Allah'ım kitaplarla ne kadar da ilgili birisin sen öyle @xemrexxx gözlerimi yaşarttı bu sevdanMadonna hung up tan sonra çok bozdu o yüzden suç ve ceza
Allah'ım kitaplarla ne kadar da ilgili birisin sen öyle @xemrexxx gözlerimi yaşarttı bu sevdanMadonna hung up tan sonra çok bozdu o yüzden suç ve ceza
A tabiî. 😘Geldik Finale...
Fav10 Değerli Üyelerinin Favori Kitabını Belirliyoruz.
Hangisi En Favori Kitap Olmalı?
Ekli dosyayı görüntüle 119894
Ekli dosyayı görüntüle 119895
@Araf @Aserat @BARON男爵 @batuhankaralar @bazinga @Angelica @Billy Kane @Burak97 @Bussy @Cervantes @cookies @DarkLegenD @denizz19 @Alos @Angelica @12.Adam @Ahmed @Doğan @DR @dreamy @Emre Ozansoy @EmreCan @emreemreu @eskici @Dosi @Fks14 @Forumdash @Gerekli24 @Gizmen @hayret bi şey @Hazem @HeisenBerg @Jonsnow @kerem @Klaus @MasacRE @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @mesmeso @Mr.At @mrt-06 @offensive @ömer karataş @Özgür @ozmoturk @phoebebuffay @cokiyitvci @Sanalbellek @Polat Şaşmaz @Keith Long @-potterhead- @S.G.A.T. @evyapimibira @STAR @serhatt @seyfullXh @Sherlock @slhttnmtl @soo @The_Erinch @tolgab @Tolstoyevski @Turkuazz @xemrexxx @Yakamoz-Asi @Yiğitt @Zeyno @781Ens @Zortlu Fistan @Felon
Suc ve Ceza diyen tek kadin üye benmisim ve Yurt disinda kalanlarin bu kitaba oy vermeside ayri bi detay olmusSon anına kadar çekişmeli olacağı belli oldu..
Merak ediyorum açıkçası.
Oda benim dikkatimi çekti, yurtdışındakiler ağırlıklı Dostoyevski demiş.Suc ve Ceza diyen tek kadin üye benmisim ve Yurt disinda kalanlarin bu kitaba oy vermeside ayri bi detay olmus
etkinlikte kendi önerim disinda galiba okudugum tek kitap buydu. Bundan dolayi oy verdim. Digerini bende okumadimOda benim dikkatimi çekti, yurtdışındakiler ağırlıklı Dostoyevski demiş.
Ben diğerini okumadığım için okuduğuma vermeyi tercih ettim.
Ama heyecanlı olacağı belli. 😊😊
bana bildir, ben halederim...
Hariksınız, sayenizde yüzüm güldü.bana bildir, ben halederim...
Bende Shamrock roversla ilgili kitap aliyim dedim kitap kayboldu Kargo daKürk Mantolu Madonna