Sen ilk oylama başladığında vermiştin görende son dakika oyu verdi zannedecekNormalde oyum Riri'yeydi ama Haro'yu kıramadım Shakiraya verdim yoksa şu an 18-17 Riri öndeydi.
3-4 kisi haric forumda samimiyetim olan diğer herkes Shakiraya vermişSen ilk oylama başladığında vermiştin görende son dakika oyu verdi zannedecekSonrada zaten oylar yavaşladı bugün son gün diye veren oldu sadece
Shakira alırsa Harun'dan ziyade birazda senin çabalarınla almış olacak3-4 kisi haric forumda samimiyetim olan diğer herkes Shakiraya vermişzevkliler
Sen gidince dedim Shakira'ya destek kesilecek ama geldin hemen desteğini verdinn3-4 kisi haric forumda samimiyetim olan diğer herkes Shakiraya vermişzevkliler
Shakira'nın da kazanma potansiyeli var turkuaz'cımShakira alırsa Harun'dan ziyade birazda senin çabalarınla almış olacak
Ne alaka ?Shakira alırsa Harun'dan ziyade birazda senin çabalarınla almış olacak
Bu oylamayı atlatalım düşünürüz sorularıNe alaka ?Shakira kaç turdan gecmis biri ve ben sadece bir önceki turda arkadaslarima yazdim.
@Harunnn60 ben bir nevi Shakira icin geri dönüş yaptimCuma günü sana ve @Aserat a ara veriyorum demistim ve hafta sonu bunu tamamiyle ayriliga karar verdim sonra dedim şu ankette bitsin öyle gideyim
Sohbetim cuma yayinlanacakmi bilmem ama Cuma son günüm. Eger yayinlanacaksa dedigim gibi son soruyu degistirebilirsin. Artik güncel degil
Son 1 saatBu oylamayı atlatalım düşünürüz soruları
Son 1 saatberaberlikte kim atliyor tur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?