Ama bir sürü de parlakçı varBen forumdakileri yapıyorum ve nerdeyse herkes erkek
Ama bir sürü de parlakçı varBen forumdakileri yapıyorum ve nerdeyse herkes erkek
Sonraki tur yakışıklıları seçeriz. Ozaman daha da belirirCnm herkes kendi tarafını belirlemeye başladı. İyi oldu bu karantina, herkes kendini buldu.
Ulan onu da şimdi yazacaktım sen atlamasaydın...
7 hakkını doldurdun hemenJoAnna García Swisher
Sasha Pieterse
Laura Harrier
Aislinn Derbez
Ruby Rose
Shay Mitchell
Elizabeth Lail
Ulan onu da şimdi yazacaktım sen atlamasaydın...
Sen yardımcı olacağını san. Hepsini sana yaptıracağımBu arada hayırlı uğurlu olsun @Dosi hanım, etkinliğin fikri ve yürütmenin asıl önemli bölümü size ait olacağı için ben daha çok yardımcınız sayılırım.Şimdiden kolaylıklar diliyorum.
Sen yardımcı olacağını san. Hepsini sana yaptıracağım
Aklıma gelenleri yazdım, umarım beğenilirler.7 hakkını doldurdun hementeşekkürler
Kıyafetin içindeki güzellikten de bahsediyor olabilirSallıyor işte, inanma ona.Süslü kıytırık klişe laflar, gerçeği o da biliyor aslında.
Senin hatrın için varım bu yarışmadaEn adaletli oy vereceklerden birisin bir diğeri @serhatt çünkü siz tam anlamıyla güzelliğe vereceksin oy. Forumun diğer erkekleri garip garip seçimler yapar
İlk yazan kapar. Diğerleri başka bulsunBenim sınırsız isim ekleme hakkım yok mu, bu arada fotoğrafını attıklarımı herkes yazar zaten.
Öyle diyorsan öyledir@xemrexxx sizden canım o kesin
Tercih ettiğim bölgeler kesinlikle aynı değil@xemrexxx sizden canım o kesin
Tamam işte bunlardan sonra sıra onlarınAma bir sürü de parlakçı varben öyle değilim tabi
Geriye gitmedim daha. Attığın fotolara isim ekledin mi?Bu güzellikler için seve seve yardımcı olurum.(Olmadı.)
İşte bu! Forum dışındaki Alamancı kızları ağına düşürmek için şimdi de kelime oyunlarına başlamış demek ki.Kıyafetin içindeki güzellikten de bahsediyor olabilir
Her grupta 1 isim oylasanda olur. Bu bitsin sıra yerli yakışıklılara gelecekSenin hatrın için varım bu yarışmadaYoksa ecnebi ecünnülerle hiç işim olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?