Bir şey yok genel olarak toplu etiketlemeleri sevmiyorumNoldu ki
Görürsem veririmSia'ya destek vermeyecek misin.s.s
Bir şey yok genel olarak toplu etiketlemeleri sevmiyorumNoldu ki
Görürsem veririmSia'ya destek vermeyecek misin.s.s
Bir şey yok genel olarak toplu etiketlemeleri sevmiyorum
Görürsem veririm
Smiley kullan o zaman böyle döver gibi mesajların var.Bir şey yok genel olarak toplu etiketlemeleri sevmiyorum
Görürsem veririm
Dün gaga mesajın sinirlendirmişti neyse ki affedildin.Pitbul ve rihannayı birde senin hatrına gaga derim @Harunnn60 ama 4.şarkıda karar veremedim daha aktkı olsun diye tüm şıkları doldurmaya çalısıyorum
şarkıda fena değilDün gaga mesajın sinirlendirmişti neyse ki affedildin.
Bu gece yapacağım diyordunşarkıda fena değil
sakin kafayla oylarım yarın akşam
yukarıda ayzdımya cnm 4.şarkıyı belirleyemedim tıkandımBu gece yapacağım diyordun
Su iç.yukarıda ayzdımya cnm 4.şarkıyı belirleyemedim tıkandım
bu klibi nerden hatırlıyorum ben forumdan biri göstermişti sanırım senmiydinSu iç.
Hahah evet yazın açmıştım.bu klibi nerden hatırlıyorum ben forumdan biri göstermişti sanırım senmiydin
ne yazdım hatırlamıyorum ama sanki iyi şeyler yazmadım diye hissediyorum
Gaga hakkında ki yorumun eleştiride zirveydi senin için zatenne yazdım hatırlamıyorum ama sanki iyi şeyler yazmadım diye hissediyorum
hhaha aa tamam oylarken gaga diyece bu turda cnm gönlünü almıs olruruzGaga hakkında ki yorumun eleştiride zirveydi senin için zaten
Sen tıkandın galiba bu grupta.hhaha aa tamam oylarken gaga diyece bu turda cnm gönlünü almıs olruruz
sonuclardan ruhende yoruldum cnm sakin akfayla en iyisi yarın oylarım grupları türk aşrkı gibi ezebrede bilmiyoruz bir hepsini dinlemek bakmak gerekiyor 4.şarkıyada bir akrar veririmSen tıkandın galiba bu grupta.30 dakikadır buradasın
tmm cnmsonuclardan ruhende yoruldum cnm sakin akfayla en iyisi yarın oylarım grupları türk aşrkı gibi ezebrede bilmiyoruz bir hepsini dinlemek bakmak gerekiyor 4.şarkıyada bir akrar veririm
Helal olsun reyis.Hepsini dinledim sadece 3 tanesi kulağıma daha güzel geldi ama çok beğenmedim yine de klipler daha iyiydi
Pitbull
Fergie
Lady Gaga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?