2016 En Favori Yabancı Şarkı - 2016|Büyük Final|Shakira VS Rihanna

Kim Kazansın?

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normalde oyum Riri'yeydi ama Haro'yu kıramadım Shakiraya verdim yoksa şu an 18-17 Riri öndeydi. :A

• Beğendim
Reactions: xemrexxx
Normalde oyum Riri'yeydi ama Haro'yu kıramadım Shakiraya verdim yoksa şu an 18-17 Riri öndeydi. :A
Sen ilk oylama başladığında vermiştin görende son dakika oyu verdi zannedecek :A Sonrada zaten oylar yavaşladı bugün son gün diye veren oldu sadece :A senin oyunla kazanılmadı bişi :unamused::unamused:

Sen ilk oylama başladığında vermiştin görende son dakika oyu verdi zannedecek :A Sonrada zaten oylar yavaşladı bugün son gün diye veren oldu sadece :A
3-4 kisi haric forumda samimiyetim olan diğer herkes Shakiraya vermiş :A zevkliler :A

Shakira alırsa Harun'dan ziyade birazda senin çabalarınla almış olacak:)
Ne alaka ? :) Shakira kaç turdan gecmis biri ve ben sadece bir önceki turda arkadaslarima yazdim.

@Harunnn60 ben bir nevi Shakira icin geri dönüş yaptim :D Cuma günü sana ve @Aserat a ara veriyorum demistim ve hafta sonu bunu tamamiyle ayriliga karar verdim sonra dedim şu ankette bitsin öyle gideyim :)
Sohbetim cuma yayinlanacakmi bilmem ama Cuma son günüm. Eger yayinlanacaksa dedigim gibi son soruyu degistirebilirsin. Artik güncel degil :A

Ne alaka ? :) Shakira kaç turdan gecmis biri ve ben sadece bir önceki turda arkadaslarima yazdim.

@Harunnn60 ben bir nevi Shakira icin geri dönüş yaptim :D Cuma günü sana ve @Aserat a ara veriyorum demistim ve hafta sonu bunu tamamiyle ayriliga karar verdim sonra dedim şu ankette bitsin öyle gideyim :)
Sohbetim cuma yayinlanacakmi bilmem ama Cuma son günüm. Eger yayinlanacaksa dedigim gibi son soruyu degistirebilirsin. Artik güncel degil :A
Bu oylamayı atlatalım düşünürüz soruları :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...