Bu arada Seksendör de laf etmişsin ama etkinliği onlar kazanacaklar ona göre kendini hazırlaalttakini sevmem üsttekiler iyidir
Bu arada Seksendör de laf etmişsin ama etkinliği onlar kazanacaklar ona göre kendini hazırlaalttakini sevmem üsttekiler iyidir
O mezar kaçkını, goril kırması herif dediklerin Barış Manço'yla Cem Karaca'yla müzik yapan insanlar saygısız Kaç tane şarkıları bu adamların elinden çıktı bilmiyorsan öğren cahilSeksendört ve Athena dedim @MasacRE- ve @Tolstoyevski grupları fark yemişler
@S.G.A.T. Şu Taşdevrinden kalma mezar kaçkını adamlar @Tolstoyevski grubu sanırım
MOĞOLLAR
Şu Goril kırması herifler zaten @MasacRE- Grubu
KURTALAN EKSPRES
@Tolstoyevski eşleşmem tam isabet olmuş deseneO mezar kaçkını, goril kırması herif dediklerin Barış Manço'yla Cem Karaca'yla müzik yapan insanlar saygısız Kaç tane şarkıları bu adamların elinden çıktı bilmiyorsan öğren cahil
@S.G.A.T. Daha yerlide sinirlenmeye başladım yabancı da ne olur artık bilmiyorum
@S.G.A.T. sorumun cevabını az evvel gördümYine zevksizliğin üstünde
Gerçi espiri anlayışını düşününce çok ta şaşırmamak gerekir
Bu arada bana sorduğun şeylerle burdaki anketin alakasını çözemedim.
Beni boşa yordun ve sana bu şarkıyı armağan ediyorum 😉
Evet öyleymiş, gördüm Neyse ki konuyu okumadan geçmiyorum o yüzden etiket olmasa da farkettim o detayı @S.G.A.T.
Beni etiketledikçe beğeni atıp çıktım işteydim diye ve bir tek buna yorum yapmıştım ama buradada özel jüri olduğumuz belli değil ve henüz oylamada yapmadığım için konuyu okumadan yorum yapıyor tezine uymayanlardanım (şimdilik)@S.G.A.T.Evet öyleymiş, gördüm Neyse ki konuyu okumadan geçmiyorum o yüzden etiket olmasa da farkettim o detayı @S.G.A.T.
Bu arada ben de Athena ile Seksendört'e verdim Diğerlerini de sevsem de biraz Enbe Orkestrasındaki durum var onlarda, özellikle Kurtalan Ekspres'de. Barış Manço'un arkasında çalan grup işte iyi müzisyenler ama aslan payı Barış Manço'nun
Sen ayıp etmişsin utanmaz, birde söylüyor pişkin pişkinBu arada ben de Athena ile Seksendört'e verdim Diğerlerini de sevsem de biraz Enbe Orkestrasındaki durum var onlarda, özellikle Kurtalan Ekspres'de. Barış Manço'un arkasında çalan grup işte iyi müzisyenler ama aslan payı Barış Manço'nun
Niye yahu benim öyle bir sözüm mü vardı sen çıkardın bunu Kurtalan'ı ben söylemedim bile @S.G.A.T. eklemişSen ayıp etmişsin utanmaz, birde söylüyor pişkin pişkin
Aynen bu cahillerle zor olacak @çigdem- Düşün bir de karışık yapsaydık ya Seksendört 1. olsaydı çıldırırsınO mezar kaçkını, goril kırması herif dediklerin Barış Manço'yla Cem Karaca'yla müzik yapan insanlar saygısız Kaç tane şarkıları bu adamların elinden çıktı bilmiyorsan öğren cahil
@S.G.A.T. Daha yerlide sinirlenmeye başladım yabancı da ne olur artık bilmiyorum
İşte ben de onu diyorum yerli grupların arasında Seksendört'ün birinci olmasına dayanabilirim ama yabancıların da olduğu yerde birinci olursa çıldırırımAynen bu cahillerle zor olacak @çigdem- Düşün bir de karışık yapsaydık ya Seksendört 1. olsaydı çıldırırsın
@Çiğdem-
Duman, MaNga, Athena gibi isimler varken Seksendörtün haddine mi şampiyonluk olmaz öyle şeyİşte ben de onu diyorum yerli grupların arasında Seksendört'ün birinci olmasına dayanabilirim ama yabancıların da olduğu yerde birinci olursa çıldırırım
Ben MaNga'yı da çok sevmiyorum favoriler arasında tercihim Duman Ama evet MFÖ de iyi gidebilir bak doğruDuman, MaNga, Athena gibi isimler varken Seksendörtün haddine mi şampiyonluk olmaz öyle şey
Benim gizli favorim MFÖ açıkçası. Eski kafa üyeler direkt onlara yönelebilirler gibi geliyor
hepsi gurubu vardı onlar nerde ?Ekli dosyayı görüntüle 57930
En Favori Müzik Grubunun ilk ayağı En Favori Türk Müzik Grubu Başlıyor!
Yarışmamızda bilinen, özenle seçilen 32 türk müzik grubu 8 ayrı grupa ayrılarak yarışacak. İlk etapta grup aşamasında her gruptan 2 aday son 16'ya kalacak.
Yarışmada gruplarını ilk sırada bitiren adaylar son 16 turunda grubunu 2.sırada bitirerek 2.tura kalan isimlerle çeyrek finale kalmak için kapışacak.
A grubuyla başlıyoruz!
ATHENA
SEKSENDÖRT
MOĞOLLAR
KURTALAN EKSPRES