2020 En Favori Güzel Uluslararası Oyuncu | 2. Tur - 2. Grup

Hangi Üç Güzel Üst Tura Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Megan Fox.

Jessica Alba
Jennifer Aniston
Natalie Portman

Megan Fox
Jessica Alba
Natalie Portman

@Sherlock çok teşekkür ederim bu turu hiç üşenmeden bensiz açtığın için. Beni mutlu ettin :bhr:

Sen nekadar mükemmel bir arkadaşsın
Her zaman tereddütsüz yardıma koşansın
En yardım seven ve çalışkansın
Renkli güzel dostluğunla
Leyla ile Mecnun tarzı esprilerinle
O kadar çok eğlendiriyorsunki
Centilmenin kralısın
Kralında kralısın

@MasacRE @Tolstoyevski @MEnes

Vay beeeeeeee, ortağıma bak şiir yazmış... Vallahi billahi duygulandım. :bhr: :A

Çok teşekkür ediyorum Dosi hanım güzel sözleriniz ve bu muazzam sıva için. Her zaman yardımcı olmak isterim, hele hele söz konusu güzeller ise... :A

• Harika
Reactions: Dosi
Bana şiirler yazdırtan adam :A :A
hak ettin bu şiiri :bhr:

Geçmişimde şarkı sözlerim, şiir ve özlü sözlerim çoktu. Senelerdir yapmıyordum. Paslanmışım onu farkettim :F

Mesajımın yanlışlıkla gönderdiğim ilk halini alıntılamışsın, hemen düzeltmiştim ama hızına yetişemedim belli ki. :A

Olsun Dosi hanım olsun, önemli olan düşünmeniz ve yıllardır gelmeyen o ilhamın gelmesi...

• Harika
Vay beeeeeeee, ortağıma bak şiir yazmış... Vallahi billahi duygulandım. :bhr: :A

Çok teşekkür ediyorum Dosi hanım güzel sözleriniz ve bu muazzam sıva için. Her zaman yardımcı olmak isterim, hele hele söz konusu güzeller ise... :A
Mesajımın yanlışlıkla gönderdiğim ilk halini alıntılamışsın, hemen düzeltmiştim ama hızına yetişemedim belli ki. :A

Olsun Dosi hanım olsun, önemli olan düşünmeniz ve yıllardır gelmeyen o ilhamın gelmesi...
Bana bir değil 2 değil defalarca çok fazla iyilik yapmaktasın. Ben de böyle telafi etmeye çalışıyorum.
Sen @Tolstoyevski ve @MasacRE ben söylemedende yardım ediyorsunuz.
Ben nasıl her yerde dillendirmiyeyim ki?
@MEnes ile birlikte son senelerde sizlerle olan muhabettim arkadaşlığım başka boyutta. Şimdi burda istop edeyim zamanı gelince başka yerlerde sıvayacağım sizi zaten :A

Bana bir değil 2 değil defalarca çok fazla iyilik yapmaktasın. Ben de böyle telafi etmeye çalışıyorum.
Sen @Tolstoyevski ve @MasacRE ben söylemedende yardım ediyorsunuz.
Ben nasıl her yerde dillendirmiyeyim ki?
@MEnes ile birlikte son senelerde sizlerle olan muhabettim arkadaşlığım başka boyutta. Şimdi burda istop edeyim zamanı gelince başka yerlerde sıvayacağım sizi zaten :A

Bu beşli çok güçlü. :bhr: :A

• Harika
Megan Fox
Jessica Alba
Natalie Portman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...