Oylar Colplaye
İyi yapmışsın sen şarkıyı seviyorsun zaten bundan sonraki turlarda iki kişiden biri için kullanılıyor oy sonuçta ayrıca Ariana sevilen biri,o açıdan iyi bir karar olmuşTamam oyumu verdim ben
Ariana
Doğru dedin düşündümde yaptım bile oyumu verdim
Şarkısını seviyorum sadece oğlanı sevdiğim falan yok@xBUGRAx müzik zevkin ne durumda pampa.
Sen nerden çıktın ufaklık. Yine oğlanları buldun. Tebrikler.
Şarkısını seviyorum sadece oğlanı sevdiğim falan yok
Lan ben klibine mi bakıyorum sadece şarkıyı dinliyorum Kendini haklı çıkarmak için gay klibi diyor pis.sssBen oy verme sebebin o derim ortada kalırsın. Zaten klip rengarenk gay klibi gibi bence hiç bulaşma.
Kullan kanka yine de sen gruplara. Bak 3 yıl bekledik seni.Yabancı hiç takip etmiyorum artık.
Yabancı hiç takip etmiyorum artık.
Lan ben klibine mi bakıyorum sadece şarkıyı dinliyorum Kendini haklı çıkarmak için gay klibi diyor pis.sss
İyi yapmışsın sen şarkıyı seviyorsun zaten bundan sonraki turlarda iki kişiden biri için kullanılıyor oy sonuçta ayrıca Ariana sevilen biri,o açıdan iyi bir karar olmuş
Valla bende şaşkınım yakında FOX'u da takmıyorum der bence.Oha. Çok şaşkınım. Tabi beyin gitti sende sınavdan dolayı umarım toparlarsın. @Harunnn60 bi flaş açıklama daha.
Bonbona oy at gideyimOha. Çok şaşkınım. Tabi beyin gitti sende sınavdan dolayı umarım toparlarsın. @Harunnn60 bi flaş açıklama daha.
Konudan git yoksa rengarenk olacaksın.
Oha. Çok şaşkınım. Tabi beyin gitti sende sınavdan dolayı umarım toparlarsın. @Harunnn60 bi flaş açıklama daha.
Konudan git yoksa rengarenk olacaksın.
Kullan kanka yine de sen gruplara. Bak 3 yıl bekledik seni.
Bonbona oy at gideyim
4 grup var işte kullancan.Hayat şartları.
Eski zevkime yakın gibi dedikleriniz zaten söyleyin.
Valla bende şaşkınım yakında FOX'u da takmıyorum der bence.
Hayat şartları.
Seninle bi röportaj yapmam lazım. Son röportajımız dan sonra çok değişmişsin ama.Tövbe de.
Hayat şartları.
Zevksizliğin burdan belli oluyor Era varken Sia KimRihanna Ariana ve Nicki birde Sia'ya oy at bence