@Harunnn60 un herzamanki tavrı illaki çıkarına çalışacaksın bir dediğini yapmasan anında burun kıvırıyoraaa sizede napsam yaranamıyorum
@Harunnn60 un herzamanki tavrı illaki çıkarına çalışacaksın bir dediğini yapmasan anında burun kıvırıyoraaa sizede napsam yaranamıyorum
@Harunnn60 un herzamanki tavrı illaki çıkarına çalışacaksın bir dediğini yapmasan anında burun kıvırıyorbenim gibi kadir kıymet bilen bir insan değil çok gereksiz birişunu sunuculuktan atıp seni sunuculuğa getirelim diyorum hogatha
la senin bu konuda ne işin var onu anlamadım
100 kez etiket yapma o zaman.la senin bu konuda ne işin var onu anlamadımgit kendini ilgilendiren konularda mesaj yaz gagagül
bişey diyorsun ama şahit yok ispat yok benim etiketlemekle işim olmaz yani bana yakışmaz böyle şeyler100 kez etiket yapma o zaman.
Oylar kimebişey diyorsun ama şahit yok ispat yok benim etiketlemekle işim olmaz yani bana yakışmaz böyle şeylerhakeden kazansın tabiki
@EFE UYSAL konudan kovuyorlar beni yokluğumu aratmazsın umarım
bu isimleri yazdığım için dışladılar beni eğer haksızlığa karşı gelmek istiyorsan biliyorsun oy verecek isimleriOylar kime
Rihanna yokbu isimleri yazdığım için dışladılar beni eğer haksızlığa karşı gelmek istiyorsan biliyorsun oy verecek isimleri
Zara Larsson - Ain't My Fault (Official Video)
Shakira - Chantaje (Official video) ft. Maluma
Calvin Harris - This Is What You Came For (Official Video) ft. Rihanna
Ariana Grande - Let Me Love You (Official) ft. Lil Wayne
calvin harris le olan rihannayı kurtaralım dedik diğeri zaten gerilerde kaldı onu kurtaramayızRihanna yok
Kullandım tmdırcalvin harris le olan rihannayı kurtaralım dedik diğeri zaten gerilerde kaldı onu kurtaramayız
Tamamdir kullandimbu gurubu pas geçmeyesin @eskici bunlar kaçırılacak şeyler değil burdada oy kullanman lazım
Zara Larsson - Ain't My Fault (Official Video)
Shakira - Chantaje (Official video) ft. Maluma
Calvin Harris - This Is What You Came For (Official Video) ft. Rihanna
Ariana Grande - Let Me Love You (Official) ft. Lil Wayne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?