En Favori Türk Müzik Grubu | Çeyrek Final Duman - Athena

Yarı Finale hangi grup çıksın?

• Duman

Oy: 17 56.7%
  • Athena

Oy: 13 43.3%

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Kurayı çekene bakacaksın tam onları eleyecek grubu seçmişim

Aaa bu arada baktım şimdi Senden Daha Güzel değil oda iyide Seni Kendime Sakladım en sevdiğim şarkıları yıl 2005 malum ben eski kafalıyım

Athena. Duman'ın tarzını sevmiyorum.

Senin Duman demen normal ama insan ortağını satar mı ayoll @S.G.A.T. büyük ayıp etti
Ya şimdi şöyle bir şey var. MS 7 sezon oldu seçenekler kısıtlı, Duman çoktan seçildi. Ben ilk yarışacağımda Duman ile niyetlenmiştim seçildi daha önce dendi, sonra Pinhani'yi düşündüm en son Yüksek Sadakat'de karar kıldım
@S.G.A.T. için de öyledir bence, Duman ile yarışma imkanı olsa o da yarışırdı bence değil mi Sgat?

Senin Duman demen normal ama insan ortağını satar mı ayoll @S.G.A.T. büyük ayıp etti
Yav satmadım.
Athena Gökhan bile Duman'ın yerinin başka olduğunu kabul eder hep.
Kura şansı çeyrek finalde çıktı napalım.

Ben de Teoman'la yarıştığım sene niyetlenmiştim.
Hatta @Çiğdem- le birlikte Çeyrek Finale kadar gelmiştik o da meşhur Musti'siyle
Şimdi hatırlamıyorum ama kim yarışmışsa Dumanla iyi ah aldı arkadaş o kadar adamdan

All Star da yarışmadı galiba yani orada seçilebilir gibi tabi bir kontrol etmem lazım

Demek yarışan kişi batırdı ha Duman'ı

All Star da yarışmadı galiba yani orada seçilebilir gibi tabi bir kontrol etmem lazım
Hani ilk all stardan sonra yarışanlar seçilebilecekti sadece bir karar ver sen de

Demek yarışan kişi batırdı ha Duman'ı

Hani ilk all stardan sonra yarışanlar seçilebilecekti sadece bir karar ver sen de
All Starda yarışmayanların alınmasında bir sakınca yok gibi

Tzira yönetiyordu Duman ı aslında 2.yada 3.haftadamı ne Köprünün Altında şarkısıyla elenmişti
sonra başka bir yarışan şimdi aklıma gelmedi çekilip ona vermişti hakkını yanı sizin şarkınızı forum pek iyi karşılamadı

@S.G.A.T.

KöprüAltı 3.haftada mı elendi 😱 Oha