2015 En Favori Yabancı Şarkı | 1. Tur - D Grubu

Hangi 4 Şarkı Üst Tura Çıkmalı?

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rihanna | Bitch Better Have My Money

Carly Rae Jepsen | I Really Like You

Ariana Grande | One Last Time

One Direction | Perfect (Sevmem bunları ama şarkıları güzeldi. )

Bitch Better Have My Money
I Really Like You
One Last Time
Runnin

Bu arada itiraf: Sorry bence güzel şarkı. Hele lyric klibi harika, keşke ana klibi o olsaydı. :):)

One Last Time
Runnin
Adventure of a lifetime
I really like you

Naughty Boy | Runnin ft. Beyoncé, Arrow Benjamin Bu arada bu şarkıyı dinlerseniz kesin oy verirsiniz dinlemeden oy kullanmayın :)

Rihanna | Bitch Better Have My Mone
Naughty Boy | Runnin ft. Beyoncé, Arrow Benjamin

rihanna muhteşem her zamanki gibi klipte zaten çok tarz :) rihanna klasına göre zayıf bir gruba düşmüş bu rakipleri havada karada ... :)

1-Rihanna | Bitch Better Have My Money
2-Ariana Grande | One Last Time
3-Carly Rae Jepsen | I Really Like You
4-One Direction | Perfect
justin biberi seçmemişsin şaşırdık :))

rihanna muhteşem her zamanki gibi klipte zaten çok tarz :) rihanna klasına göre zayıf bir gruba düşmüş bu rakipleri havada karada ... :)

Şimdi Rihanna'yı bilerek zayıf gruba almışlar Fitnesi çıkmasın.:A Sadece ilk tur bu o sebeple zayıf zaten çoğu şarkı.:A

Şimdi Rihanna'yı bilerek zayıf gruba almışlar Fitnesi çıkmasın.:A Sadece ilk tur bu o sebeple zayıf zaten çoğu şarkı.:A

zaten hangi grubu koysan karşıdakiler zayıf düşecek onun için yapacak bişeyin yok kız herşeyiyle klas :) yalnız şimdi B grubuna geçtim jessie muhteşem söylüyor eva simmons da insanı bayağı cezbediyor :)

zaten hangi grubu koysan karşıdakiler zayıf düşecek onun için yapacak bişeyin yok kız herşeyiyle klas :) yalnız şimdi B grubuna geçtim jessie muhteşem söylüyor eva simmons da insanı bayağı cezbediyor :)

Bak bu ince yaklaşımını beğendim.:bhr: Her hareketi cool gerçekten Robyn'nin
:love1:

ayyy sinir oluyorum ben o çocuğa yaa hiç sevmiyorum gerçekten:F:F:F

Rihanna | Bitch Better Have My Money
Eminem | Phenomenal

burda oy verdiklerim barajı geçmiş gözüküyor :) bir tek van direksiyon zorlayacak gibi benim listeyi :)

burda oy verdiklerim barajı geçmiş gözüküyor :) bir tek van direksiyon zorlayacak gibi benim listeyi :)

O şarkıya kim oy verdi bende anlamadım.:X Kötü şarkı bence.ss @Çiğdem- 4 tane parlağı görünce işaretledi muhtemelen.ss

O şarkıya kim oy verdi bende anlamadım.:X Kötü şarkı bence.ss @Çiğdem- 4 tane parlağı görünce işaretledi muhtemelen.ss

tamamda @Çiğdem- bir kişi bir de diyelim @vadikızı parlakları sevdi etti iki ? hadi @xemrexxx ninde parlakları sevdiğini düşün etti üç..? diğer 6 oyu kim verdi :)
@Yiğitt le @Harunnn60 dan şüpheleniyorum:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...