Dizi izliyorum reklam girince iki gruba da bakarım
Dizi izliyorum reklam girince iki gruba da bakarım
ben niye etiketleyecem Helena tur atladi zaten
bu gurupta senin için özenerek bunları seçtim eminim bu kalitelere oy vereceksindirDizi izliyorum reklam girince iki gruba da bakarım
Yalan
o zaman kafası yerinde değildi @Bully nin genelde beni sevmez
@destere ye sor. Ben Bullyi etiketlemedim Helenaya oy kullan demedim. Benim etiketledigim kisiler mesajimda varYalanhaha
Sen bile bu konuda doğru söyleyeyim dedimo zaman kafası yerinde değildi @Bully nin genelde beni sevmezorda aç karına ne yaptığını şaşırmıştı sanırım
Şu dediğine @destere inanır mı acaba@destere ye sor. Ben Bullyi etiketlemedim Helenaya oy kullan demedim. Benim etiketledigim kisiler mesajimda varBully ingilizce dinlemez diye biliyorum ama destere yinede etiketlemis oda destereyi kırmamış
,iftara bir saat falan kala @Bully i etiketleyip oy istiyorum@destere ye sor. Ben Bullyi etiketlemedim Helenaya oy kullan demedim. Benim etiketledigim kisiler mesajimda varBully ingilizce dinlemez diye biliyorum ama destere yinede etiketlemis oda destereyi kırmamış
hayir sen sahurda etiketlemistin hata ben sahura gidince oda o esnada yazmişti oyladim diye,iftara bir saat falan kala @Bully i etiketleyip oy istiyorummide gurultuları eşliğinde ne yaptığını şaşırıp bazen dediğim kişilere oy atıyoröyle fırsatları kaçırmam ramazan bitene kadar
sen zamanı nasıl hatırladınhayir sen sahurda etiketlemistin hata ben sahura gidince oda o esnada yazmişti oyladim diye
onu bilerek etiketlemedim
Benim hafızam iyidir
@destere ye sor. Ben Bullyi etiketlemedim Helenaya oy kullan demedim. Benim etiketledigim kisiler mesajimda varBully ingilizce dinlemez diye biliyorum ama destere yinede etiketlemis oda destereyi kırmamış
Ya ben bunları dinlemeye üşeniyorum. Geçen destere ricada bulundu istediği sanatçılara oy verdim. Bu da onu sevdiğimden değil, yarışmalardaki çıkarımdan dolayıdır olayı farklı yerlere çekmeyinsen zamanı nasıl hatırladınolabilir ben şaşırdım o zamanöyleyse @Bully beni seviyor)
onu bilerek etiketlemedimsende hatırlatma şimdi
Ya ben bunları dinlemeye üşeniyorum. Geçen destere ricada bulundu istediği sanatçılara oy verdim. Bu da onu sevdiğimden değil, yarışmalardaki çıkarımdan dolayıdır olayı farklı yerlere çekmeyin
Belki bir sonraki turda dinlerim
ben bir yere çekmedim aynısını @Harunnn60 a dedim zaten. Destere istedi diye oylamıştın dedim ama o israrla benim isteğim doğrultusunda olduğunu dediYa ben bunları dinlemeye üşeniyorum. Geçen destere ricada bulundu istediği sanatçılara oy verdim. Bu da onu sevdiğimden değil, yarışmalardaki çıkarımdan dolayıdır olayı farklı yerlere çekmeyin
Belki bir sonraki turda dinlerim
sende anladın sonunda zayndan şarkıcı çıkmayacağını
Her şeyin hayırlısıbu gurupta senin için özenerek bunları seçtim eminim bu kalitelere oy vereceksindir
Selena Gomez - Hands To Myself
Ariana Grande - Dangerous Woman
Selena Gomez - Kill Em With Kindness
Coldplay - Hymn For The Weekend
ha diyelim olmadı bir isim değişik ekleyeceksin o zaman zayn olmasında kim olursa olsun farketmez yeterki zayna oy verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?