Püsküvülü pasta diyorum, baklava çok şekerli.
İftarda gömemedim çünkü yetişmedi, saat 23 gibi yiyebildim.Şu an @emreemreu ’da iftarda gömmek ile meşgulmüş
------
Baklava ünü dünyaya yayılmış kaliteli bir tatlı. Pek tüketmem.
Açık ara yapacaktır.
Baklavanın hakettiğini düşünsemde Bisküvili pasta dedim. Çocukluğumuzun tatlısı. Yemeyeli asırlar olmuştur.
Sonuç olarak aynı gün yapılıp yenilmiş. Bu da iyi. Bizim iftara çok uzak zamanda yememişsinİftarda gömemedim çünkü yetişmedi, saat 23 gibi yiyebildim.
Oylamamı yaparken hak edenin baklava olduğunu belirtmiştim ama
Anketlere özellikle mi oy vermiyorsun 🤷😃. ~ . baklava . ~ .
Yine doğru analiz @The_ErinchBaklava ünü dünyaya yayılmış kaliteli bir tatlı. Pek tüketmem.
Açık ara yapacaktır.
Baklavanın hakettiğini düşünsemde Bisküvili pasta dedim.
Annem bana pasta diye doğum günlerimde bundan yapar Eti bisküvi ile daha iyi oluyor Ama bazıları puding gibi falan yapıyor annemin özel tarifi varEtkinliğin finali Türkiye ekonomisinin kötülüğünü gözler önüne seriyor resmen. Bisküvili pastayı yapmak da erişmek de fazla bir harcama gerektirmez. Ancak finaldeki baklava, önceki turlarda elenen sütlaç, kazandibi gibi tatlıların kalitelisini yiyebilmek için harcanması gereken para miktarı ve efor daha yüksektir. Finalde bisküvili pastanın olması skandalını buna bağlıyorum çünkü başka mantıklı açıklaması yok...
Zulamı kaldı acaba yaptığı gün başında yatıp kalkıp gömmüştür onuOfffffff nasıl canım istedi ṣimdi @The_Erinch sen zulanı aç gönder yaw
Zulamı kaldı acaba yaptığı gün başında yatıp kalkıp gömmüştür onu