Bu şarkıyı ilk ben dinletmiştim galiba sana.Ben yarismada bu sarkiyi dinleyince aşık oldum Favorilerim o sirada bir sürüyken tam puan vermiştim bu sarkının bende yeri ayrı
Bu şarkıyı ilk ben dinletmiştim galiba sana.Ben yarismada bu sarkiyi dinleyince aşık oldum Favorilerim o sirada bir sürüyken tam puan vermiştim bu sarkının bende yeri ayrı
Diyene bak @Harunnn60Yine şike başladı. Benim 1 yıl yarısı tanıttığımız sevdirdiğim isim hatır gönül işleri ile harcanıyor.
😱😱
Gözün gönlün açılsın yiğidim.😱😱
Vala resmi görünce ağzım açıldı. Ramazan daha bitmedi.ss
Arianada seviyordum ama Shakira ağır bastığı için Shakira diyorum😉
Sezon Finali yaptım biliyon.Gözün gönlün açılsın yiğidim.
Bu sefer ne uyduracaksın diye bekliyorduk bizde zaten.
Ee yani okadar kadina iltifat ettin her klip yayinlandigindaOyum belli.
Ee yani okadar kadina iltifat ettin her klip yayinlandiginda
@sokak sanati bana müzik zevkimiz hakinda birseyler demistin bende zamani gelince hatirlatacam demistim .
Buda ozamanlardan biri yani bana birsey dememen gerekir
@Harunnn60 dönuşüm sana yaradi
Ben oy toplamaya laf atmadimki farkli taraflarda oldugumuza deyindim ben bir kere toplu etiket yaptim bitti. Sende yaptin zaten. @destere ilede yapmistik. Ben bundan sonra etiketlemeyecegim zaten kimseyiSenden oy istemedim ki konu niye yine oraya geldi. Oy toplaman garibime gitti. Bu etkinlikte oy toplama gibi bir şey hiç olmadı 1-2 istisna dışında. Çirkin bir yere vardı etkinlik ona üzüldüm.
Ben oy toplamaya laf atmadimki farkli taraflarda oldugumuza deyindim ben bir kere toplu etiket yaptim bitti. Sende yaptin zaten. @destere ilede yapmistik. Ben bundan sonra etiketlemeyecegim zaten kimseyi