Anca vakit buldum be, geldik işte patlama.@alperuz Bu sefer biz seni yolacagzi. Çok oldun sen beybisi:.s.s
Anca vakit buldum be, geldik işte patlama.@alperuz Bu sefer biz seni yolacagzi. Çok oldun sen beybisi:.s.s
Recapçı sen değil miydin. Kolay gelsin canım.Sen recapları hazırlandın mi diğer 4 grup için
Recapçı sen değil miydin. Kolay gelsin canım.
Cidden bu şarkı niye o kadar geride kalmış ya. 2019 Top10 listeme girer o şarkı hala dinliyorum.Bu grupta Sam Smith'e oy veren şu 4lü tüm forumun müzik kalitesini kurtarır.
@Forumdash @yigit_00 @dreamy and me.
İkinci bende evet. Bir daha recap işine girmeyeceğiz dimi 2. turda yani.O zaman ilk Turu komple ben açayım 2. Tur sende
İkinci bende evet. Bir daha recap işine girmeyeceğiz dimi 2. turda yani.
Sanırım bu listedeki oyladıklarim arasinda sıralama yapsam 1 mi yapsam 2 mi diye kendi kendime tartişirdim sabaha kadarBu grupta Sam Smith'e oy veren şu 4lü tüm forumun müzik kalitesini kurtarır.
@Forumdash @yigit_00 @dreamy and me.
O iş ben de gece etiketleyeceğim aklıma gelenleri.@dreamy şu gruba acil bi kaç üye bul. 6 şarkı çıkmasın gruptan
O iş ben de gece etiketleyeceğim aklıma gelenleri.
Her grupta oylayacak diye bir şey mi var. Şarkıları beğenmemiş olabilirler belki böyle bir ihtimal de var.Bazı gruplarda 28 kişi bu grupta 25 kişi oy vermiş. Tesbit et eksikler bu grupta oy versin @anniegrant oyunuzu bu gruba bekliyorum
Oylamamışsın.Nightmare
Dance Monkey
Wow
I Can't Get Enough