Hiç sevmem öyle fotoları oyüzden tişörtlü olacaklarBuradakiler gördüğün üzere çıplak değilGidip erkekleri de üstü full çıplak koymazsın herhalde
Hiç sevmem öyle fotoları oyüzden tişörtlü olacaklarBuradakiler gördüğün üzere çıplak değilGidip erkekleri de üstü full çıplak koymazsın herhalde
Takım elbise falan da olabilir. Sonuçta davetlerde erkek takım giyer, kadınlar elbiseHiç sevmem öyle fotoları oyüzden tişörtlü olacaklar
He elinizden gelse bikini ile istersinizTakım elbise falan da olabilir. Sonuçta davetlerde erkek takım giyer, kadınlar elbise
Erkeklerden bahsediyorum yahuHe elinizden gelse bikini ile istersiniz
Takım elbise falan, yok ya kafaları ayarlarım yeter
Kadınlar elbise diyorsun ya ben de diyorum ki serbest bıraksam umrunuzda olmaz elbiseli oluşuErkeklerden bahsediyorum yahuYa kafa diye ayırma işte normal koy gitsin şık hallerini kıyafetle birlikte
Yok bee o işin şakasıKadınlar elbise diyorsun ya ben de diyorum ki serbest bıraksam umrunuzda olmaz elbiseli oluşu
Erkeklerde yetenekli oluşlarını oylayacağızYok bee o işin şakasıNormal şık halleriyle koymak en doğrusu bana göre. Dekolte varsa da vardır yani ne olmuş
Biz öyle oylasak da forumda öyle oylamayacak çok kişi varErkeklerde yetenekli oluşlarını oylayacağızfoto sadece bazılarını bilemeyiz isimlerden dolayı yardımcı oluyor
Yapma böyle şeyler, düşürürsün oyları. Ester gözüme antipatik göründü bir anda.Oylar Ester'e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?