Burası Ölüm Grubu olmuş. 3ü de 10 oyu geçti. Hangisi elenirse yazık olacak ilk turdan.Yüksek sadakatı kurtardık sanırım @MasacRE-
Seribaşı usülü mu oluyor gruplar
Yüksek sadakatı kurtardık sanırım @MasacRE-
Forum etkinliklerine Şampiyonlar Ligi sistemi getirdim. Vizyon genişledi.Seribaşı usülü mu oluyor gruplar
Evet kurtardık gibi görünüyor, yazık olur ilk turda elenirse Yüksek Sadakat Bu arada gözün aydın, yavuklun gelmiş
Grupları da torbalara göre ayırsaydın bariForum etkinliklerine Şampiyonlar Ligi sistemi getirdim. Vizyon genişledi.
Kısmen öyle oldu zaten Fark ediyorsan her grupta 2 dev, 1 tane onun biraz altında bilinen ve 1 ya da 2 pek bilinmeyen grup varGrupları da torbalara göre ayırsaydın bari
Hahaha aa evet , 30 kasım gecesi geleceğini düşünüyordum beni yanıltmadıSeribaşı usülü mu oluyor gruplar
Evet kurtardık gibi görünüyor, yazık olur ilk turda elenirse Yüksek Sadakat Bu arada gözün aydın, yavuklun gelmiş
Sen tamamen elle mi oluşturdun grupları? Yoksa kategorilere ayırıp ona göre mi kura yaptın?Kısmen öyle oldu zaten Fark ediyorsan her grupta 2 dev, 1 tane onun biraz altında bilinen ve 1 ya da 2 pek bilinmeyen grup var
Kesinlikle kuradan daha adaletli oldu, sana da öneririm.
Yok tamamen manuel seçtim Athena, Duman'a zayıf grup buldum rahat 1.olsunlar diyeSen tamamen elle mi oluşturdun grupları? Yoksa kategorilere ayırıp ona göre mi kura yaptın?
Neyse ben de ayarlarım bir şekil artıkYok tamamen manuel seçtim Athena, Duman'a zayıf grup buldum rahat 1.olsunlar diye
Şaka bu arada Biraz karışık oldu o konu. Bazı gruplardaki isimleri son anda değiştirdim mesela. Grubunda yanlış hatırlamıyorsam Yeni Türkü vardı son anda H grubuna gitti.
Önemli olan adalet yakalamak
Nirvana'yı seribaşı yap başka bir şey istememNeyse ben de ayarlarım bir şekil artık
Grubu açıklıyorum Coldplay, Nirvana, Queen, Pink FloydNirvana'yı seribaşı yap başka bir şey istemem
Demek ki yazın her ne yapıyorsa ay sonlarında bitiyor işi Geçen yıl 30 Ekim'de gelmişti bu yıl 30 Kasım. Zaten bu sene geç de gitmişti ondan böyle oldu anlaşılan @destere @Harunnn60Hahaha aa evet , 30 kasım gecesi geleceğini düşünüyordum beni yanıltmadı
Hhaha evet bende oyüz den 30 kasım tahmini yapmıştım çünkü 30 ekim den önce de eylülün sonu gelmişti her yıl 1 ay geçikiyor @destereGrubu açıklıyorum Coldplay, Nirvana, Queen, Pink Floyd
Demek ki yazın her ne yapıyorsa ay sonlarında bitiyor işi Geçen yıl 30 Ekim'de gelmişti bu yıl 30 Kasım. Zaten bu sene geç de gitmişti ondan böyle oldu anlaşılan @destere @Harunnn60
Kısmen öyle oldu zaten Fark ediyorsan her grupta 2 dev, 1 tane onun biraz altında bilinen ve 1 ya da 2 pek bilinmeyen grup var
Kesinlikle kuradan daha adaletli oldu, sana da öneririm.
S.G.A.T. ankete olan tüm güvenimi alt üst etti :S Kendi zevkine göre sıralamak ne kadar doğruNeyse ben de ayarlarım bir şekil artık
Şampiyonlar Ligi yapmış @S.G.A.T. güçlerine göre sıralamışS.G.A.T. ankete olan tüm güvenimi alt üst etti :S Kendi zevkine göre sıralamak ne kadar doğru
Neyse ben daha oylama yapmadım ve bu arada Yüksek Sadakat pek listemde bulunan bir grup değil
kendi zevkim olur mu izlenme rakamlarına göre siraladımS.G.A.T. ankete olan tüm güvenimi alt üst etti :S Kendi zevkine göre sıralamak ne kadar doğru
Neyse ben daha oylama yapmadım ve bu arada Yüksek Sadakat pek listemde bulunan bir grup değil