2015 En Favori Yabancı Şarkı | 2. Tur - C Grubu

Hangi 3 Şarkı 3. Tura Çıkmalı?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada BBHMM'ye oy vermeyen Titanium 'u şiddetle kınıyorum.:))

@GunesinOglu @Ahmad @OzaN @yigit_00 oylarınızi bekliyorum sizinde.:D

asıl finalde bitch le policeman karşı karşıya gelirse napıcam şimdiden onu düşünmeye başladım seçim yapmak çok zor olacak :)

Policeman finale kalamaz. BBHMM, Hello, Hey Mama şimdilik favori. Bunlara dikkat et.:D

Bu arada BBHMM'ye oy vermeyen Titanium 'u şiddetle kınıyorum.:))

@GunesinOglu @Ahmad @OzaN @yigit_00 oylarınızi bekliyorum sizinde.:D

Policeman finale kalamaz. BBHMM, Hello, Hey Mama şimdilik favori. Bunlara dikkat et.:D

A grubunda selenaya oy vermeyen hainler bile var yani titanium un yaptığı onların yaptığı yanında hiç kabahat bile sayılmaz :)
A grubunda selenaya oy vermeyen içimizdeki hainleri mayınlı arazide patlatacaksın memleket anca düze çıkar :))

ayrıca policeman i hafife alma final olmasada yarı finale kesinlikle çıkacaktır tabi elemek için özel bir çaba sarfetmiyorsan :)

A grubunda selenaya oy vermeyen hainler bile var yani titanium un yaptığı onların yaptığı yanında hiç kabahat bile sayılmaz :)
A grubunda selenaya oy vermeyen içimizdeki hainleri mayınlı arazide patlatacaksın memleket anca düze çıkar :))

ayrıca policeman i hafife alma final olmasada yarı finale kesinlikle çıkacaktır tabi elemek için özel bir çaba sarfetmiyorsan :)

Tamamen kura ile işler halloluyor. Isim benzerliği dışında müdahele etmiyorum. Mesela Ellie'nin 2 şarkısı aynı gruba düştü değiştirmek zorunda kaldım.:D

Alive
Uptown Funk
Bitch Better Have My Money

Alive nasıl sonuncu olur ya muhteşem şarkı. :( Aslında sözlerin pek umursanmaması da etkili olabilir bunda Alive'ın en sevdiğim yanı sözleri. :)

3. Tura Çıkan Şarkılar;

Rihanna | Bitch Better Have My Money; 22 Oy
Mark Ronson | Uptown Funk ft. Bruno Mars; 13 Oy
Taylor Swift | Style; 13 Oy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...