Maskeli Fedai
Favori Üye
Serenay mı doğru karar vermişsin Umut Sıla çok daha güzel
evet sıla serenayı ikiye katlar seçerken sorun orda değil
sorun bir başka isimde orda nurbanuda var iki isim yazsak olurmu?
nurbanu ne güzelde bakıyor
Mine Tugay'in güzelligi de var destere
o da çok güzel tabiki ama bir nurbanu değil?
burda merve olunca direk merve yazasım var ama @denizz19 çok baskı yapıyor o yüzden aklım karıştı yoksa adres belli
Bence sen Nurbanu'yu destekle o vakit, bak zaten gerilerde kalmis ama Mine Tugay cok güzel bir bal yani
yarışta durum nedir ?)
serenayla sıla başbaşaysa sılaya verelim oyu bari boşa gitmesin oyumuz
serenay sarıkayanın neresi güzel bu kıza söylenicek güzel lafını espiri olarak kabul ediyorum yüz güzelliği yok vucut fizik yönünden değerlendiricem ama kızda fizik diye birşeyde yok 🙄🙄 sıla'ya oy kullandım
Siz göremiyor musunuz oylama sonuclarini?
helal olsun çiğdem
aynı kafadanız işte? serenaya güzel diyen evdeki sürahiyede güzel der sandalyeyede )
ben daha oyumu kullanmadığım için göremiyorum ?
hahahah ayy ilk defa sana katılıyorum 😉😉 kimse güzel olmak zorunda değil tabi ama güzel olmayan birisine kimsenin gözüne sokmaya haklarıda yok serenayın fiziği 0 yüz desen oda çok sıradan bukadarda ünlü yalakası olmak çok yanlış birşeyhelal olsun çiğdem
aynı kafadanız işte? serenaya güzel diyen evdeki sürahiyede güzel der sandalyeyede )
ben daha oyumu kullanmadığım için göremiyorum ?
Sila 11 oy ile önde suan 1 oy fark ile Serenay ikinci. Merve ücüncü. Mine dördüncü.
@destere Sıla'ya kullan nolur
SILA
KULLANDIM BİLE )
Merve zaten kazanamaz ki Serenayı da sevmiyor adam adres belliMerve'ye ihanet edecegini düsünmemistim
Merve zaten kazanamaz ki Serenayı da sevmiyor adam adres belli
Sıla ondan çok daha güzel ve kadınsıNiye kazanamasin ki seveni cok, MY'ciler bir oy atsa aslinda gecebilecek cinsten duruyor