Selena Gömez oldum olası bana itici gelir.We Dont Talk AnyMore.s.s
Cigdem gibi zamanında Justin ile onu ayırmak için büyüye bile kalkisacaktim. Ama neyse ki onlar ayrıldı. Justin postalandı onu.
Selena Gömez oldum olası bana itici gelir.We Dont Talk AnyMore.s.s
Selena Gömez oldum olası bana itici gelir.
Cigdem gibi zamanında Justin ile onu ayırmak için büyüye bile kalkisacaktim. Ama neyse ki onlar ayrıldı. Justin postalandı onu.
We Dont Talk Anymore'a kullandım,tüm turlardada kullanırım ama öbür şarkıda keşke justin olmayaydıArkadaşlar lütfen We Dont Talk Anymore'a şans dinleyin bi dinleyin. Hee bir de Let Me Love You'ya.Rihanna önemli değil onun o şarkısı elensin. Şarkı önemli. Kaliteli şarkı ikiside ve yıl boyu dinledim elenenez.@dreamy @turkuazz @Billy Kane @EFE UYSAL @Dosi @Tolstoyevski @MasacRE- @FaJi @mesmeso61 @DarkLeqenD @Ahmad @HachiKo @Harunnn60 @Çiğdem- bu tur ve ileriki turlarda destek atalım.
Ya evet o daha iyi mıncırıyormuş öyle duydum.Selena'm daha iyisine layık zaten. Abel'im ile muhteşem ikili oldular.
Ya evet o daha iyi mıncırıyormuş öyle duydum.
Ay gelsin beni de mıncırsın azıcıkda. Canım çekti.Zenci mıncırması meşhur zaten.
Ay gelsin beni de mıncırsın azıcıkda. Canım çekti.
Ay ne yapayım. Evde kaldım. Türkler gerçi iyi mıncıramıyor ondan yani. 😕Abelede mi yürüyorsun.
seleneya ben bile kullandım @destere kullanmamısArkadaşlar lütfen We Dont Talk Anymore'a şans dinleyin bi dinleyin. Hee bir de Let Me Love You'ya.Rihanna önemli değil onun o şarkısı elensin. Şarkı önemli. Kaliteli şarkı ikiside ve yıl boyu dinledim elenenez.@dreamy @turkuazz @Billy Kane @EFE UYSAL @Dosi @Tolstoyevski @MasacRE- @FaJi @mesmeso61 @DarkLeqenD @Ahmad @HachiKo @Harunnn60 @Çiğdem- bu tur ve ileriki turlarda destek atalım.
senin önerdine kullanmam için jennifere kullanman lazım diğer turda yoksa önerdiğin hiçbiyşere kullanmam bu turda oy vermemişsinBu turu atlatırız gelecek tur destek olalım.
senin önerdine kullanmam için jennifere kullanman lazım diğer turda yoksa önerdiğin hiçbiyşere kullanmam bu turda oy vermemişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?