En Favori Oyuncu - 2012 Başlıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
pardon ama ben projeyi tam olarak anlamadım :D yani anlatabilrmisin?

Başarılar Fks14, güzel bir iş olacak gibi...

Yalnız benim anlamadığım bir nokta var. 2012'ye yeni girmedik mi, nasıl bu yılın en favorisini seçeceğiz ?

Başarılar Fks14, güzel bir iş olacak gibi...

Yalnız benim anlamadığım bir nokta var. 2012'ye yeni girmedik mi, nasıl bu yılın en favorisini seçeceğiz ?

Böyle uygun görüldü OzaN admin tarafindan. Yakinda da zaten "En Favori Dizi 2012" baslayacak.

@dizi kolik Az sonra baslayacagim oylamalari açmaya. O açtigim konularda maksimüm 5 oyuncuya oy verebilirsin..

Tesekkürler. Basliyor oylamalar. :)

emek isteyen bi proje olacak başarılar :)

sonuçta en favori kadın ve erkek oyuncuyu mu belirleyeceğiz..

En favori erkek oyuncu anketinde her gruptan 5 oyuncu bir üst tura yükselirken E grubunda neden 6 kişi yükseldi. 6.kişi olarak bir üst tura çıkan Çağatay Ulusoy un oy sayısı 13. Ve Tolgahan Sayışman ın oy sayısı da 13. Ama Tolgahan bir üst tura çıkamadı. 2 soru soracam. Birincisi neden 6 kişi çıktı bu gruptan. İkincisi Çağatayla Tolgahan aynı oyları almalarına rağmen neden Çağatay üst tura çıktı.

Bu anketi kim düzenliyo Allah aşkına böyle anket mi yapılır. Ben size söylüyüm boşuna oy atmayın burda birinci bellidir.
https://fav10.net/f692/en-favori-erkek-oyuncu-2012-3-tur-grup-c-tamamlandi-124633/

Bu anketin altında oylama Salı saat 8 de bitecek yazıyo. Salı günü saat 8 de Engin Akyürek açık ara farkla öndeyken anket bitmiyo. Ertesi gün akşam 6 da bitiyo anket ve Engin Akyürek bir üst tura çıkamıyo. Ya adam akıllı anket yapın yada hiç yapmayın böyle anket mi olur.