Geçen Pilli Bebek'de geç kalmıştım, bunu kaçırmayayım o zamanBen buraya oy vermemişim daha ve çok kararsızım
Model daha ağır basıyor gibi ama kıyaslamam gerekiyor şarkıları
İşlem tamamGeçen Pilli Bebek'de geç kalmıştım, bunu kaçırmayayım o zaman
Tabi ki böyle efsane bir şarkı yapan gruba gitmeli oyun
Muazzam rezil bir olay.Şaka gibi, Model çeyrek finale bile çıkamayacak.
Sen niye karışıyorsun başkasının oyuna? Bir de en güzel şarkısını koymuş.Geçen Pilli Bebek'de geç kalmıştım, bunu kaçırmayayım o zaman
Tabi ki böyle efsane bir şarkı yapan gruba gitmeli oyun
Kararsız kalmıştı @Dosi ben de karar vermesine yardımcı oldum ne var bundaSen niye karışıyorsun başkasının oyuna? Bir de en güzel şarkısını koymuş.
Ah ah bu şarkıyı harcadınızKararsız kalmıştı @Dosi ben de karar vermesine yardımcı oldum ne var bunda
Karsisindaki rakip Mor Ve Ötesi.Şaka gibi, Model çeyrek finale bile çıkamayacak.
Tamam iyi grup ona lafımız yok da Model'in de ondan kalır yanı yok bana göre. Ne diyeceğini biliyorum 'Daha eski ve köklü bir grup'Karsisindaki rakip Mor Ve Ötesi.
Cevabi da biliyorsun ne guzel. Zevk meselesi karismayiz tabi ki de ama adamlar 2 sarki yapip dagildi, solist kizi yalniz birakip baska solistle Amerika'ya gittiler Bu yüzden Mor ve Ötesi ile karsilastirilmasi bana pek mantikli gelmiyorTamam iyi grup ona lafımız yok da Model'in de ondan kalır yanı yok bana göre. Ne diyeceğini biliyorum 'Daha eski ve köklü bir grup'