En Favori Türk Müzik Grubu | B Grubu

Hangi 2 isim Son 16'ya Kalın?

• Duman

Oy: 21 72.4%
  • Yüksek Sadakat

Oy: 16 55.2%
  • Pentagram

Oy: 2 6.9%
  • Enbe orkestrası

Oy: 13 44.8%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Sağlam rekabet var yalnız gruplarda. Hem gruptan çıkmak, hem de ilk sırada bitirmek için :A 1.olmak da dev gruplardan kaçmak adına çok önemli gelecek tur için. :D @MasacRE- @Çiğdem-

Sağlam rekabet var yalnız gruplarda. Hem gruptan çıkmak, hem de ilk sırada bitirmek için :A 1.olmak da dev gruplardan kaçmak adına çok önemli gelecek tur için. :D @MasacRE- @Çiğdem-
Seribaşı usülü mu oluyor gruplar :A

Yüksek sadakatı kurtardık sanırım @MasacRE- :A :A :A

Evet kurtardık gibi görünüyor, yazık olur ilk turda elenirse Yüksek Sadakat :A Bu arada gözün aydın, yavuklun gelmiş :A

Kısmen öyle oldu zaten :A Fark ediyorsan her grupta 2 dev, 1 tane onun biraz altında bilinen ve 1 ya da 2 pek bilinmeyen grup var :A
Kesinlikle kuradan daha adaletli oldu, sana da öneririm. :A
Sen tamamen elle mi oluşturdun grupları? Yoksa kategorilere ayırıp ona göre mi kura yaptın? :D

Sen tamamen elle mi oluşturdun grupları? Yoksa kategorilere ayırıp ona göre mi kura yaptın? :D
Yok tamamen manuel seçtim Athena, Duman'a zayıf grup buldum rahat 1.olsunlar diye :A:A
Şaka bu arada :A Biraz karışık oldu o konu. Bazı gruplardaki isimleri son anda değiştirdim mesela. :D Grubunda yanlış hatırlamıyorsam Yeni Türkü vardı son anda H grubuna gitti. :D
Önemli olan adalet yakalamak :A

Yok tamamen manuel seçtim Athena, Duman'a zayıf grup buldum rahat 1.olsunlar diye :A:A
Şaka bu arada :A Biraz karışık oldu o konu. Bazı gruplardaki isimleri son anda değiştirdim mesela. :D Grubunda yanlış hatırlamıyorsam Yeni Türkü vardı son anda H grubuna gitti. :D
Önemli olan adalet yakalamak :A
Neyse ben de ayarlarım bir şekil artık :A

Grubu açıklıyorum :A Coldplay, Nirvana, Queen, Pink Floyd :A

Demek ki yazın her ne yapıyorsa ay sonlarında bitiyor işi :A Geçen yıl 30 Ekim'de gelmişti bu yıl 30 Kasım. Zaten bu sene geç de gitmişti ondan böyle oldu anlaşılan :A @destere @Harunnn60
Hhaha evet bende oyüz den 30 kasım tahmini yapmıştım çünkü 30 ekim den önce de eylülün sonu gelmişti her yıl 1 ay geçikiyor :F :F :F @destere

Kısmen öyle oldu zaten :A Fark ediyorsan her grupta 2 dev, 1 tane onun biraz altında bilinen ve 1 ya da 2 pek bilinmeyen grup var :A
Kesinlikle kuradan daha adaletli oldu, sana da öneririm. :A

Neyse ben de ayarlarım bir şekil artık :A
S.G.A.T. ankete olan tüm güvenimi alt üst etti :S Kendi zevkine göre sıralamak ne kadar doğru :bilmem:

Neyse ben daha oylama yapmadım ve bu arada Yüksek Sadakat pek listemde bulunan bir grup değil :A

S.G.A.T. ankete olan tüm güvenimi alt üst etti :S Kendi zevkine göre sıralamak ne kadar doğru :bilmem:

Neyse ben daha oylama yapmadım ve bu arada Yüksek Sadakat pek listemde bulunan bir grup değil :A
Şampiyonlar Ligi yapmış @S.G.A.T. güçlerine göre sıralamış :A