Kazanacağız. Etkinlik başladığından beri yaptığım bu sinerji boşa gitmeyecek...Sonuna kadar kediciyiz, ilelebet savunacağız...
Ben ihanet edenler ile aynı yerde değilim 😡Bir @Sherlock miyav dedi, minik @Tolstoyevski kükredi, fareden korktu @MEnes @MasacRE @12.Adam pır uçuverdi.
Düzeltme yaptım.Ben ihanet edenler ile aynı yerde değilim 😡
Sizi yeneceğiz
Ben de alıntıyı düzelttimDüzeltme yaptım.
İlla sevmem mi gerekiyor kardeşim, tamam kediler de çok tatlı severiz ama görüntü olarak PANDA yani...Vay hain adaşım vay... Kaç kere panda sevdin de daha tatlı olduğunu iddia ediyorsun... Panda denilen hayvan fotoğraflarda tatlı sadece.
İlla sevmem mi gerekiyor kardeşim, tamam kediler de çok tatlı severiz ama görüntü olarak PANDA yani...
İlla sevmem mi gerekiyor kardeşim, tamam kediler de çok tatlı severiz ama görüntü olarak PANDA yani...
Kediler ve kutu sevgileri@bazinga kedi saflarına bekleniyorsun... Kung Fu Panda gibi kötü bir film mi, yoksa Godfather’ın meşhur olmasına sebep olan asil mi asil kedi mi... Seçimini doğru yap.
Ekli dosyayı görüntüle 93195
Bu ve avatarında ki aynı kedi?@bazinga kedi saflarına bekleniyorsun... Kung Fu Panda gibi kötü bir film mi, yoksa Godfather’ın meşhur olmasına sebep olan asil mi asil kedi mi... Seçimini doğru yap.
Ekli dosyayı görüntüle 93195
Bu ve avatarında ki aynı kedi?
Bakışa bak ya
Kediler ve kutu sevgileri
İhanet ettin sinerjiye 😏 kaybedersek seni pataklarımÖyleydi de şu an Aziz başkanım var.
İhanet ettin sinerjiye 😏 kaybedersek seni pataklarım
Benim gibi ikisi bir arada avatar yapsaydın yaHem Gs’mize, hem de kedimize kazandırmaya çalışıyorum. Zor iş.