Hhaha aa sen gelince bu gece oyunu yolla için açılacak ayollyarışman ne zaman başlayacak bir an önce başlat biraz gözümüz gönlümüz şenlensin@Çiğdem- in ms sindeki saplar bizi soğuttu forumdan
Hhaha aa sen gelince bu gece oyunu yolla için açılacak ayollyarışman ne zaman başlayacak bir an önce başlat biraz gözümüz gönlümüz şenlensin@Çiğdem- in ms sindeki saplar bizi soğuttu forumdan
listeleri nasıl oluşturacaksın orasıda önemli bence @Çiğdem- le @sokak sanati nin zaynlı maynlı parlaklarını hiç listelere koyma birde onlarla uğraşmak istemiyorumYarın başlıyor.
Sağol kanka.Hoşuna gidenlere kullanırsın isteğine göre.
o konuya girmek istemiyorum içim kararıyorHhaha aa sen gelince bu gece oyunu yolla için açılacak ayoll
listeleri nasıl oluşturacaksın orasıda önemli bence @Çiğdem- le @sokak sanati nin zaynlı maynlı parlaklarını hiç listelere koyma birde onlarla uğraşmak istemiyorum@Forumdash ın calvinide olmasın mümkünse
o konuya girmek istemiyorum içim kararıyor
hahaha koymamız lazım cnmlisteleri nasıl oluşturacaksın orasıda önemli bence @Çiğdem- le @sokak sanati nin zaynlı maynlı parlaklarını hiç listelere koyma birde onlarla uğraşmak istemiyorum@Forumdash ın calvinide olmasın mümkünse
sen listeyi bir bana gönder ben bir yoklama çekeyim fazlalıkları atıp sana tekrar iade ederimhahaha koymamız lazım cnm
Haha miley cyrus çok değişti bence tam senlik oldu destere.tiplere bakbu kılkuyrukların peşinden koşturan biriyle aynı havayı solumak zorunda kalmam ne kadar acı verici
sen listeyi bir bana gönder ben bir yoklama çekeyim fazlalıkları atıp sana tekrar iade ederimarada çopurluları çapaklıları temizlememiz lazım
lady gaga koyabilirsin sorun olmaz hatta miley cyrus da olabilir
hhaha aa hayır madem sabaha kadar burdasın oyunu yollamadan gitme yarın akşam sonuclar bak şarkılarımız ödüllü şarkılarlisteleri nasıl oluşturacaksın orasıda önemli bence @Çiğdem- le @sokak sanati nin zaynlı maynlı parlaklarını hiç listelere koyma birde onlarla uğraşmak istemiyorum@Forumdash ın calvinide olmasın mümkünse
habere bakarım şimdiHaha miley cyrus çok değişti bence tam senlik oldu destere.Haberime bak.
https://fav10.net/forum/threads/miley-cyrus-doğru-yolu-buldu.267522/
360 derece dönmeyi de geçtin be destere.habere bakarım şimdi
bende bu son günlerde kıza sempatiyle bakmaya başlamıştım zaten
bakalım yarın ödülüm gelecekmi ben onun heyecanı içindeyim @Bully şimdiden allı pullu bir afiş hazırlasın benim içinhhaha aa hayır madem sabaha kadar burdasın oyunu yollamadan gitme yarın akşam sonuclar bak şarkılarımız ödüllü şarkılar
keçeli noyan senlik şarkı yok burda çıkabilirsin konudanŞarkıları bekliyoruz
Miley Cyrus Jennifer Lopez Ariana Grande tam benlikkeçeli noyan senlik şarkı yok burda çıkabilirsin konudan
keçeliyle yarışan calvin ci sen değilmisinMiley Cyrus Jennifer Lopez Ariana Grande tam benlik
Ceceli Emre Kaya kötü mü yani kıskançkeçeliyle yarışan calvin ci sen değilmisinyarıştığın şarkıcıları biliyoruz boşuna çırpınma senlik değil bu sayfa parlak severler için @Çiğdem- ayrı bir yarışma düzenleyecekmiş @sokak sanati ile birlikte seni o kunuya şutlayalım
bakalım yarın ödülüm gelecekmi ben onun heyecanı içindeyim @Bully şimdiden allı pullu bir afiş hazırlasın benim için
sen ms oylarını ver @EFE UYSAL 3 şarkı zaten @MasacRE- destek bekliyorŞarkıları bekliyoruz
Kullandım hayırlı olsunsen ms oylarını ver @EFE UYSAL 3 şarkı zaten @MasacRE- destek bekliyor
@destere sen erkinin elendiğini bil @Bully dediği gibi altın renklerde yazar atıcı ünvanını
zayn yuvarlağı söylüyor değilmiBu yıl en çok dinlediğim şarkı BeFour ana destek almayacaktir
hangi parlağa tam point verdinKullandım hayırlı olsun
ünvanım gelmeye gelecekte süresini bir ay değilde bir yıl olarak kabul ettirseydim keşkesen ms oylarını ver @EFE UYSAL 3 şarkı zaten @MasacRE- destek bekliyor
@destere sen erkinin elendiğini bil @Bully dediği gibi altın renklerde yazar atıcı ünvanını
bakalım yarın ödülüm gelecekmi ben onun heyecanı içindeyim @Bully şimdiden allı pullu bir afiş hazırlasın benim için
Erkin yeter ki elensin, @destere'ye forum tarihinde bugüne kadar verilmiş en şaşalı ünvanı takdim ederimsen ms oylarını ver @EFE UYSAL 3 şarkı zaten @MasacRE- destek bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?