Zahmet oldu amaAriana Grande - Dangerous Woman
Zara Larsson - Ain't My Fault
Zahmet oldu ama
Diğer grupları da oy kullanKızlar ne kadar güzelse şarkılar da o kadar berbat bana göre, sizin için kendime işkence çektirerek şarkıları dinliyorum şu anda Kliplerdeki güzellikler kurtarıyor bir nebze durumu ama
Dinliyorum şu anda Rihanna'nın şarkısı bitmek bilmiyor ama 7.30 dk nedir ya, va va va la la la la diye gidiyor çok güzelmişDiğer grupları da oy kullan
ilkkez oy isticem onu da başkası adına istiyorumbonbon demeyin @Forumdash faruk sevinmesin
Diğer gruplarda da etiket yapilkkez oy isticem onu da başkası adına istiyorum
@destere için oylardaki ilk alternatifiniz Era Isrefi olsun. @destere geri gelince hepinizi öpcekmiş sevgiyle. Vermezsiniz eğer ödünülünüzü düşünmek istemem
@denizz19 @Dosi @mrt-06 @vadikızı @Bully @EFE UYSAL @batuhankaralar @destere @MasacRE- @xemrexxx @Harunnn60 @sürgünüm @Polat Şaşmaz @FaJi @papuleoo @Doğu @sokak sanati @pompy @DarkLeqenD @BesaleT @Yakamoz-Asi @mesmeso61 @Aserat @OzaN @cookies @turkuazz @MayısKralı @Ahmad @Billy Kane @MEnes @Sherlock @legolas9900 @ozmoturk @XanTier @tolgab @adventurous @gözlemci @Maskeli Fedai @yatutarsa @HachiKo @Tolstoyevski @GAY1i @jackass @zalim_firari @*YıldırıM* @Tzira @cevaa @-KADİR----- @HeisenBerg @ehsan7000 @Ice_Cool_23 @kevinspacey @dreamy @soo @umuttanyel @Jonsnow @WesTxCoasT @adam4 @Since2011 @GunesinOglu @DiziTutkunu
Kullandim ama sadece buna
Nerden bulayim simdi onlari etiketle de kullanayimDiğerlerine de reyis hadi
Yanda var zaten reyis tıkla işteNerden bulayim simdi onlari etiketle de kullanayim
İyi bakalim ugrastiracan yine biziYanda var zaten reyis tıkla işte