Bir şey yok genel olarak toplu etiketlemeleri sevmiyorumNoldu ki![]()
Görürsem veririmSia'ya destek vermeyecek misin.s.s
Bir şey yok genel olarak toplu etiketlemeleri sevmiyorumNoldu ki![]()
Görürsem veririmSia'ya destek vermeyecek misin.s.s
Bir şey yok genel olarak toplu etiketlemeleri sevmiyorum
Görürsem veririm![]()
Smiley kullan o zaman böyle döver gibi mesajların var.Bir şey yok genel olarak toplu etiketlemeleri sevmiyorum
Görürsem veririm![]()
Dün gaga mesajın sinirlendirmişti neyse ki affedildin.Pitbul ve rihannayı birde senin hatrına gaga derim @Harunnn60 ama 4.şarkıda karar veremedim daha aktkı olsun diye tüm şıkları doldurmaya çalısıyorum![]()
şarkıda fena değilDün gaga mesajın sinirlendirmişti neyse ki affedildin.![]()
Bu gece yapacağım diyordunşarkıda fena değil![]()
sakin kafayla oylarım yarın akşam![]()
yukarıda ayzdımya cnm 4.şarkıyı belirleyemedim tıkandımBu gece yapacağım diyordun![]()
Su iç.yukarıda ayzdımya cnm 4.şarkıyı belirleyemedim tıkandım![]()
bu klibi nerden hatırlıyorum ben forumdan biri göstermişti sanırım senmiydinSu iç.![]()
Hahah evet yazın açmıştım.bu klibi nerden hatırlıyorum ben forumdan biri göstermişti sanırım senmiydin
ne yazdım hatırlamıyorum ama sanki iyi şeyler yazmadım diye hissediyorum
Gaga hakkında ki yorumun eleştiride zirveydi senin için zatenne yazdım hatırlamıyorum ama sanki iyi şeyler yazmadım diye hissediyorum![]()
![]()
![]()
hhaha aa tamam oylarken gaga diyece bu turda cnm gönlünü almıs olruruzGaga hakkında ki yorumun eleştiride zirveydi senin için zaten![]()
Sen tıkandın galiba bu grupta.hhaha aa tamam oylarken gaga diyece bu turda cnm gönlünü almıs olruruz![]()
![]()
![]()
sonuclardan ruhende yoruldum cnm sakin akfayla en iyisi yarın oylarım grupları türk aşrkı gibi ezebrede bilmiyoruz bir hepsini dinlemek bakmak gerekiyor 4.şarkıyada bir akrar veririmSen tıkandın galiba bu grupta.30 dakikadır buradasın
![]()
tmm cnmsonuclardan ruhende yoruldum cnm sakin akfayla en iyisi yarın oylarım grupları türk aşrkı gibi ezebrede bilmiyoruz bir hepsini dinlemek bakmak gerekiyor 4.şarkıyada bir akrar veririm![]()
Helal olsun reyis.Hepsini dinledim sadece 3 tanesi kulağıma daha güzel geldi ama çok beğenmedim yine de klipler daha iyiydi
Pitbull
Fergie
Lady Gaga