bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,807
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
okadar selena diye kendini yırtıyor oy vermemişSia - Cheap Thrills (Lyric Video) ft. Sean Paul
Britney Spears - Slumber Party ft. Tinashe
Meghan Trainor - NO
Rihanna - Sledgehammer (From The Motion Picture "Star Trek Beyond")
Bana ciddi küsmüştü bi ara selenaya vermedim diye geçen sene.okadar selena diye kendini yırtıyor oy vermemiş@Harunnn60
Kendisini sevmem ama şarkıları genelde iyi oluyor bu düettde çok hoşBana ciddi küsmüştü bi ara selenaya vermedim diye geçen sene.![]()
burda sia haricinde hiçkimsenin yeri garanti değilKendisini sevmem ama şarkıları genelde iyi oluyor bu düettde çok hoş
Rihanna
Selena
Sia
birde @destere ecünnüsü ekleyelim Britney![]()
Çalişmamiştim ama sayende çalişmiş oldum
bu grupta oy vermeseydin daha iyi olurdu sankiÇalişmamiştim ama sayende çalişmiş oldum
- DJ Snake - Let Me Love You ft. Justin Bieber
- Sia - Cheap Thrills (Lyric Video) ft. Sean Paul
- Charlie Puth - We Don't Talk Anymore (feat. Selena Gomez) [Official Video]
Niye? Verdiğim oylar tabloya çok yakıştıbu grupta oy vermeseydin daha iyi olurdu sanki![]()
tabloyu rezil etmişsinNiye? Verdiğim oylar tabloya çok yakıştı![]()
Beter olsunlar...Rihanna bi kere o şarkıyla benim gözümde Rihanna bile değil. En leş şarkısı.. Maganı da sevmem zatentabloyu rezil etmişsinrihanna ile meghan gerilerde kalmış
![]()
megan ın 2 milyarlık hit alan şarkısı varmışBeter olsunlar...Rihanna bi kere o şarkıyla benim gözümde Rihanna bile değil. En leş şarkısı.. Maganı da sevmem zaten![]()
Bi ödül gecesinde canlı performans sonunda öpüşmüştü. O zamandan beridir gereksiz olarak göruyorum kendisinimegan ın 2 milyarlık hit alan şarkısı varmışgörünce bende şaşırdım klipte ne klip ama tam baskül ailesi
Bi ödül gecesinde canlı performans sonunda öpüşmüştü. O zamandan beridir gereksiz olarak göruyorum kendisini![]()
Blank Space benım de sevdiğim şarkısı. Bide Red var ama onu tutturamadı sırf konser göruntusu dıyebak hakeden var haketmeyen var, mesela taytay kraliçemiz iki şarkıyla 2 milyarı geçmiş ama dibine kadar haketmişözellikle blank space muhteşem, 10 milyarıda bulsa izlenme oranı her türlü hakediyor
taylordan bahsetmişken @Harunnn60 un kulağını çınlatalımla lady gaga hanı taylor şarkısı yokmu hiç ? taylorsuz yarışmamı olur
![]()
sanırım kadın izlenme oranlarını takmıyorBlank Space benım de sevdiğim şarkısı. Bide Red var ama onu tutturamadı sırf konser göruntusu dıye![]()
Rihanna
Şia
Britney Spears
Ve Biberim icin Justinboy and boy
![]()