2016 En Favori Yabancı Şarkı - 2016|Yarı Final|Shakira VS Ariana

Büyük Finale Hangi Şarkı Çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    44
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nicki'yine yedirmeyelim kanka.:A
Oy vermeyenlere Nicki abladan bi mesaj var. :Z @Harunnn60
nicki-minaj-ass.jpg

Arianada seviyordum ama Shakira ağır bastığı için Shakira diyorum😉

Klibi güzelmiş Ariana'nın ama burda şarkılar yarışıyor galiba o nedenle Chantaje dedim :D

Ee yani okadar kadina iltifat ettin her klip yayinlandiginda :A :Z
@sokak sanati bana müzik zevkimiz hakinda birseyler demistin bende zamani gelince hatirlatacam demistim .
Buda ozamanlardan biri yani bana birsey dememen gerekir :A
@Harunnn60 dönuşüm sana yaradi :F

Senden oy istemedim ki konu niye yine oraya geldi. Oy toplaman garibime gitti. Bu etkinlikte oy toplama gibi bir şey hiç olmadı 1-2 istisna dışında. Çirkin bir yere vardı etkinlik ona üzüldüm.:)

Senden oy istemedim ki konu niye yine oraya geldi. Oy toplaman garibime gitti. Bu etkinlikte oy toplama gibi bir şey hiç olmadı 1-2 istisna dışında. Çirkin bir yere vardı etkinlik ona üzüldüm.:)
Ben oy toplamaya laf atmadimki farkli taraflarda oldugumuza deyindim :) ben bir kere toplu etiket yaptim bitti. Sende yaptin zaten. @destere ilede yapmistik. Ben bundan sonra etiketlemeyecegim zaten kimseyi :)

Ben oy toplamaya laf atmadimki farkli taraflarda oldugumuza deyindim :) ben bir kere toplu etiket yaptim bitti. Sende yaptin zaten. @destere ilede yapmistik. Ben bundan sonra etiketlemeyecegim zaten kimseyi :)

Destere kendi çapında yapıyordu biz yapmıyorduk. Önceki turlarda da ben yapmadım hiç. Bu turdada yapmayacaktım ama leke bulaştı burayada. Keşke seyrinde gitseydi.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...