Değil maalesef ikisi de vefat eden sanatçılarBunları yukarda da belirtin. @MasacRE söz etmedi. Yaşıyorlar mı? Ve ya son yılların oyuncusumu?
Zaten 5 hakkım boşta anladığım kardeşim.
Ekle gitsin 😉
Şerlok beyciğim ister de biz formül bulmaz mıyızSiz ne güzel insanlarsınız...
Komik olan ne ?İstemsizce güldüm.
@Tolstoyevski kardeşim bu kütük herif @MasacRE engelini aşamadıkDeğil maalesef ikisi de vefat eden sanatçılar
Abi bir sen kalmıştın bana kütük herif demeyen, sen de katıldın sağol ya@Tolstoyevski kardeşim bu kütük herif @MasacRE engelini aşamadık
Audrey Hepburn 1929, Eva ise 1922 doğumlu. Benim Grace de 1922 doğumluydu.Komik olan ne ?
Daha yaşlısını bulamadınız mıAudrey Hepburn 1929, Eva ise 1922 doğumlu. Benim Grace de 1922 doğumluydu.
Var aslında, benim profildeki adamın gönlünü verdiği meşhur Lao Salome, alt tarafı 1862 doğumlu ama tek problem oyuncu olmaması...Daha yaşlısını bulamadınız mı
@Tolstoyevski kardeşim bu kütük herif @MasacRE engelini aşamadık
Var aslında, benim profildeki adamın gönlünü verdiği meşhur Lao Salome, alt tarafı 1862 doğumlu ama tek problem oyuncu olmaması...
Gerçi senin gönlünde bu da var, şaşırmadımVar aslında, benim profildeki adamın gönlünü verdiği meşhur Lao Salome, alt tarafı 1862 doğumlu ama tek problem oyuncu olmaması...
Benim iş ne kadar sürer? Bugün tanıtımı yapıp yarın dinlenmeye çekileceğimAhahahahaha.Abi ne istiyorsunuz Utku beyciğimden.
Enescim öyle deme ona şimdi.Bu adam iyice kendini kaybetti...
Benim iş ne kadar sürer? Bugün tanıtımı yapıp yarın dinlenmeye çekileceğimbugün dinlenemedim
Etiket işi için admine başvurdumÇözeceğim dur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?