justin biberi seçmemişsin şaşırdık1-Rihanna | Bitch Better Have My Money
2-Ariana Grande | One Last Time
3-Carly Rae Jepsen | I Really Like You
4-One Direction | Perfect
Rihanna | Bitch Better Have My Mone
Naughty Boy | Runnin ft. Beyoncé, Arrow Benjamin
Carly Rae Jepsen | I Really Like You
Ariana Grande | One Last Time
rihanna muhteşem her zamanki gibi klipte zaten çok tarzrihanna klasına göre zayıf bir gruba düşmüş bu rakipleri havada karada ...
justin biberi seçmemişsin şaşırdık)
Şimdi Rihanna'yı bilerek zayıf gruba almışlar Fitnesi çıkmasın.Sadece ilk tur bu o sebeple zayıf zaten çoğu şarkı.
zaten hangi grubu koysan karşıdakiler zayıf düşecek onun için yapacak bişeyin yok kız herşeyiyle klasyalnız şimdi B grubuna geçtim jessie muhteşem söylüyor eva simmons da insanı bayağı cezbediyor
ayyy sinir oluyorum ben o çocuğa yaa hiç sevmiyorum gerçektenRihanna | Bitch Better Have My Mone
Naughty Boy | Runnin ft. Beyoncé, Arrow Benjamin
Carly Rae Jepsen | I Really Like You
Ariana Grande | One Last Time
rihanna muhteşem her zamanki gibi klipte zaten çok tarzrihanna klasına göre zayıf bir gruba düşmüş bu rakipleri havada karada ...
justin biberi seçmemişsin şaşırdık)
ayyy sinir oluyorum ben o çocuğa yaa hiç sevmiyorum gerçekten
Gayet parlak işte.
hem parlak hem dop hemde sesi kız gibibundan iyisi şamda kayısı
selena zararsız diye bakıyordur dopgüle yoksa işi olmaz böyle yumoşlarlaSelena ona bakıyor ama sende hem parlak hem dop hem de sesin kız gibi ise şansın var.
Selena tek hatası bu çocukla olması başka bir hatası yok ben bir türlü o çocuğu olumlu bulamadım keşke başka birini tercih etse daha iyi olurduselena zararsız diye bakıyordur dopgüle yoksa işi olmaz böyle yumoşlarla
burda oy verdiklerim barajı geçmiş gözüküyorbir tek van direksiyon zorlayacak gibi benim listeyi
burda oy verdiklerim barajı geçmiş gözüküyorbir tek van direksiyon zorlayacak gibi benim listeyi
tamamda @Çiğdem- bir kişi bir de diyelim @vadikızı parlakları sevdi etti iki ? hadi @xemrexxx ninde parlakları sevdiğini düşün etti üç..? diğer 6 oyu kim verdi
@Yiğitt le @Harunnn60 dan şüpheleniyorum
iftira atma .ss ben rihanna-eminem-naughty boy a oy vermişim sensindir direksiyonlara oturantamamda @Çiğdem- bir kişi bir de diyelim @vadikızı parlakları sevdi etti iki ? hadi @xemrexxx ninde parlakları sevdiğini düşün etti üç..? diğer 6 oyu kim verdi
@Yiğitt le @Harunnn60 dan şüpheleniyorum
Yiğit oy vermedi. Zaten üzerine tıklayınca görüyorsun kim vermiş.
iftira atma .ss ben rihanna-eminem-naughty boy a oy vermişim sensindir direksiyonlara oturan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?