Pek farkı yokmuş. Ondan sonraki nasıl?Bir sonra ki turda her grupta 5 şarkı oalcak ve kaç grup varsa o kadar zaman anket süresi tanınacak yine.Oraya kesin etiketliyorum o zaman seni.5 şarkı nedir ki.
Pek farkı yokmuş. Ondan sonraki nasıl?Bir sonra ki turda her grupta 5 şarkı oalcak ve kaç grup varsa o kadar zaman anket süresi tanınacak yine.Oraya kesin etiketliyorum o zaman seni.5 şarkı nedir ki.
Pek farkı yokmuş. Ondan sonraki nasıl?
Ariana Grande | Focus
Maroon 5 | Sugar
Ve deee
Demi Lovato | Cool for the Summer!
Bu kızı destekleyelim.@xemrexxx @destere @Çiğdem- @sokak sanati @Billy Kane @Titanium @Ahmad
oy kullanmışım o cadoloza zaten yanıAriana Grande | Focus
Maroon 5 | Sugar
Ve deee
Demi Lovato | Cool for the Summer!
Bu kızı destekleyelim.@xemrexxx @destere @Çiğdem- @sokak sanati @Billy Kane @Titanium @Ahmad
Benim olduğum yerde selam durcaksınız ulen.
Ben daha ne yapayım, tehdit ettim, isimleri tek tek alıyorum dedim. Konudan konuya nokta atışlar yaptım. Kaan daha ne yapsın.
Haklısın sende dostum.ss @Harunnn60 'a kız emanet edilmez baksana hemen sarıyor.
Bide Alıntıladığı herkeste oy atmış, böyle önce ben geldim ayakları yapıyor bide. @Harunnn60 sen yokken biz vardık olm.
Bu kızıda mı kıskandın.oy kullanmışım o cadoloza zaten yanı
Baktım senden ses soluk yok bari olaya ben el atayım dedim.Bide Alıntıladığı herkeste oy atmış, böyle önce ben geldim ayakları yapıyor bide. @Harunnn60 sen yokken biz vardık olm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?