En Favori Türk Müzik Grubu | A Grubu

Hangi 2 isim Son 16'ya kalsın?

• Athena

Oy: 21 72.4%
  • Seksendört

Oy: 26 89.7%
  • Moğollar

Oy: 3 10.3%
  • Kurtalan Ekspres

Oy: 2 6.9%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Seksendört ve Athena dedim :Z @MasacRE- ve @Tolstoyevski grupları fark yemişler:A :A :A

@S.G.A.T. Şu Taşdevrinden kalma mezar kaçkını adamlar @Tolstoyevski grubu sanırım :F :F :F
MOĞOLLAR
mogollar-anasayfagorseli.jpg

Şu Goril kırması herifler zaten @MasacRE- Grubu :A
KURTALAN EKSPRES
kurtalan-ekspres1.jpg
O mezar kaçkını, goril kırması herif dediklerin Barış Manço'yla Cem Karaca'yla müzik yapan insanlar saygısız :A Kaç tane şarkıları bu adamların elinden çıktı bilmiyorsan öğren cahil :A

baris-manco-kurtalan-ekspres-yurekli-risanin-kiz-k_732322_245-1391827767.jpg

56b07f9204207c117c073679

@S.G.A.T. Daha yerlide sinirlenmeye başladım yabancı da ne olur artık bilmiyorum :A

O mezar kaçkını, goril kırması herif dediklerin Barış Manço'yla Cem Karaca'yla müzik yapan insanlar saygısız :A Kaç tane şarkıları bu adamların elinden çıktı bilmiyorsan öğren cahil :A

56b07f9204207c117c073679

@S.G.A.T. Daha yerlide sinirlenmeye başladım yabancı da ne olur artık bilmiyorum :A
@Tolstoyevski eşleşmem tam isabet olmuş desene :A :A :A

Senin ki zaten tencere kapak :F :F :F

Yine zevksizliğin üstünde :A
Gerçi espiri anlayışını düşününce çok ta şaşırmamak gerekir :A
Bu arada bana sorduğun şeylerle burdaki anketin alakasını çözemedim.
Beni boşa yordun ve sana bu şarkıyı armağan ediyorum 😉
@S.G.A.T. sorumun cevabını az evvel gördüm :A
@MasacRE- biz özel jüri kadrosundaymışız. Gördün mü o detayı? Bu konuya eklemeyi unutmuş ve nickini bile düzgün yazamamış 😱

aaa dur dur bu ondan bizi etiketleyip bildirim gitmedi demişti :D şimdi taşlar yerine yerleşti :F

@S.G.A.T. sorumun cevabını az evvel gördüm :A
@MasacRE- biz özel jüri kadrosundaymışız. Gördün mü o detayı? Bu konuya eklemeyi unutmuş ve nickini bile düzgün yazamamış 😱

aaa dur dur bu ondan bizi etiketleyip bildirim gitmedi demişti :D şimdi taşlar yerine yerleşti :F
Evet öyleymiş, gördüm :D Neyse ki konuyu okumadan geçmiyorum o yüzden etiket olmasa da farkettim o detayı :A @S.G.A.T.

Evet öyleymiş, gördüm :D Neyse ki konuyu okumadan geçmiyorum o yüzden etiket olmasa da farkettim o detayı :A @S.G.A.T.
Beni etiketledikçe beğeni atıp çıktım işteydim diye ve bir tek buna yorum yapmıştım ama buradada özel jüri olduğumuz belli değil ve henüz oylamada yapmadığım için konuyu okumadan yorum yapıyor tezine uymayanlardanım :A (şimdilik:A)@S.G.A.T.
Daha yeni kapsamlı bakıyorum bildirimlere :A

@Tolstoyevski eşleşmem tam isabet olmuş desene :A :A :A

Senin ki zaten tencere kapak :F :F :F
Bu arada ben de Athena ile Seksendört'e verdim :D Diğerlerini de sevsem de biraz Enbe Orkestrasındaki durum var onlarda, özellikle Kurtalan Ekspres'de. Barış Manço'un arkasında çalan grup işte iyi müzisyenler ama aslan payı Barış Manço'nun :D

Bu arada ben de Athena ile Seksendört'e verdim :D Diğerlerini de sevsem de biraz Enbe Orkestrasındaki durum var onlarda, özellikle Kurtalan Ekspres'de. Barış Manço'un arkasında çalan grup işte iyi müzisyenler ama aslan payı Barış Manço'nun :D
Sen ayıp etmişsin utanmaz, birde söylüyor pişkin pişkin :A :A :A

56b07f9204207c117c073679

Aynen bu cahillerle zor olacak :A @çigdem- Düşün bir de karışık yapsaydık ya Seksendört 1. olsaydı çıldırırsın :A

@Çiğdem-

Son düzenleme:
Aynen bu cahillerle zor olacak :A @çigdem- Düşün bir de karışık yapsaydık ya Seksendört 1. olsaydı çıldırırsın :A

@Çiğdem-
İşte ben de onu diyorum yerli grupların arasında Seksendört'ün birinci olmasına dayanabilirim ama yabancıların da olduğu yerde birinci olursa çıldırırım :A

İşte ben de onu diyorum yerli grupların arasında Seksendört'ün birinci olmasına dayanabilirim ama yabancıların da olduğu yerde birinci olursa çıldırırım :A
Duman, MaNga, Athena gibi isimler varken Seksendörtün haddine mi şampiyonluk olmaz öyle şey :A
Benim gizli favorim MFÖ açıkçası. Eski kafa üyeler direkt onlara yönelebilirler gibi geliyor :A

Duman, MaNga, Athena gibi isimler varken Seksendörtün haddine mi şampiyonluk olmaz öyle şey :A
Benim gizli favorim MFÖ açıkçası. Eski kafa üyeler direkt onlara yönelebilirler gibi geliyor :A
Ben MaNga'yı da çok sevmiyorum favoriler arasında tercihim Duman :D Ama evet MFÖ de iyi gidebilir bak doğru :A

Ekli dosyayı görüntüle 57930

En Favori Müzik Grubunun ilk ayağı En Favori Türk Müzik Grubu Başlıyor!

Yarışmamızda bilinen, özenle seçilen 32 türk müzik grubu 8 ayrı grupa ayrılarak yarışacak. İlk etapta grup aşamasında her gruptan 2 aday son 16'ya kalacak.

Yarışmada gruplarını ilk sırada bitiren adaylar son 16 turunda grubunu 2.sırada bitirerek 2.tura kalan isimlerle çeyrek finale kalmak için kapışacak.

A grubuyla başlıyoruz!

ATHENA

athena_bgd.jpg

SEKSENDÖRT

seksendort.jpg

MOĞOLLAR

mogollar-anasayfagorseli.jpg

KURTALAN EKSPRES

kurtalan-ekspres1.jpg

hepsi gurubu vardı onlar nerde ? :)