En Favori Güzel Uluslararası (Yabancı Oyuncu) Başlıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Google'a Türkiye üzerinden girince pek sağlıklı sonuç vermiyor, birçok kişiye doğrudan 'oyuncu' sonucunu veriyor herhangi bir alternatif sunmadan. Amerika üzerinden kullanınca net ayrımlar yapabiliyor meslek konusunda.

Aşama aşama ekran görüntüleri ile anlatayım, rehber olmuş olur hem:

1: Sağ alttan 'Ayarlar' butonuna tıklıyorsun, açılan menüden 'Arama Ayarları' yazanı seçiyorsun.

2: 'Arama Ayarları' ekranı geldikten sonra, sayfanın altına doğru ineceksin ve 'Bölge Ayarları' yazan kısmı göreceksin. Buradan 'Amerika Birleşik Devletleri' seçimini yapacaksın ve kaydedeceksin.

3: Google'a geri yönlendirecek seni. Aşağıda işaretlediğim gibi dil seçimi yapma imkanı sunacak sana. İngilizceye geçiş yapacaksın.

4: Son olarak Google'ın dili değişecek. Arama yaptığın takdirde sonuçlar da değişecek.

5: Örnek olarak Selena Gomez'i göstereyim.

Reactions: sokak sanati

Çok daha kolay bir yöntemi varmış, Utku beyciğim (@MasacRE) tarif etti sağ olsun.

Şu link üzerinden doğrudan ABD üzerinden arama yapılabiliyormuş. Teşekkür ediyoruz.

https://www.google.com/?gl=us&hl=en&pws=0&gws_rd=cr

@sokak sanati @xdragxx ve diğer ilgilenenler...

Reactions: MasacRE

Çok detaylı bi anlatım olmuş. Son resim yeterdi aslında.

@yigit_00 Selena Gomez oyuncu mu? Şarkıcı mı? sence. Tarafsız bi gözle cevap ver dicem, diyemiyorum, çünkü tarafsız değilsin
Selena'yı şarkıcı kategorisinden silmek için çok uğraştım ama malesef başarılı olamadım. Şarkıcı olarak kabul ediyormuş dünya. İkimizde artık bu gerçekle yüzleşelim

Reactions: Sherlock
Reactions: Sherlock
Ben konuyu kapatmıştım
Google Abd arama moturu benim için yeterli değil vikipedi, imbd'ye bakarak konuşuyorum ben

Modelliği, oyunculuğundan önde geliyor işte.
IMDb'de filmografileri listelendiği için herkese aktris yazıyor zaten, Barbara Palvin örneğini vermiştim bununla alakalı. Aynısı Selena Gomez için de geçerli.

Bu saatten sonra bir şey çıkmaz herhalde, biz de tüyeriz yavaştan
Yarın gelir yeni öneriler, ben de kalan 5 hakkımı düşünürüm bu arada

Reactions: Dosi
Bu saatten sonra bir şey çıkmaz herhalde, biz de tüyeriz yavaştan
Yarın gelir yeni öneriler, ben de kalan 5 hakkımı düşünürüm bu arada
Yarın için dedim ben de

@Sherlock sözde mod ama benim ilk mesajıma bile müdahale edemiyor editleme için :S
@bazinga mesajıma oralı olmadı bi de @Bully e diyelim :S illaki etkinlikte gerek anket gerekse konulara müdahale gerekebilecek ve başkalarını ikide bir rahatsız etmeyelim :S
👇
Bu arada bazinga, Sherlock'a bu bölümde yetki verme durumu olmuyormu? Birlikte yürüteceğimiz için bir çok şeye müdahale etmesi gerekiyor. Anket olur başka şeyler olur.Benim mesajı bile editleyemiyormuş 😊

Halloldu yetki işi, her şeyi yok edebilirim şu an.

@Dosi Kalan 5 hakkımı da bu isimlerle kullanıyorum
Sen de hatırlatma yap bari liste göndermeyenlere, yazmak isteyip de yazamadığım diğer isimleri belki başkaları yazar

Emilia Clarke
Jennifer Lawrence
Brie Larson
Jessica Alba
Emmy Rossum

Hatırlatma etiketine gerek yok.
Sadece @dreamy ve @The_Erinch yollayacağım demişti. Yeterli güzel listesi oluşmuş olur.
En son 70'di
eksikleri sen tamamlarsın olursa. Sana ayrıcalık tanıyacağım

Reactions: MasacRE
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...