En Favori Müzik Grubunda Çeyrek Finaller!
Kura çekimi jüri üyelerimizden @Çigdem- ile gerçekleştirilmiştir.
HEPSİ
maNga
kendime geldim biraz
En Favori Müzik Grubunda Çeyrek Finaller!
Kura çekimi jüri üyelerimizden @Çigdem- ile gerçekleştirilmiştir.
HEPSİ
maNga
Evet bu bence de pek mantıklı değil Ama tahminimce yarın akşam 8e kadar en az 5-6 oy fark olurEn kolayı bu oldu
Hayal kırıklığı yaşıyorum resmen.
Forumdan utanıyorumEvet bu bence de pek mantıklı değil Ama tahminimce yarın akşam 8e kadar en az 5-6 oy fark olur
Forumda utanılacak birkaç kişiden iksi onlar zaten.
askere giderken bir güzelleşti böyle @denizz19 hatalarından arınıyor yavaş yavaş
askere giderken bir güzelleşti böyle @denizz19 hatalarından arınıyor yavaş yavaş
hepsi demeyenleri kınıyorum @XanTier aleyna konusundaki muhteşem desteğim eline gözüne dizine dursun
@Çiğdem- @vadikızı @mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash oylarınızı tepsimden sakınmayın yanlışlıkla mangaya oy verirseniz sizinle olan tüm bağımı sonlandırırım
Söz konusu maNga ise Aleyna'da olduğu kadar gözüm döneraskere giderken bir güzelleşti böyle @denizz19 hatalarından arınıyor yavaş yavaş
hepsi demeyenleri kınıyorum @XanTier aleyna konusundaki muhteşem desteğim eline gözüne dizine dursun
@Çiğdem- @vadikızı @mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash oylarınızı tepsimden sakınmayın yanlışlıkla mangaya oy verirseniz sizinle olan tüm bağımı sonlandırırım
harikasın keşke tüm kötüler seni örnek alsada doğruya yönelse, ortalık zaten balta sapı gibi guruplarla dolmuş , arada sadece hepsi açmış güller gibi, onuda safdışı edecek kötü insanlarOyumu verdim ben Hepsi dedim
bu konuya girmen yasaklanmalı seni görümceme şikayet edeceğimSöz konusu maNga ise Aleyna'da olduğu kadar gözüm döner
Senin görümcen benim neyim olur tahmin edemezsin @mrt-06harikasın keşke tüm kötüler seni örnek alsada doğruya yönelse, ortalık zaten balta sapı gibi guruplarla dolmuş , arada sadece hepsi açmış güller gibi, onuda safdışı edecek kötü insanlar
bu konuya girmen yasaklanmalı seni görümceme şikayet edeceğim
harikasın keşke tüm kötüler seni örnek alsada doğruya yönelse, ortalık zaten balta sapı gibi guruplarla dolmuş , arada sadece hepsi açmış güller gibi, onuda safdışı edecek kötü insanlar
bu konuya girmen yasaklanmalı seni görümceme şikayet edeceğim