En Favori Türk Müzik Grubu | E Grubu

Hangi 2 isim gruptan çıksın?

• MaNga

Oy: 19 82.6%
  • Model

Oy: 16 69.6%
  • Zakkum

Oy: 5 21.7%
  • Pilli Bebek

Oy: 4 17.4%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
MaNga
Pilli Bebek

Pilli Bebeğe oy atan diğer arkadaşa selamlar :D
Ve Aleyküm Selam :D
maNga finalist olacak orası kesin.
Tüm oylarımı kullandım bukez erkenden.
@S.G.A.T. bittimi listeler?
Cankan vardı mesela
ve Grup As (bu şarkıyı çok severim)

Ve daha o arkadaş ile teksiniz :D
Pinhani'nin grupta kaldigi bir festivalde CanKan'i yarismaya sokmak ayip olurdu. :D
Evet bitti. 2.tura gececegiz :D

Ben izlemedim la o diziyi. İlk 10 15 bölümü izlemiştim sonra devam etmedim. Diziye başlamadım da üşengeçliğime yani ben değilim oyu veren. :A Manga ve Modele verdim ben. :D
Hadi ya ben senin tamamını izlediğini sanıyordum :A İzle diyeceğim de sen yabancı dizilere vakit ayıramıyorsun 90 küsur bölümlü türk dizisini izleyeceğini hiç zannetmiyorum :A

Ve Aleyküm Selam :D

Pinhani'nin grupta kaldigi bir festivalde CanKan'i yarismaya sokmak ayip olurdu. :D
Evet bitti. 2.tura gececegiz :D
Tabi ya, senden başka kim verecek zaten boşuna uzaklarda aramışız :D @Dosi 2. kişi bulundu :A

Hadi ya ben senin tamamını izlediğini sanıyordum :A İzle diyeceğim de sen yabancı dizilere vakit ayıramıyorsun 90 küsur bölümlü türk dizisini izleyeceğini hiç zannetmiyorum :A

Tabi ya, senden başka kim verecek zaten boşuna uzaklarda aramışız :D @Dosi 2. kişi bulundu :A
kaliteli müzik dinleyicisi @S.G.A.T. ! Neyse isimli grup harika sonuçlar almıştı, o geldi aklıma.
okadar kişi saydın bi Serhan'ı saymadın :A

Artık yalnız değilsiniz :A

kaliteli müzik dinleyicisi @S.G.A.T. ! Neyse isimli grup harika sonuçlar almıştı, o geldi aklıma.
Ben diziyi izleyenleri düşündüm, grup en çok Behzat Ç. izleyicileri tarafından biliniyor çünkü :A Gerçi @S.G.A.T. izledi mi bilmiyorum belki o da izlemiştir :D

Ben diziyi izleyenleri düşündüm, grup en çok Behzat Ç. izleyicileri tarafından biliniyor çünkü :A Gerçi @S.G.A.T. izledi mi bilmiyorum belki o da izlemiştir :D
Bir kac sahne disinda izlemedim diyebilirim :D Ama Behzat amire saygimiz sonsuz :A

Artık yalnız değilsiniz :A
32likte yer alsin diye almistim onlari. Kendim bile oy veremedim :D

Aslında paylastığın şarkıyı beğendim. Daha önce dinleseydim oy verebilirdim :D Isminden kaybettiler :F

Bir kac sahne disinda izlemedim diyebilirim :D Ama Behzat amire saygimiz sonsuz :A

32likte yer alsin diye almistim onlari. Kendim bile oy veremedim :D
Oy verdim dememişmiydin? 😱

Doğru tahmin tabi ki izleyemem. Hele artık işe girdikten sonra elimdeki dizileri anca tüketiyorum, o iş iptal şu aşamada. :A