2016 En Favori Yabancı Şarkı 2016 Başlıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın başlıyor.

Sağol kanka.
Hoşuna gidenlere kullanırsın isteğine göre.
listeleri nasıl oluşturacaksın orasıda önemli bence @Çiğdem- le @sokak sanati nin zaynlı maynlı parlaklarını hiç listelere koyma birde onlarla uğraşmak istemiyorum
@Forumdash ın calvinide olmasın mümkünse

Hhaha aa sen gelince bu gece oyunu yolla için açılacak ayoll
o konuya girmek istemiyorum içim kararıyor

Haha miley cyrus çok değişti bence tam senlik oldu destere.
Haberime bak.

https://fav10.net/forum/threads/miley-cyrus-doğru-yolu-buldu.267522/

hhaha aa hayır madem sabaha kadar burdasın oyunu yollamadan gitme yarın akşam sonuclar bak şarkılarımız ödüllü şarkılar

hhaha aa hayır madem sabaha kadar burdasın oyunu yollamadan gitme yarın akşam sonuclar bak şarkılarımız ödüllü şarkılar
bakalım yarın ödülüm gelecekmi ben onun heyecanı içindeyim @Bully şimdiden allı pullu bir afiş hazırlasın benim için

Bu yıl en çok dinlediğim şarkı BeFour ana destek almayacaktir

bu konuya bakarken uyumuşum öyle nasıl bir beklentiye girip hülyalara daldıysam artık

Bu yıl en çok dinlediğim şarkı BeFour ana destek almayacaktir
zayn yuvarlağı söylüyor değilmi
dinlerken totonla trampet çalıp eşlik etmeyide unutma bari

Kullandım hayırlı olsun
hangi parlağa tam point verdin

sen ms oylarını ver @EFE UYSAL 3 şarkı zaten @MasacRE- destek bekliyor

@destere sen erkinin elendiğini bil @Bully dediği gibi altın renklerde yazar atıcı ünvanını
ünvanım gelmeye gelecekte süresini bir ay değilde bir yıl olarak kabul ettirseydim keşke

Son düzenleme:
bakalım yarın ödülüm gelecekmi ben onun heyecanı içindeyim @Bully şimdiden allı pullu bir afiş hazırlasın benim için

sen ms oylarını ver @EFE UYSAL 3 şarkı zaten @MasacRE- destek bekliyor

@destere sen erkinin elendiğini bil @Bully dediği gibi altın renklerde yazar atıcı ünvanını
Erkin yeter ki elensin, @destere'ye forum tarihinde bugüne kadar verilmiş en şaşalı ünvanı takdim ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...