zaynlı maynlı kötü alışkanlıklarından vazgeçersen aslında iyi bir insansın
tek tek kontrol ettim oylarını öyle kaçmak yoklady gagaya oy vererek yapacağım tüm övgüleri bir çırpıda silmişsin
![]()
Dördüncü bir oy gerekti, yapacak bir sey yok.
zaynlı maynlı kötü alışkanlıklarından vazgeçersen aslında iyi bir insansın
tek tek kontrol ettim oylarını öyle kaçmak yoklady gagaya oy vererek yapacağım tüm övgüleri bir çırpıda silmişsin
![]()
harbiden güçlü isimleri yanyana koyup kendini baltalıyorsunbunlardan kazayla bir iki kalite elensin reytingin darbe alır
zara , shakira , ariana , rihanna derken @Harunnn60 un lady gaga boşta kalıyor @sokak sanati @Çiğdem- @EFE UYSAL mecburen gagayı safdışı edeceğiz![]()
Ben Zara ve Shakira diyecem diğer iki kişiyide şarkıları dinleyip seçerim![]()
Kura ile çektim ama bende şaşırdım nasıl bu kadar zor oldu diye.En zoru burası ben şok 😱![]()
hahah nekadar ecünnü geberirse benim karıma tabikide![]()
Zarayı kurtarmayı gören @destere şaşkındı... Nasıl olur diyordu böyle grup..
@sokak sanati yeter diyordu bir yadan ariana diğer yandan 2 rihanna aynı gruba konulur mu diyordu.. Gözlerinden bir yaş geliyordu..
Mekkeli @Çiğdem- onlara gülüyordu.. . Eyy diyordu sonunda kızları çarpıştırdım nazarımla... Sahabeler de şaşkındı hayretle izliyorlardı...
ilk sıradakıleri genede seçiyor bilmiyorum ben yorucuda olsa kağıt yöntemi seviyorum isimleri yaz bir kutuya at sonra bilgisayardan aç bir metin belgesi a b c d diye yaz kutudan seçtiklerini sırasıyla yerleştir ilkini a gurubuna 2. ciyi b gurubuna sonra en bastanKura ile çektim ama bende şaşırdım nasıl bu kadar zor oldu diye.Bundan sonra kağıda yazacağım kendi elim ile çekeceğim.
@Çiğdem-
@Forumdash Perfect İllusion ilk turlarda yarıştı turu geçti.John Wayne 2017'de çıktı. Seneye o.
Burada yazık olacak gibi. :/
Grubu nasıl buldun.hahah nekadar ecünnü geberirse benim karıma tabikide
@sokak sanati @destere
ilk sıradakıleri genede seçiyor bilmiyorum ben yorucuda olsa kağıt yöntemi seviyorum isimleri yaz bir kutuya at sonra bilgisayardan aç bir metin belgesi a b c d diye yaz kutudan seçtiklerini sırasıyla yerleştir ilkini a gurubuna 2. ciyi b gurubuna sonra en bastanheyecanlıda oluyor ayoll tek zahmeti kağıtlara yazmak işte
![]()
![]()
![]()
Gaga buraya kadarmış cnmGrubu nasıl buldun.Sen bile zorlanacaksın bence.
Gaga'ya destek bu arada..
Gaga dikkat et gece gagalamasın.Gaga buraya kadarmış cnm![]()
![]()
![]()
tamam hallettim@pompy bu guruba bakmayı unutmuşsun şu isimlere oy vermeyi unutmayasın
Zara Larsson - Ain't My Fault (Official Video)
Shakira - Chantaje (Official video) ft. Maluma
Calvin Harris - This Is What You Came For (Official Video) ft. Rihanna
Ariana Grande - Let Me Love You (Official) ft. Lil Wayne
@pompy gel sana burdan seslendim![]()
Calvin'e oy vermişsin hayırdır?@pompy bu guruba bakmayı unutmuşsun şu isimlere oy vermeyi unutmayasın
@pompy gel sana burdan seslendim![]()
rihoşum bonbişim var orda
Daha oylamadım burayı ama hernekadar elenmiş gibi görüsnede @Harunnn60 için gaga diyecem bir oyumdarihoşum bonbişim var ordahem ben bak calvine oy verdim sevgili saygıdeğer darko kardeşim zayn ı elememiz için bir destek rica ediyorum senden
o güzel tepiğinle zayna atacağın her tekme hanene sevap olarak yazılacaktır
@Çiğdem- bunlara oy verdinmi
senden nefret ediyorum tüm övgülerimi geri alıyorum lanet olsun hogatha
Teşekkürler çiğdem doğru ışığı takip edeceğini biliyordum..
Zara larson zaten grubu geçer hatta senin dörtlün geçer zara yerine gaga ekledim @Harunnn60 ında gönlü olsun ayollsenden nefret ediyorum tüm övgülerimi geri alıyorum lanet olsun hogathabir nebzede olsa teselli olmam için arianayada oy ver o zaman
![]()
Harun harun harunZara larson zaten grubu geçer hatta senin dörtlün geçer zara yerine gaga ekledim @Harunnn60 ında gönlü olsun ayoll![]()
![]()
Gaga
Zara larson zaten grubu geçer hatta senin dörtlün geçer zara yerine gaga ekledim @Harunnn60 ında gönlü olsun ayoll![]()
![]()
Gaga
Oy çiğdem oyzaten @Harunnn60 un gagası oylamada bir arianaya yakındı arianayada oy atınca gaga yerinde saymış oldu![]()
Oy çiğdem oyneyse seviliyorsun yine de
![]()
aaa sizede napsam yaranamıyorumzaten @Harunnn60 un gagası oylamada bir arianaya yakındı arianayada oy atınca gaga yerinde saymış oldu![]()