The_Erinch
Favori Üye
Ben fotoya bakıp isimlerini nasıl bileceğim
@MasacRE söylesin geçerli olanları. Sondaki söylenmiş olabilir.
Michelle Pfeiffer
Ava Gardner
Audrey Hepburn
Angelina Jolie
Charlize teron
Ben fotoya bakıp isimlerini nasıl bileceğim
@MasacRE söylesin geçerli olanları. Sondaki söylenmiş olabilir.
Bunu dün gözden kaçırmışım. Hangi filmde gördüm şuan hatırlamıyorum ama çok tanıdık
Benimkiler bunlarmış, en sondakinin resmi uçmuş şu an ama o da çok güzeldi...Sen nereden biliyorsun helal olsun sana 😉
Yabancı pek önereceğim yok ama düşünürümEn Favori Güzel etkinliğinde tamamen kendi oylarımızla, en güzel kişiyi seçiyoruz. Bu konu üzerinden 7 kişi önerme hakkın var. Önereceğin kişiler yabancı ve oyuncu olmalı.
@MasacRE süzgeçten geçirme işine bakıyor. Hangileri kabul Utku bey?Michelle Pfeiffer
Ava Gardner
Audrey Hepburn
Angelina Jolie
Charlize teron
Aklında yoksa zorlama. Baya öneri geldi. Fotolarla konuyu açtığımızda oylarsınYabancı pek önereceğim yok ama düşünürüm
Michelle Pfeiffer eklenecek buradan @Dosi 62 yaş ile etkinliğin en yaşlı ismi olacak sanırım @Sherlock @TolstoyevskiMichelle Pfeiffer
Ava Gardner
Audrey Hepburn
Angelina Jolie
Charlize teron
EkledimMichelle Pfeiffer eklenecek buradan @Dosi 62 yaş ile etkinliğin en yaşlı ismi olacak sanırım @Sherlock @Tolstoyevski
Bunu dün gözden kaçırmışım. Hangi filmde gördüm şuan hatırlamıyorum ama çok tanıdık
Senin limit doldu hakkın yok artık
Michelle Pfeiffer eklenecek buradan @Dosi 62 yaş ile etkinliğin en yaşlı ismi olacak sanırım @Sherlock @Tolstoyevski
100'ü bulsun yaEkledim
100ü bulacak gibi :S
2.tura 50ye indiririz100'ü bulsun ya
Ay dur bu aşk filmindeki değilmiydi? Şu her sene aynı tarihi konu alan filmAnne Hathaway...
Ay dur bu aşk filmindeki değilmiydi? Şu her sene aynı tarihi konu alan film
Abi güzellik yarışmaları her zaman güncele göre yapılır ya nasıl eklensin bu isimlerEn kötü elenirler
Ava Gardner
Audrey Hepburn
Eklenmelerini rica ediyorum. @Dosi
@MasacRE @Sherlock @Tolstoyevski
Zaten 5 hakkım boşta anladığım kardeşim.
Bunları yukarda da belirtin. @MasacRE söz etmedi. Yaşıyorlar mı? Ve ya son yılların oyuncusumu?En kötü elenirler
Ava Gardner
Audrey Hepburn
Eklenmelerini rica ediyorum. @Dosi
@MasacRE @Sherlock @Tolstoyevski