En Favori Türk Müzik Grubu | 2.Tur Gripin - Ayna

Çeyrk Finale kim çıksın?

• Gripin

Oy: 12 60.0%
  • Ayna

Oy: 8 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Düşündüm ve Gripin diyorum

Düşündüm ve Gripin diyorum

Önceki oylamaları kaçırmışım, neyse ki oy vereceklerim çıkmış. :D

Gripin'i ne kadar sevsem de Ayna başkadır ve bence gerek albümlerin çeşitliliği, gerek kült şarkılarının sayısı ile bence açıkça üstün.
MS e Ayna ile katılsaydın keşke , ben Cengo zamanında katılacaktım listemi bile hazır etmiştim yardımcı olurdum sana :A

Ayna

Geçenlerde düşündüm ben de onu, ama çok yükselemez bence. :(
@MasacRE- nin o mağra kaçkını adamı final gördüyse, Ayna Çeyrekten aşşağıya kalmazdı :A :A :A

Bakalım 90lar etkinliğinde şarkıları nekadar ilgi görüyor ,All Star dan sonra normal başka sezon yaparsak aklında bulunur :F

@MasacRE- nin o mağra kaçkını adamı final gördüyse, Ayna Çeyrekten aşşağıya kalmazdı :A :A :A

Bakalım 90lar etkinliğinde şarkıları nekadar ilgi görüyor ,All Star dan sonra normal başka sezon yaparsak aklında bulunur :F
Ayna elendi bile baksana. Ama insanlar Ayna'nın şarkılarını MS'de duyduklarında çocukluklarına gidip yüksek verebilir. Burada elenmesi dinlenmediğindendir :A

Feridun'a mağara kaçkını diyor övdüğü grup da Ayna :A 90'larda kalmış çürümüş gitmiş bir grup :A Feridun hala popüler o zamandan bu zamana kadar gelebilmiş, hani Ayna nerede ben hiç göremiyorum :bilmem:

Feridun'a mağara kaçkını diyor övdüğü grup da Ayna :A 90'larda kalmış çürümüş gitmiş bir grup :A Feridun hala popüler o zamandan bu zamana kadar gelebilmiş, hani Ayna nerede ben hiç göremiyorum :bilmem:
Cemil Özerensiz Aynamı olur yanı oyüzden güncelliğini koruyamamaları normal :(

Senin adam asıl patlamasını 2000 li yıllarda yapmıştı ergenlere hitap etmesi normal :A