Durum kaç kaç?Düşündüm ve Gripin diyorum
Düşündüm ve Gripin diyorum
Evet sonuç az çok belli olmuş gibi o zaman oyumuz Ayna'ya Dediğin gibi bari fark yemesin.
MS e Ayna ile katılsaydın keşke , ben Cengo zamanında katılacaktım listemi bile hazır etmiştim yardımcı olurdum sanaÖnceki oylamaları kaçırmışım, neyse ki oy vereceklerim çıkmış.
Gripin'i ne kadar sevsem de Ayna başkadır ve bence gerek albümlerin çeşitliliği, gerek kült şarkılarının sayısı ile bence açıkça üstün.
Geçenlerde düşündüm ben de onu, ama çok yükselemez bence.MS e Ayna ile katılsaydın keşke , ben Cengo zamanında katılacaktım listemi bile hazır etmiştim yardımcı olurdum sana
Ayna
@MasacRE- nin o mağra kaçkını adamı final gördüyse, Ayna Çeyrekten aşşağıya kalmazdıGeçenlerde düşündüm ben de onu, ama çok yükselemez bence.
Ayna elendi bile baksana. Ama insanlar Ayna'nın şarkılarını MS'de duyduklarında çocukluklarına gidip yüksek verebilir. Burada elenmesi dinlenmediğindendir@MasacRE- nin o mağra kaçkını adamı final gördüyse, Ayna Çeyrekten aşşağıya kalmazdı
Bakalım 90lar etkinliğinde şarkıları nekadar ilgi görüyor ,All Star dan sonra normal başka sezon yaparsak aklında bulunur
Burada şarkıları yokki bak 90lar etkinliğinde şarkılarına nasıl ilgi olacak inş tabiAyna elendi bile baksana. Ama insanlar Ayna'nın şarkılarını MS'de duyduklarında çocukluklarına gidip yüksek verebilir. Burada elenmesi dinlenmediğindendir
İnşallah. Benim favorim AynaBurada şarkıları yokki bak 90lar etkinliğinde şarkılarına nasıl ilgi olacak inş tabi
Sırf Athena MS'te yenildi diye S.G.A.T. En Favori Müzik Grubunu, Çiğdem de Ayna sırf burada yenildi diye 90lar etkinliğiini başlattı.Burada şarkıları yokki bak 90lar etkinliğinde şarkılarına nasıl ilgi olacak inş tabi
Sırf Athena MS'te yenildi diye S.G.A.T. En Favori Müzik Grubunu, Çiğdem de Ayna sırf burada yenildi diye 90lar etkinliğiini başlattı.
by: @sokak sanati
Feridun'a mağara kaçkını diyor övdüğü grup da Ayna 90'larda kalmış çürümüş gitmiş bir grup Feridun hala popüler o zamandan bu zamana kadar gelebilmiş, hani Ayna nerede ben hiç göremiyorum@MasacRE- nin o mağra kaçkını adamı final gördüyse, Ayna Çeyrekten aşşağıya kalmazdı
Bakalım 90lar etkinliğinde şarkıları nekadar ilgi görüyor ,All Star dan sonra normal başka sezon yaparsak aklında bulunur
Cemil Özerensiz Aynamı olur yanı oyüzden güncelliğini koruyamamaları normalFeridun'a mağara kaçkını diyor övdüğü grup da Ayna 90'larda kalmış çürümüş gitmiş bir grup Feridun hala popüler o zamandan bu zamana kadar gelebilmiş, hani Ayna nerede ben hiç göremiyorum