En Favori Müzik Grubunda Çeyrek Finaller!
Kura çekimi jüri üyelerimizden @Çigdem- ile gerçekleştirilmiştir.
DUMAN
ATHENA
ATHENA
Tühh sana @Billy Kane i geçtinİyi de bu sefer biz Athena'yla değiliz Di mi? @MasacRE-
Ne kadar Athena fanı olsam da ortada bir Duman gerçeği var..
İyi olmuş sizin karşınızda yer almış oldum hainliğin işe yaradıHer zaman hakkı olanın yanındayız Babam olsa tolerans göstermem
Duman Türkiyedeki en kaliteli grup bence Mesela MTV ödüllerine falan bir grup gitse konuk olarak en fazla ilgiyi onlar çeker. Kaan abinin sesi gerçekten çok farklı ve muazzamİyi olmuş sizin karşınızda yer almış oldum hainliğin işe yaradı
Duman , Gece Yolcuları kadar bile değil sizinz evkinizde tuhaf
1 Şarkısı dışında sevdiğim şarkısı yok onunda ismi aklıma gelmiyor yani birisi yazarsa yada duyarsam hatırlarımDuman Türkiyedeki en kaliteli grup bence Mesela MTV ödüllerine falan bir grup gitse konuk olarak en fazla ilgiyi onlar çeker. Kaan abinin sesi gerçekten çok farklı ve muazzam
Senden daha güzel, Eski Köprünün Altında, Aman aman gibi şarkıları duymama ihtimalin yok.1 Şarkısı dışında sevdiğim şarkısı yok onunda ismi aklıma gelmiyor yani birisi yazarsa yada duyarsam hatırlarım
Aaa evet Senden Daha Güzel Duman bilgim bukadarSenden daha güzel, Eski Köprünün Altında, Aman aman gibi şarkıları duymama ihtimalin yok.
Tabi bizim gönlümüzdeki şarkılar aynı.
Haberin yok ölüyorum parçasının hikayesini bi oku derim.
Neyse Athenadan kurtuluruz en azından oda bir şey öcümüzü alırız
Kura şansı yapacak bir şey yok Duman gelince bayağı kötü oldum. Onlar dışında her hangi bir türk grup olsa Athenaya göz kapalı oy atarım ama Duman başka seviyedeNeyse Athenadan kurtuluruz en azından oda bir şey öcümüzü alırız