2023 En Favori Tatlı Hangisi Olmalı - Final Zamanı - Baklava & Bisküvili Pasta

En Favori Tatlı Hangisi Olmalı - Final Zamanı - Baklava & Bisküvili Pasta

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 kg süt, Puding ve tencere yeterli Bisküvili Pasta için 😃😃😃😃😃

Hadiii diğerini açıverindeee yiyelimmmm baklavacılarrr sizi 🤭 Baklava dediğin babane eli değecek böyle yumuşacık olacak 😛

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
Şu an @emreemreu ’da iftarda gömmek ile meşgulmüş:A
------

Baklava ünü dünyaya yayılmış kaliteli bir tatlı. Pek tüketmem.
Açık ara yapacaktır.
Baklavanın hakettiğini düşünsemde Bisküvili pasta dedim. Çocukluğumuzun tatlısı. Yemeyeli asırlar olmuştur.
İftarda gömemedim çünkü yetişmedi, saat 23 gibi yiyebildim. :A

Bisküvili Pasta f/p ürünü
baklava çok basic

Etiket listesine yeni eklenen 6 kişide oy atmış vallahi bravo 😃😃😃

Olsa da yesek.
Baklava Tatlı GIF by TRT

Baklava ünü dünyaya yayılmış kaliteli bir tatlı. Pek tüketmem.
Açık ara yapacaktır.
Baklavanın hakettiğini düşünsemde Bisküvili pasta dedim.
Yine doğru analiz :A @The_Erinch

Tatlı çok tüketmediğim için farketmiyor kazanan. Favori tatlım yok aslında. Az şekerli tatlıları severim :A

• Okudum
Reactions: The_Erinch
Etkinliğin finali Türkiye ekonomisinin kötülüğünü gözler önüne seriyor resmen. :A Bisküvili pastayı yapmak da erişmek de fazla bir harcama gerektirmez. Ancak finaldeki baklava, önceki turlarda elenen sütlaç, kazandibi gibi tatlıların kalitelisini yiyebilmek için harcanması gereken para miktarı ve efor daha yüksektir. Finalde bisküvili pastanın olması skandalını buna bağlıyorum çünkü başka mantıklı açıklaması yok...

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Etkinliğin finali Türkiye ekonomisinin kötülüğünü gözler önüne seriyor resmen. :A Bisküvili pastayı yapmak da erişmek de fazla bir harcama gerektirmez. Ancak finaldeki baklava, önceki turlarda elenen sütlaç, kazandibi gibi tatlıların kalitelisini yiyebilmek için harcanması gereken para miktarı ve efor daha yüksektir. Finalde bisküvili pastanın olması skandalını buna bağlıyorum çünkü başka mantıklı açıklaması yok...
Annem bana pasta diye doğum günlerimde bundan yapar Eti bisküvi ile daha iyi oluyor :A Ama bazıları puding gibi falan yapıyor annemin özel tarifi var :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...