En Favori Kadın Oyuncu 2012 | Büyük Final | Sera Tokdemir vs Songül Öden

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

En Favori Kadın Oyuncu 2012 | Büyük Final | Sera Tokdemir vs Songül Öden

• Kullanılan toplam oy
    20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fks14 bu konunun Twetterla, Facebookla alakası yok. Konunun görüntülenme sayısı 2.000, ankete katılan sayısı 40.000. Ankete katılan sayısı 40.000 ise okunma sayısının 40.000 olması gerek

OzaN admin bir gelsin, her şey açığa çıkar

Sera Tokdemir ve Songül Öden hayranlari buradan sesleniyorum; Oylamayi her kiminiz hacklemisse veya kiminiz oynamissa hiç hos degildir! Ve benim organizasyonumu böyle batirmaya hakkiniz yok!

Sizin yapmis oldugunuz suçtur ve bunun hukuki cezasi da vardir!

Adamlar TTnet'i hackliyorlar ceza gelmiyor

Hollanda'da bu olsa, aniden hukuk bürosuna gidip sikayetçi olurdum.

Böyle seyler yapmaya hakkiniz yok!

Şu sorunun cevabını bilsek tüm herşey ortaya çıkacak.
Benim bildiğim kadarıyla hitin botu var ama anketteki oy sayısını artıran bir bot var mı?
Varsa niye sadece Fks14'ün projelerinde oldu forumun dizi anketlerinde bile olmadı

olmaz tabi böyle yapanlara uçmak lazım

Bu tip insanlar anketleri hackleyerek mi para kazaniyor? Nasil bir parça ekmegi çocuklarina, ailelerine verebiliyorlar? Günah, gerçekten günah!

Ne ima etmeye çalisiyorsun? Beni mi suçluyorsun?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Bu tip insanlar anketleri hackleyerek mi para kazaniyor? Nasil bir parça ekmegi çocuklarina, ailelerine verebiliyorlar? Günah, gerçekten günah!

öyle insanlarda var fks14 yapçak bişey yok

öyle insanlarda var fks14 yapçak bişey yok

Türkiye'de olsaydim, hukuki bürosuna basvurmustum. Sera Tokdemir de sevinmisti, her seferinde Twitter'da yaziyordu oylamada birinci oldum diye. Eger hayranlari böyle bir sey yaptiysa eminim Sera Tokdemir hayranlarindan çok utanir. Aynisi da Songül Öden hayranlari için geçerli.

Ne ima etmeye çalisiyorsun? Beni mi suçluyorsun?
Hayır şimdi anket sayısını etkileyen bir bot yoksa bu işi Tv modlarından biri yapmıştır.ruhların yapacağı yok

Ama tabii anket sayısını etkiliyen bot yoksa kimse yanlış anlamasın

Son düzenleme:
Konunun sadece anket kısmı alınıp başka bir siteye vs. eklenebilir mi acaba ? Ancak böyle bir şey olursa konuyu okumadan oy verebilirler, çok ilginç bir durum olmuş !

Yalnız tv modlarından şüphelenmenin manası yok, kimse böyle ucuz numaralarla uğraşmaz. !

Fks14 de konunun mağduru olmuş maalesef.

Ne diyecegimi gerçekten bilmiyorum. Resmen insanlarin gururuyla oynanmis burada.

Nasil yapabiliyorlar insanlar bunu, nasil?

Ya zaten şüphelendiğim yok
Anket sayısını artıran bir bot yoksa dedim vardır herhalde

Herkes tozpembe olacak değil bununla da eğlenen insanoğulları var

Bende dikkat ediyordum Sera Tokdemir paylasiyordu ve 3000-5000 civari oy topluyordu her seferinde ki bu normal bir oy, fakat Songul Oden'de boyle bir paylasim yok ve bir anda bukadar oy patlamasi beni sasirtti. sahsi fikrim kapat anketi ve ikisinide birinci sec, amaclarina ulasamasin her kimin hayrani ise.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...