Hiç sevmem öyle fotoları oyüzden tişörtlü olacaklarBuradakiler gördüğün üzere çıplak değilGidip erkekleri de üstü full çıplak koymazsın herhalde
![]()
Hiç sevmem öyle fotoları oyüzden tişörtlü olacaklarBuradakiler gördüğün üzere çıplak değilGidip erkekleri de üstü full çıplak koymazsın herhalde
![]()
Takım elbise falan da olabilir. Sonuçta davetlerde erkek takım giyer, kadınlar elbiseHiç sevmem öyle fotoları oyüzden tişörtlü olacaklar![]()
He elinizden gelse bikini ile istersinizTakım elbise falan da olabilir. Sonuçta davetlerde erkek takım giyer, kadınlar elbise![]()
Erkeklerden bahsediyorum yahuHe elinizden gelse bikini ile istersiniz
Takım elbise falan, yok ya kafaları ayarlarım yeter![]()
Kadınlar elbise diyorsun ya ben de diyorum ki serbest bıraksam umrunuzda olmaz elbiseli oluşuErkeklerden bahsediyorum yahuYa kafa diye ayırma işte normal koy gitsin şık hallerini kıyafetle birlikte
![]()
Yok bee o işin şakasıKadınlar elbise diyorsun ya ben de diyorum ki serbest bıraksam umrunuzda olmaz elbiseli oluşu![]()
![]()
Erkeklerde yetenekli oluşlarını oylayacağızYok bee o işin şakasıNormal şık halleriyle koymak en doğrusu bana göre. Dekolte varsa da vardır yani ne olmuş
![]()
Biz öyle oylasak da forumda öyle oylamayacak çok kişi varErkeklerde yetenekli oluşlarını oylayacağızfoto sadece bazılarını bilemeyiz isimlerden dolayı yardımcı oluyor
![]()
![]()
Yapma böyle şeyler, düşürürsün oyları. Ester gözüme antipatik göründü bir anda.Oylar Ester'e![]()