Demek en doğru yere vurmusum oklavamı yine adaleti temsil edecek
Ama diğer günler oylucam şimdi değil
Çarşamba son aklında bulunsun
Demek en doğru yere vurmusum oklavamı yine adaleti temsil edecek
Ama diğer günler oylucam şimdi değil
Sen hep önceki turlarda desteklediklerini oylardın ne değişti. Eşitliği sağlayabilirdin Alan Walker daha çok hak ediyor.
Hhaha orada yem atıyorum @sokak sanati na Alana verdim diyerek Mendesin bu şarkısını destekleyerek geldim şuana kadar @kerem @Ahmed @sokak sanati ile takılırdım Mendesi övüp onların seçtini kötüleyipSen hep önceki turlarda desteklediklerini oylardın ne değişti. Eşitliği sağlayabilirdin Alan Walker daha çok hak ediyor.
Hhaha orada yem atıyorum @sokak sanati na Alana verdim diyerek Mendesin bu şarkısını destekleyerek geldim şuana kadar @kerem @Ahmed @sokak sanati ile takılırdım Mendesi övüp onların seçtini kötüleyip
Bu ve Ariana dısında diğer 2 grubuda mecburi oyladık @dreamy elinin ayarı yok ayollVermediğini gördüm zaten. Bnde yanlışlıkla oy verdin sanıp uyandırmamaya çalışıyorum seni
Bu ve Ariana dısında diğer 2 grubuda mecburi oyladık @dreamy elinin ayarı yok ayoll
Ahahah geçen de Billie’ler aynı gruba düşmüştü. Benim yapabileceğim bir şey yokBu ve Ariana dısında diğer 2 grubuda mecburi oyladık @dreamy elinin ayarı yok ayoll
Elinden alacağım zaten yarışmayı az kaldı.
Al yarışmayı elinden belki huzur evine attığı bizler aklına gelir @ForumdashElinden alacağım zaten yarışmayı az kaldı.