Helal sana beee, doktorum civanım ❤️❤️❤️Johann Wolfgang von Goethe - Genç Werther'in Acıları
Jack London - Martin Eden
Jane Austen - Aşk ve Gurur
@The_Erinch 100’e tamamlamış oldum.
Helal sana beee, doktorum civanım ❤️❤️❤️Johann Wolfgang von Goethe - Genç Werther'in Acıları
John Verdon-Aklından Bir sayı tut
İclal Aydın-Üçkızkardeş
Gülseren Budaycıoğlu-Camdaki Kız
Beyza Alkoç-Karantina
Alexsandra Cavelius Leyla: bir Bosnalı kız
Hümeyra-Aşiyan
Adalet Ağaoğlu - Fikrimin İnce Gülü
Halit Ziya Uşaklıgil - Aşk-ı Memnu
Halide Edip Adıvar - Sinekli Bakkal
Elif Şafak - Aşk
Canan Tan - Piraye
Ben de biraz yenilerden ekleyeyim dedim 😉
Janet S. Klosko ve Jeffrey E. Young :Hayatı yeniden kesfedin
Mirac Çağrı Aktas:Senden bir tane daha yok
Miraç Çağrı Aktas : Hayat kaybettiğin yerden baslar
Tuba Ezici:Nasıl koydum ama seni insan yerine
Caner yaman : iyileşmek
Beyhan budak: Kendine iyi davran güzel insan Beyhan Budak :Senin suçun degil
Serhat yabancı :kurtarıcı misin kurban mi?
Songül ünsal :Kirildigin yerden çiçek acacaksin
Alp boydak: öğrenme stilleri
HaKan Mengüç: Hiç bir karşılaşma tesadüf değildir
Haakan Mengüç: Kalbin temizse hikayen temiz biter
Hakan Mengüç: Sen yola çik yol sana gorunur
Haakan Mengüç:herşey vaktini bekler
Ece Üner: Haysiyet
Nutuk listede olmamalı bence, sadece kurgusal kitapların olması daha doğru olur.
Zülfü Livaneli - Serenad
Zülfü Livaneli - Kardeşimin Hikayesi
Albert Camus - Yabancı
Aklıma gelirse ekleme yaparım benim okuduğum kitaplar daha çok kişisel gelişim ya da bilimsel kitaplar olduğu için buraya uyan pek örnek bulamadım.
Sara Shepard tatlı küçük yalancılar serisi
Hayvan çiftliği
On küçük zenci
1984
Elif şafak aşk
Ben dün yaptım sonuncusu hariç onun orijinal halini bulamadım yani türkçe, umarım düşündüğüm hatayı yapmamışım.
------
@The_Erinch
Güzel bir etkinlikle dönüş oluyor, hayırlı olsun abi. Gördüğüm kadarıyla bunlar yazılmamış, yazayım hemen:
- Michael Ende - Momo
- Peyami Safa - Fatih Harbiye
- Orhan Pamuk - Sessiz Ev
- Miraç Çağrı Aktaş - Kendine Hoş Geldin
- Peride Celal - Gecenin Ucunda
Sefiller'in kazanması için elimden geleni yapacağım.
Cesur Yeni Dünya - Aldous Huxley
Savaş ve Barış - Lev Nikolayeviç Tolstoy
Öteki - Fyodor Mihayloviç Dostoyevski
Notre Dame'ın Kamburu - Victor Hugo
Roger Ackroyd Cinayeti - Agatha Christie
@The_Erinch
Değerli katkılarınızla 100 adet kitap önerisine ulaştık.Johann Wolfgang von Goethe - Genç Werther'in Acıları
KRAL KAYBEDERSE - GÜLSEREN BUDAYICIOĞLU | |||
1984 | George Orwell (yakında elime geçicek, ama güzel olduğundan eminim.) | |||
Adalet Ağaoğlu - Fikrimin İnce Gülü | |||
Ahmet Ümit-Beyoğlunun En güzel abisi | |||
Ahmet Ümit-Kırlangıç Çığlığı | |||
Albert Camus - Yabancı | |||
Alexsandra Cavelius Leyla: bir Bosnalı kız | |||
Alp boydak: öğrenme stilleri | |||
Arthas:Rise of the Lich King' - Christie Golden | |||
Aslanyürekli Kardesler | |||
Ay Işığı Sokağı | Stefan Zweig | |||
Ayşe Kulin - Adı Aylin | |||
Beyaz Zambaklar Ülkesinde (Grigoriy Petrov) | |||
Beyhan budak: Kendine iyi davran güzel insan Beyhan Budak :Senin suçun degil | |||
Beyza Alkoç-Karantina | |||
Beyza Alkoç-Sınırsız | |||
BİN MUHTEŞEM GÜNEŞ - KHALED HOSEINI | |||
Bir İdam Mahkumunun Son Günü (Victor Hugo) | |||
Canan Tan - Piraye | |||
Caner yaman : iyileşmek | |||
Cəlil Məmmədquluzadə - Poçt qutusu | |||
Cesur Yeni Dünya - Aldous Huxley | |||
Divine Comedy' - 'İlahi Komedya' - Dante Alighieri | |||
Dönüşüm - Franz Kafka | |||
Əbdürrəhim bəy Haqverdiyev - Şeyx Şaban | |||
Ece Üner: Haysiyet | |||
Elif Şafak - Aşk | |||
Elveda Buhara | Yavuz Bahadıroğlu | |||
Fareler ve İnsanlar - John Steinbeck | |||
Fire & Blood' - 'Ateş ve Kan' - G.R.R Martin | |||
Frank McCourt - Angela'nın Külleri | |||
George Orwel - 1984 | |||
Gurbet Hikayeleri | Refik Halid Karay | |||
Gülseren Budaycıoğlu-Camdaki Kız | |||
Gülseren Budaycıoğlu-Hayata Dön | |||
Haakan Mengüç: Kalbin temizse hikayen temiz biter | |||
Haakan Mengüç:herşey vaktini bekler | |||
HaKan Mengüç: Hiç bir karşılaşma tesadüf değildir | |||
Hakan Mengüç: Sen yola çik yol sana gorunur | |||
Halide Edip Adıvar - Sinekli Bakkal | |||
Halit Ziya Uşaklıgil - Aşk-ı Memnu | |||
Hayvan Çiftliği (George Orwell) | |||
Hümeyra-Aşiyan | |||
İclal Aydın - Hayat Güzeldir | |||
İclal Aydın-Üçkızkardeş | |||
İnsan Ne İle Yaşar | Tolstoy | |||
Jack London - Martin Eden | |||
Jane Austen - Aşk ve Gurur | |||
Janet S. Klosko ve Jeffrey E. Young :Hayatı yeniden kesfedin | |||
jean christophe grange -Kızıl Nehirler | |||
Johann Wolfgang von Goethe - Genç Werther'in Acıları | |||
John Verdon-Aklından Bir sayı tut | |||
John Verdon-Fırtınada yanacaksın | |||
Kurt Seyit ve Şura' - Nermin Bezmen | |||
Küçük Prens (Antoine de Saint-Exupéry) | |||
Kürk Mantolu Madonna - Sabahattin Ali | |||
Lord of the Rings' - 'Yüzüklerin Efendisi' - J.R.R Tolkien | |||
Marc Levy - Özgürlük için | |||
Michael Ende - Momo | |||
Mirac Çağrı Aktas:Senden bir tane daha yok | |||
Miraç Çağrı Aktas : Hayat kaybettiğin yerden baslar | |||
Miraç Çağrı Aktaş - Kendine Hoş Geldin | |||
Narnia Günlükleri (CS Lewis) | |||
Nils Holgersson'un Serüvenleri | |||
Notre Dame'ın Kamburu - Victor Hugo | |||
nsanın Acayip Kısa Tarihi | Güray Süngü | |||
On Küçük Zenci | Agathe Christie | |||
Orhan Pamuk - Kan Kırmızı | |||
Otomatik Portakal - Anthony Burgess | |||
Öteki - Fyodor Mihayloviç Dostoyevski | |||
Peride Celal - Gecenin Ucunda | |||
Peyami Safa - Fatih Harbiye | |||
Pippi Uzunçorap Serisi | |||
Reşat Nuri Güntekin-Çalışkuşu | |||
Roger Ackroyd Cinayeti - Agatha Christie | |||
Ronja: Haydut Kızı - | |||
Sabahattin Ali - İçimizdeki Şeytan | |||
Satranç - Stefan Zweig | |||
Savaş ve Barış - Lev Nikolayeviç Tolstoy | |||
Sefiller | Victor Hugo | |||
Serhat yabancı :kurtarıcı misin kurban mi? | |||
SHERLOCK HOLMES SERİSİ | |||
Sherlock Suç Uyanıyor | Sir Arthur Conan Doyle | |||
Simyacı - Paulo Coelho | |||
Sineklerin Tanrısı - William Golding | |||
Songül ünsal :Kirildigin yerden çiçek acacaksin | |||
Stephen Kıng-Hayvan Mezarlığı- | |||
SUÇ VE CEZA - DOSTOYEVSKİ | |||
Sümeyye Koç - Hercai | |||
Şeker Portakalı - Vasconselos | |||
Tess Gerritsen-Cerrah | |||
The Children of Hurin' - Hurin'in Çocukları' - J.R.R Tolkien | |||
The Count of Monte Cristo' - Monte Kristo Kontu' - Alexandre Dumas | |||
The Fall of Gondolin' - 'Gondolin'in Düşüşü - J.R.R Tolkien | |||
Tuba Ezici:Nasıl koydum ama seni insan yerine | |||
Vakıf - Isaac Asimov | |||
Yeşil Yol-Stephen King | |||
Yüzyıllık Yalnızlık - Gabriel Garcia Marquez | |||
Zülfü Livaneli - Kardeşimin Hikayesi | |||
Zülfü Livaneli - Serenad |
GüzelmişYeni Yılda En Favori Kitap Olma Yolunda Sizlerin Oylarına Sunulacak 100 adet değerli eser..
KRAL KAYBEDERSE - GÜLSEREN BUDAYICIOĞLU 1984 | George Orwell (yakında elime geçicek, ama güzel olduğundan eminim.) Adalet Ağaoğlu - Fikrimin İnce Gülü Ahmet Ümit-Beyoğlunun En güzel abisi Ahmet Ümit-Kırlangıç Çığlığı Albert Camus - Yabancı Alexsandra Cavelius Leyla: bir Bosnalı kız Alp boydak: öğrenme stilleri Arthas:Rise of the Lich King' - Christie Golden Aslanyürekli Kardesler Ay Işığı Sokağı | Stefan Zweig Ayşe Kulin - Adı Aylin Beyaz Zambaklar Ülkesinde (Grigoriy Petrov) Beyhan budak: Kendine iyi davran güzel insan Beyhan Budak :Senin suçun degil Beyza Alkoç-Karantina Beyza Alkoç-Sınırsız BİN MUHTEŞEM GÜNEŞ - KHALED HOSEINI Bir İdam Mahkumunun Son Günü (Victor Hugo) Canan Tan - Piraye Caner yaman : iyileşmek Cəlil Məmmədquluzadə - Poçt qutusu Cesur Yeni Dünya - Aldous Huxley Divine Comedy' - 'İlahi Komedya' - Dante Alighieri Dönüşüm - Franz Kafka Əbdürrəhim bəy Haqverdiyev - Şeyx Şaban Ece Üner: Haysiyet Elif Şafak - Aşk Elveda Buhara | Yavuz Bahadıroğlu Fareler ve İnsanlar - John Steinbeck Fire & Blood' - 'Ateş ve Kan' - G.R.R Martin Frank McCourt - Angela'nın Külleri George Orwel - 1984 Gurbet Hikayeleri | Refik Halid Karay Gülseren Budaycıoğlu-Camdaki Kız Gülseren Budaycıoğlu-Hayata Dön Haakan Mengüç: Kalbin temizse hikayen temiz biter Haakan Mengüç:herşey vaktini bekler HaKan Mengüç: Hiç bir karşılaşma tesadüf değildir Hakan Mengüç: Sen yola çik yol sana gorunur Halide Edip Adıvar - Sinekli Bakkal Halit Ziya Uşaklıgil - Aşk-ı Memnu Hayvan Çiftliği (George Orwell) Hümeyra-Aşiyan İclal Aydın - Hayat Güzeldir İclal Aydın-Üçkızkardeş İnsan Ne İle Yaşar | Tolstoy Jack London - Martin Eden Jane Austen - Aşk ve Gurur Janet S. Klosko ve Jeffrey E. Young :Hayatı yeniden kesfedin jean christophe grange -Kızıl Nehirler Johann Wolfgang von Goethe - Genç Werther'in Acıları John Verdon-Aklından Bir sayı tut John Verdon-Fırtınada yanacaksın Kurt Seyit ve Şura' - Nermin Bezmen Küçük Prens (Antoine de Saint-Exupéry) Kürk Mantolu Madonna - Sabahattin Ali Lord of the Rings' - 'Yüzüklerin Efendisi' - J.R.R Tolkien Marc Levy - Özgürlük için Michael Ende - Momo Mirac Çağrı Aktas:Senden bir tane daha yok Miraç Çağrı Aktas : Hayat kaybettiğin yerden baslar Miraç Çağrı Aktaş - Kendine Hoş Geldin Narnia Günlükleri (CS Lewis) Nils Holgersson'un Serüvenleri Notre Dame'ın Kamburu - Victor Hugo nsanın Acayip Kısa Tarihi | Güray Süngü On Küçük Zenci | Agathe Christie Orhan Pamuk - Kan Kırmızı Otomatik Portakal - Anthony Burgess Öteki - Fyodor Mihayloviç Dostoyevski Peride Celal - Gecenin Ucunda Peyami Safa - Fatih Harbiye Pippi Uzunçorap Serisi Reşat Nuri Güntekin-Çalışkuşu Roger Ackroyd Cinayeti - Agatha Christie Ronja: Haydut Kızı - Sabahattin Ali - İçimizdeki Şeytan Satranç - Stefan Zweig Savaş ve Barış - Lev Nikolayeviç Tolstoy Sefiller | Victor Hugo Serhat yabancı :kurtarıcı misin kurban mi? SHERLOCK HOLMES SERİSİ Sherlock Suç Uyanıyor | Sir Arthur Conan Doyle Simyacı - Paulo Coelho Sineklerin Tanrısı - William Golding Songül ünsal :Kirildigin yerden çiçek acacaksin Stephen Kıng-Hayvan Mezarlığı- SUÇ VE CEZA - DOSTOYEVSKİ Sümeyye Koç - Hercai Şeker Portakalı - Vasconselos Tess Gerritsen-Cerrah The Children of Hurin' - Hurin'in Çocukları' - J.R.R Tolkien The Count of Monte Cristo' - Monte Kristo Kontu' - Alexandre Dumas The Fall of Gondolin' - 'Gondolin'in Düşüşü - J.R.R Tolkien Tuba Ezici:Nasıl koydum ama seni insan yerine Vakıf - Isaac Asimov Yeşil Yol-Stephen King Yüzyıllık Yalnızlık - Gabriel Garcia Marquez Zülfü Livaneli - Kardeşimin Hikayesi Zülfü Livaneli - Serenad
Taht Oyunları serisi ile Harry Potter serisi yazılmadı mı 😱Yeni Yılda En Favori Kitap Olma Yolunda Sizlerin Oylarına Sunulacak 100 adet değerli eser..
KRAL KAYBEDERSE - GÜLSEREN BUDAYICIOĞLU 1984 | George Orwell (yakında elime geçicek, ama güzel olduğundan eminim.) Adalet Ağaoğlu - Fikrimin İnce Gülü Ahmet Ümit-Beyoğlunun En güzel abisi Ahmet Ümit-Kırlangıç Çığlığı Albert Camus - Yabancı Alexsandra Cavelius Leyla: bir Bosnalı kız Alp boydak: öğrenme stilleri Arthas:Rise of the Lich King' - Christie Golden Aslanyürekli Kardesler Ay Işığı Sokağı | Stefan Zweig Ayşe Kulin - Adı Aylin Beyaz Zambaklar Ülkesinde (Grigoriy Petrov) Beyhan budak: Kendine iyi davran güzel insan Beyhan Budak :Senin suçun degil Beyza Alkoç-Karantina Beyza Alkoç-Sınırsız BİN MUHTEŞEM GÜNEŞ - KHALED HOSEINI Bir İdam Mahkumunun Son Günü (Victor Hugo) Canan Tan - Piraye Caner yaman : iyileşmek Cəlil Məmmədquluzadə - Poçt qutusu Cesur Yeni Dünya - Aldous Huxley Divine Comedy' - 'İlahi Komedya' - Dante Alighieri Dönüşüm - Franz Kafka Əbdürrəhim bəy Haqverdiyev - Şeyx Şaban Ece Üner: Haysiyet Elif Şafak - Aşk Elveda Buhara | Yavuz Bahadıroğlu Fareler ve İnsanlar - John Steinbeck Fire & Blood' - 'Ateş ve Kan' - G.R.R Martin Frank McCourt - Angela'nın Külleri George Orwel - 1984 Gurbet Hikayeleri | Refik Halid Karay Gülseren Budaycıoğlu-Camdaki Kız Gülseren Budaycıoğlu-Hayata Dön Haakan Mengüç: Kalbin temizse hikayen temiz biter Haakan Mengüç:herşey vaktini bekler HaKan Mengüç: Hiç bir karşılaşma tesadüf değildir Hakan Mengüç: Sen yola çik yol sana gorunur Halide Edip Adıvar - Sinekli Bakkal Halit Ziya Uşaklıgil - Aşk-ı Memnu Hayvan Çiftliği (George Orwell) Hümeyra-Aşiyan İclal Aydın - Hayat Güzeldir İclal Aydın-Üçkızkardeş İnsan Ne İle Yaşar | Tolstoy Jack London - Martin Eden Jane Austen - Aşk ve Gurur Janet S. Klosko ve Jeffrey E. Young :Hayatı yeniden kesfedin jean christophe grange -Kızıl Nehirler Johann Wolfgang von Goethe - Genç Werther'in Acıları John Verdon-Aklından Bir sayı tut John Verdon-Fırtınada yanacaksın Kurt Seyit ve Şura' - Nermin Bezmen Küçük Prens (Antoine de Saint-Exupéry) Kürk Mantolu Madonna - Sabahattin Ali Lord of the Rings' - 'Yüzüklerin Efendisi' - J.R.R Tolkien Marc Levy - Özgürlük için Michael Ende - Momo Mirac Çağrı Aktas:Senden bir tane daha yok Miraç Çağrı Aktas : Hayat kaybettiğin yerden baslar Miraç Çağrı Aktaş - Kendine Hoş Geldin Narnia Günlükleri (CS Lewis) Nils Holgersson'un Serüvenleri Notre Dame'ın Kamburu - Victor Hugo nsanın Acayip Kısa Tarihi | Güray Süngü On Küçük Zenci | Agathe Christie Orhan Pamuk - Kan Kırmızı Otomatik Portakal - Anthony Burgess Öteki - Fyodor Mihayloviç Dostoyevski Peride Celal - Gecenin Ucunda Peyami Safa - Fatih Harbiye Pippi Uzunçorap Serisi Reşat Nuri Güntekin-Çalışkuşu Roger Ackroyd Cinayeti - Agatha Christie Ronja: Haydut Kızı - Sabahattin Ali - İçimizdeki Şeytan Satranç - Stefan Zweig Savaş ve Barış - Lev Nikolayeviç Tolstoy Sefiller | Victor Hugo Serhat yabancı :kurtarıcı misin kurban mi? SHERLOCK HOLMES SERİSİ Sherlock Suç Uyanıyor | Sir Arthur Conan Doyle Simyacı - Paulo Coelho Sineklerin Tanrısı - William Golding Songül ünsal :Kirildigin yerden çiçek acacaksin Stephen Kıng-Hayvan Mezarlığı- SUÇ VE CEZA - DOSTOYEVSKİ Sümeyye Koç - Hercai Şeker Portakalı - Vasconselos Tess Gerritsen-Cerrah The Children of Hurin' - Hurin'in Çocukları' - J.R.R Tolkien The Count of Monte Cristo' - Monte Kristo Kontu' - Alexandre Dumas The Fall of Gondolin' - 'Gondolin'in Düşüşü - J.R.R Tolkien Tuba Ezici:Nasıl koydum ama seni insan yerine Vakıf - Isaac Asimov Yeşil Yol-Stephen King Yüzyıllık Yalnızlık - Gabriel Garcia Marquez Zülfü Livaneli - Kardeşimin Hikayesi Zülfü Livaneli - Serenad
@The_Erinch benim önerdigim o 2 oy almayacak kitaplari cikar bunlari ekle. ben bile Harry Potter'a oy veririm (universite zamani zorunlu okumustum bir tanesini)Taht Oyunları serisi ile Harry Potter serisi yazılmadı mı 😱
Valla kim ne yazdı bilmiyorum ama listeye şöyle bir bakınca listeye öneren hariç tek bir oy bile gelmeyecek baya bir kitap var gibi görünüyor@The_Erinch benim önerdigim o 2 oy almayacak kitaplari cikar bunlari ekle. ben bile Harry Potter'a oy veririm (universite zamani zorunlu okumustum bir tanesini)
5 tane yazın dedin bir tane de fazladan ekleyip 6 tane yazdım. Zaten bunlar her türlü yazılır dedim ama nereden bileyim milletin abidik gubidik kitaplar yazacağınıYazaydınnn yaaaa be adammmmm 🤣🤣🤣🤣
Laaa insanların okuduğu kitaplara öyle deme.Valla kim ne yazdı bilmiyorum ama listeye şöyle bir bakınca listeye öneren hariç tek bir oy bile gelmeyecek baya bir kitap var gibi görünüyor
5 tane yazın dedin bir tane de fazladan ekleyip 6 tane yazdım. Zaten bunlar her türlü yazılır dedim ama nereden bileyim milletin abidik gubidik kitaplar yazacağını
Aynen abi ekle onu ya olmaması ayıp olur Bir de Fire & Blood eklenmiş onu da Buz ve Ateşin Şarkısı serisi(Taht Oyunları) diyebilirsin aslında o kitap da o serinin bir parçası sayılır sonuçta
Laaa insanların okuduğu kitaplara öyle deme.
Eklerim tamam Harry Potter ve Taht Oyunlarını. Etkinlik Sahibi olarak kendim hiç öneride bulunmadım çünkü, önceee halk dedim 🤣😂🤣😂🤣😂
Valla kim ne yazdı bilmiyorum ama listeye şöyle bir bakınca listeye öneren hariç tek bir oy bile gelmeyecek baya bir kitap var gibi görünüyor
5 tane yazın dedin bir tane de fazladan ekleyip 6 tane yazdım. Zaten bunlar her türlü yazılır dedim ama nereden bileyim milletin abidik gubidik kitaplar yazacağını
benim önerdiklerimi sil Yesil Yol harici kimse zaten oy vermez. bosuna yorulma ekleyip geri cekiyorum onlariHayırlı olsun @The_Erinch
Ben direk İsveç’ten bir kaç kitap yazayım. Çabuk elenecek kitaplarda olsun bari
Nils Holgersson'un Serüvenleri
Selma Lagerlöf ( Uçan Kaz bu kitap yani)
Ek olarak edebiyatta Nobel Ödülü'nü alan ilk kadın yazar olduğunu da belirtmiş olayım.
Astrid Lindgren’in Türkçeye uyarlanmış bilindik bir kaç kitabını da ekleyeyim:
Ronja: Haydut Kızı
Aslanyürekli Kardesler
Pippi Uzunçorap Serisi
Ve bonus olarak belki gözden kaçacak İsveç’ten olamayan bir yetişkin kitabı da ekleyeyim:
Yeşil Yol
Stephen King
Çok bilindik kitapları önerenler olacaktır zaten. İsveç’te kitap okuma alışkanlığı çocuklarda çok yüksek.
Tekrardan kolay gelsin.
Okudukları kitaplara bir şey dediğim yok da ben olsam etkinliğe öneride bulunurken oy alabilecek kitapları önerirdim yaLaaa insanların okuduğu kitaplara öyle deme.
Eklerim tamam Harry Potter ve Taht Oyunlarını. Etkinlik Sahibi olarak kendim hiç öneride bulunmadım çünkü, önceee halk dedim 🤣😂🤣😂🤣😂
Fedakar dosimosi el attı olaya Şimdi baktım ne önermişsin diye de abidik gubidik dediklerimin arasında sen de varmışsın evet Ama zaten belirtmişsin çabuk elenecek kitaplar da olsun diyebenim önerdiklerimi sil Yesil Yol harici kimse zaten oy vermez. bosuna yorulma ekleyip geri cekiyorum onlari
Harry Potter Serisi doğru. Diğeri de Buz ve Ateşin Şarkısı serisi ama dizi Taht Oyunları olduğu için o isimle de biliniyor. Buz ve Ateşin Şarkısı(Taht Oyunları) diyebilirsin istersenUfak bir törpüleme yaparım 👍 Sen tam olarak yazsana kitaplarının adını? Harry Potter Serisi ve Taht Oyunlarımı?
ya simdi ayip olmasin diye birseyler önerelim dedik, sonra dosi fransiz kaldi denmesin diye ve diger iyi kitaplar önerilir diyerekten bari isvecimden olsun dedim. yoksa en basta Suc ve Ceza gibi en bilindiklerle gelmesini bilirizFedakar dosimosi el attı olaya Şimdi baktım ne önermişsin diye de abidik gubidik dediklerimin arasında sen de varmışsın evet Ama zaten belirtmişsin çabuk elenecek kitaplar da olsun diye
Keşke Suç ve Ceza ile gelseydin Dosi hanım Git o İsveç kitaplarını isvec10.net sitesine öner senya simdi ayip olmasin diye birseyler önerelim dedik, sonra dosi fransiz kaldi denmesin diye ve diger iyi kitaplar önerilir diyerekten bari isvecimden olsun dedim. yoksa en basta Suc ve Ceza gibi en bilindiklerle gelmesini biliriz
Bir tane İsveç dursun @S.G.A.T. In azerileride var.. Evrenselizzz 😃😃 @Yakamoz-Asi de İsviçreden çizgi roman söyleyecekmiş 😁😁😁 Etkinliğe karşı çıkan tek adam 😂ya simdi ayip olmasin diye birseyler önerelim dedik, sonra dosi fransiz kaldi denmesin diye ve diger iyi kitaplar önerilir diyerekten bari isvecimden olsun dedim. yoksa en basta Suc ve Ceza gibi en bilindiklerle gelmesini biliriz
onlar yetiskin kitaplari degil aslinda cocuk ve genc romanlarKeşke Suç ve Ceza ile gelseydin Dosi hanım Git o İsveç kitaplarını isvec10.net sitesine öner sen
yok yok sil. etkinlikte millet bu ne diyecek moralim bozulur. Geri cektimBir tane İsveç dursun @S.G.A.T. In azerileride var.. Evrenselizzz 😃😃 @Yakamoz-Asi de İsviçreden çizgi roman söyleyecekmiş 😁😁😁 Etkinliğe karşı çıkan tek adam 😂
KRAL KAYBEDERSE - GÜLSEREN BUDAYICIOĞLU |
1984 | George Orwell |
Adalet Ağaoğlu - Fikrimin İnce Gülü |
Ahmet Ümit-Beyoğlunun En güzel abisi |
Ahmet Ümit-Kırlangıç Çığlığı |
Albert Camus - Yabancı |
Alexsandra Cavelius Leyla: bir Bosnalı kız |
Alp boydak: öğrenme stilleri |
Arthas:Rise of the Lich King' - Christie Golden |
Aslanyürekli Kardesler |
Ay Işığı Sokağı | Stefan Zweig |
Ayşe Kulin - Adı Aylin |
Ayşe Kulin-Türkan |
Beyaz Zambaklar Ülkesinde (Grigoriy Petrov) |
Beyhan budak: Kendine iyi davran güzel insan |
Beyza Alkoç-Karantina |
Beyza Alkoç-Sınırsız |
BİN MUHTEŞEM GÜNEŞ - KHALED HOSEINI |
Bir İdam Mahkumunun Son Günü (Victor Hugo) |
Büşra Yılmaz-4n1k |
Canan Tan - Piraye |
Caner yaman : iyileşmek |
Cəlil Məmmədquluzadə - Poçt qutusu |
Cesur Yeni Dünya - Aldous Huxley |
Divine Comedy' - 'İlahi Komedya' - Dante Alighieri |
Dönüşüm - Franz Kafka |
Əbdürrəhim bəy Haqverdiyev - Şeyx Şaban |
Ece Üner: Haysiyet |
Elif Şafak - Aşk |
Elveda Buhara | Yavuz Bahadıroğlu |
Fareler ve İnsanlar - John Steinbeck |
Frank McCourt - Angela'nın Külleri |
George Orwel - 1984 |
Gurbet Hikayeleri | Refik Halid Karay |
Gülseren Budaycıoğlu-Camdaki Kız |
Gülseren Budaycıoğlu-Hayata Dön |
Haakan Mengüç: Kalbin temizse hikayen temiz biter |
HaKan Mengüç: Hiç bir karşılaşma tesadüf değildir |
Hakan Mengüç: Sen yola çik yol sana gorunur |
Halide Edip Adıvar - Sinekli Bakkal |
Halit Ziya Uşaklıgil - Aşk-ı Memnu |
Harry Potter Serisi |
Hayvan Çiftliği (George Orwell) |
Hümeyra-Aşiyan |
İclal Aydın - Hayat Güzeldir |
İclal Aydın-Üçkızkardeş |
İnsan Ne İle Yaşar | Tolstoy |
Jack London - Martin Eden |
Jane Austen - Aşk ve Gurur |
Janet S. Klosko ve Jeffrey E. Young :Hayatı yeniden kesfedin |
jean christophe grange -Kızıl Nehirler |
Johann Wolfgang von Goethe - Genç Werther'in Acıları |
John Verdon-Aklından Bir sayı tut |
John Verdon-Fırtınada yanacaksın |
Kurt Seyit ve Şura' - Nermin Bezmen |
Küçük Prens (Antoine de Saint-Exupéry) |
Kürk Mantolu Madonna - Sabahattin Ali |
Lord of the Rings' - 'Yüzüklerin Efendisi' - J.R.R Tolkien |
Marc Levy - Özgürlük için |
Michael Ende - Momo |
Mirac Çağrı Aktas:Senden bir tane daha yok |
Miraç Çağrı Aktaş - Kendine Hoş Geldin |
Narnia Günlükleri (CS Lewis) |
Nils Holgersson'un Serüvenleri |
Notre Dame'ın Kamburu - Victor Hugo |
On Küçük Zenci | Agathe Christie |
Orhan Pamuk - Kan Kırmızı |
Otomatik Portakal - Anthony Burgess |
Öteki - Fyodor Mihayloviç Dostoyevski |
Peride Celal - Gecenin Ucunda |
Peyami Safa - Fatih Harbiye |
Pippi Uzunçorap Serisi |
Reşat Nuri Güntekin-Çalışkuşu |
Roger Ackroyd Cinayeti - Agatha Christie |
Ronja: Haydut Kızı - |
Sabahattin Ali - İçimizdeki Şeytan |
Satranç - Stefan Zweig |
Savaş ve Barış - Lev Nikolayeviç Tolstoy |
Sefiller | Victor Hugo |
Serhat yabancı :kurtarıcı misin kurban mi? |
SHERLOCK HOLMES SERİSİ |
Sherlock Suç Uyanıyor | Sir Arthur Conan Doyle |
Simyacı - Paulo Coelho |
Sineklerin Tanrısı - William Golding |
Songül ünsal :Kirildigin yerden çiçek acacaksin |
Stephen Kıng-Hayvan Mezarlığı- |
SUÇ VE CEZA - DOSTOYEVSKİ |
Sümeyye Koç - Hercai |
Şeker Portakalı - Vasconselos |
Taht Oyunları- 'Ateş ve Kan' - G.R.R Martin |
Tess Gerritsen-Cerrah |
The Children of Hurin' - Hurin'in Çocukları' - J.R.R Tolkien |
The Count of Monte Cristo' - Monte Kristo Kontu' - Alexandre Dumas |
The Fall of Gondolin' - 'Gondolin'in Düşüşü - J.R.R Tolkien |
Tuba Ezici:Nasıl koydum ama seni insan yerine |
Vakıf - Isaac Asimov |
Yeşil Yol-Stephen King |
Yüzyıllık Yalnızlık - Gabriel Garcia Marquez |
Zülfü Livaneli - Kardeşimin Hikayesi |
Zülfü Livaneli - Serenad |
benim liste duruyor daha orda :/
KRAL KAYBEDERSE - GÜLSEREN BUDAYICIOĞLU 1984 | George Orwell Adalet Ağaoğlu - Fikrimin İnce Gülü Ahmet Ümit-Beyoğlunun En güzel abisi Ahmet Ümit-Kırlangıç Çığlığı Albert Camus - Yabancı Alexsandra Cavelius Leyla: bir Bosnalı kız Alp boydak: öğrenme stilleri Arthas:Rise of the Lich King' - Christie Golden Aslanyürekli Kardesler Ay Işığı Sokağı | Stefan Zweig Ayşe Kulin - Adı Aylin Ayşe Kulin-Türkan Beyaz Zambaklar Ülkesinde (Grigoriy Petrov) Beyhan budak: Kendine iyi davran güzel insan Beyza Alkoç-Karantina Beyza Alkoç-Sınırsız BİN MUHTEŞEM GÜNEŞ - KHALED HOSEINI Bir İdam Mahkumunun Son Günü (Victor Hugo) Büşra Yılmaz-4n1k Canan Tan - Piraye Caner yaman : iyileşmek Cəlil Məmmədquluzadə - Poçt qutusu Cesur Yeni Dünya - Aldous Huxley Divine Comedy' - 'İlahi Komedya' - Dante Alighieri Dönüşüm - Franz Kafka Əbdürrəhim bəy Haqverdiyev - Şeyx Şaban Ece Üner: Haysiyet Elif Şafak - Aşk Elveda Buhara | Yavuz Bahadıroğlu Fareler ve İnsanlar - John Steinbeck Frank McCourt - Angela'nın Külleri George Orwel - 1984 Gurbet Hikayeleri | Refik Halid Karay Gülseren Budaycıoğlu-Camdaki Kız Gülseren Budaycıoğlu-Hayata Dön Haakan Mengüç: Kalbin temizse hikayen temiz biter HaKan Mengüç: Hiç bir karşılaşma tesadüf değildir Hakan Mengüç: Sen yola çik yol sana gorunur Halide Edip Adıvar - Sinekli Bakkal Halit Ziya Uşaklıgil - Aşk-ı Memnu Harry Potter Serisi Hayvan Çiftliği (George Orwell) Hümeyra-Aşiyan İclal Aydın - Hayat Güzeldir İclal Aydın-Üçkızkardeş İnsan Ne İle Yaşar | Tolstoy Jack London - Martin Eden Jane Austen - Aşk ve Gurur Janet S. Klosko ve Jeffrey E. Young :Hayatı yeniden kesfedin jean christophe grange -Kızıl Nehirler Johann Wolfgang von Goethe - Genç Werther'in Acıları John Verdon-Aklından Bir sayı tut John Verdon-Fırtınada yanacaksın Kurt Seyit ve Şura' - Nermin Bezmen Küçük Prens (Antoine de Saint-Exupéry) Kürk Mantolu Madonna - Sabahattin Ali Lord of the Rings' - 'Yüzüklerin Efendisi' - J.R.R Tolkien Marc Levy - Özgürlük için Michael Ende - Momo Mirac Çağrı Aktas:Senden bir tane daha yok Miraç Çağrı Aktaş - Kendine Hoş Geldin Narnia Günlükleri (CS Lewis) Nils Holgersson'un Serüvenleri Notre Dame'ın Kamburu - Victor Hugo On Küçük Zenci | Agathe Christie Orhan Pamuk - Kan Kırmızı Otomatik Portakal - Anthony Burgess Öteki - Fyodor Mihayloviç Dostoyevski Peride Celal - Gecenin Ucunda Peyami Safa - Fatih Harbiye Pippi Uzunçorap Serisi Reşat Nuri Güntekin-Çalışkuşu Roger Ackroyd Cinayeti - Agatha Christie Ronja: Haydut Kızı - Sabahattin Ali - İçimizdeki Şeytan Satranç - Stefan Zweig Savaş ve Barış - Lev Nikolayeviç Tolstoy Sefiller | Victor Hugo Serhat yabancı :kurtarıcı misin kurban mi? SHERLOCK HOLMES SERİSİ Sherlock Suç Uyanıyor | Sir Arthur Conan Doyle Simyacı - Paulo Coelho Sineklerin Tanrısı - William Golding Songül ünsal :Kirildigin yerden çiçek acacaksin Stephen Kıng-Hayvan Mezarlığı- SUÇ VE CEZA - DOSTOYEVSKİ Sümeyye Koç - Hercai Şeker Portakalı - Vasconselos Taht Oyunları- 'Ateş ve Kan' - G.R.R Martin Tess Gerritsen-Cerrah The Children of Hurin' - Hurin'in Çocukları' - J.R.R Tolkien The Count of Monte Cristo' - Monte Kristo Kontu' - Alexandre Dumas The Fall of Gondolin' - 'Gondolin'in Düşüşü - J.R.R Tolkien Tuba Ezici:Nasıl koydum ama seni insan yerine Vakıf - Isaac Asimov Yeşil Yol-Stephen King Yüzyıllık Yalnızlık - Gabriel Garcia Marquez Zülfü Livaneli - Kardeşimin Hikayesi Zülfü Livaneli - Serenad
Son Liste @dosimosi @MasacRE @Zeyno
Ufak törpüleme yaparak revize ettim