En fazla 7 tane önerebilirsinEn fazla kaç sayı açısından
En fazla 7 tane önerebilirsinEn fazla kaç sayı açısından
Tahmin edebiliyorum, Eurovision şarkısı mıAma şimdi biriside hedefi 12'den vurup zayıf noktamı yakalamış
Kısmet. Göreceksin. Dikkatli bak ama. Kime niye o oyları verdiğimi belirttimTahmin edebiliyorum, Eurovision şarkısı mı
Dur dur şimdi aklımdayken oylarımı vereyim en iyisi, yine tehlikeye atmayayım kendimi.Kısmet. Göreceksin. Dikkatli bak ama. Kime niye o oyları verdiğimi belirttim
2017 dekiydi galiba @BesaleT başlamış etkinliğe bir kaç gurup oylatmış. Sonra aylarca ara verip kaldığı yerden devam etmiş2012'de forumda olduğum halde hiç umursamamışım iyi de yapmışım
Aynen. Oy kullanınca kullandım diye belirt derin nefes alalımDur dur şimdi aklımdayken oylarımı vereyim en iyisi, yine tehlikeye atmayayım kendimi.
Ya bu ülkede Beren Saat, Hazal Kaya dışında oyuncu mu kalmamış geçen sene finalist bunlar olmuş2017 dekiydi galiba @BesaleT başlamış etkinliğe bir kaç gurup oylatmış. Sonra aylarca ara verip kaldığı yerden devam etmişgeçen sene ben disiplinli ve sistemli bir şekilde yürüttüm
Yapma..Ben arkamdan yazdığın yazıları görmeden yazmıştım. Geri alıyorum
Cyrstal ReedVarsa önerin öner
Kullanıp geldim.Aynen. Oy kullanınca kullandım diye belirt derin nefes alalım
TamamdırKullanıp geldim.Güzel önerileri de yaparım yakında ama önce araştırmam lazım.
TeşekkürlerCyrstal Reed
Holland Roden
Claire Holt
Emily Kinney
Gal Gadot
Eliza Taylor
Lauren Cohan
CoşmuşsunKristen Stewart
Sophie Turner
Marion Cotillard
Reese Witherspoon
Jennifer Aniston
Margot Robbie
Sandra Bullock
Cara Delevingne
Nicole Kidman
Selena Gomez (Şarkıcı gibi gözüksede asıl çıkış noktası oyunculuktur. Şarkıcılar eklenmiyor sanırım hiç görmedim çünkü. Eklenmeli ama bu kadın.)
Konuda oyuncu denmiş ama mankenler de var listede, o yüzden Mankende ekleniyor sanırım..
Adriana Lima
Gigi Hadid
Kendal Jenner
Kylie Jenner
Miranda Kerr
(Ilk etapta ilk mesajdan sonra aklıma gelenler. Daha da eklenebilecek isimler var. Zamanla aklıma geldikçe eklerim sanırım)
Şarkıcılar ekleniyorsa (İlk mesajda hiç şarkıcı yok sanırım. O yüzden ekleniyorsa onlarsız olmaz. Bi çoğunun güzellik markası var. Eklenebilir ama şarkı etkinliği yapıldı zaten eklenmeyede bilir.)
Rihanna
Ariana Grande
Camila
Beyoncé
Katy Perry
Taylor Swift
Shakira
JLo
Nicki Minaj
Cardi B
Lana Del Rey
Billie Eilish
CoşmuşsunAma önerilerini 7'ye düşür çünkü herkesin 7 öneri hakkı var galiba
Şarkıcı ve manken yokHadi yaa benim daha eksiklerim vardı.Peki şarkıcı oluyor mu? Yoksa oyuncu ve manken mi?
Şarkıcı ve manken yokListede manken var demişsin ben dedim mesela Kate Upton diye. Kate Upton mesela 3 filmde rol almış ve bazı dizilere konuk olmuş imdb'de sayfası bile var o tarzda bir manken diyeceksen kabul edilir galiba
Aynen bir oyunculuk geçmişi gözükmüyor mlsf gözden kaçmış olabilirBella HadidBildigin Victoria kızı bu. Kim sectiyse köstek olmak istemem ama oyuncu değil bu kız. Estetik güzeli@Ahmed bilir.
Aynen bir oyunculuk geçmişi gözükmüyor mlsf gözden kaçmış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?