En Favori Güzel l Yarı Final l GRUP A

YARI FİNAL l GRUP A - 1 KİŞİYE OY KULLANABİLİRSİNİZ !!!

• Mine Tugay

Oy: 4 7.5%
  • Sıla

Oy: 23 43.4%
  • Merve Boluğur

Oy: 9 17.0%
  • Serenay Sarıkaya

Oy: 17 32.1%

• Kullanılan toplam oy
    53
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mine tugaya verdim @denizz19 üzgunum ama bn mine tugaya asıgım :)

o da çok güzel tabiki ama bir nurbanu değil?:)

burda merve olunca direk merve yazasım var ama @denizz19 çok baskı yapıyor o yüzden aklım karıştı yoksa adres belli :)

Bence sen Nurbanu'yu destekle o vakit, bak zaten gerilerde kalmis :D ama Mine Tugay cok güzel bir bal yani :D

serenay sarıkayanın neresi güzel bu kıza söylenicek güzel lafını espiri olarak kabul ediyorum :F yüz güzelliği yok vucut fizik yönünden değerlendiricem ama kızda fizik diye birşeyde yok 🙄🙄 sıla'ya oy kullandım :Z:Z

serenay sarıkayanın neresi güzel bu kıza söylenicek güzel lafını espiri olarak kabul ediyorum :F yüz güzelliği yok vucut fizik yönünden değerlendiricem ama kızda fizik diye birşeyde yok 🙄🙄 sıla'ya oy kullandım :Z:Z

helal olsun çiğdem

aynı kafadanız işte? serenaya güzel diyen evdeki sürahiyede güzel der sandalyeyede :))

Siz göremiyor musunuz oylama sonuclarini? :)

ben daha oyumu kullanmadığım için göremiyorum ?:)

helal olsun çiğdem

aynı kafadanız işte? serenaya güzel diyen evdeki sürahiyede güzel der sandalyeyede :))

Sila 11 oy ile önde suan 1 oy fark ile :D Serenay ikinci. Merve ücüncü. Mine dördüncü.

helal olsun çiğdem

hahahah ayy ilk defa sana katılıyorum 😉😉 kimse güzel olmak zorunda değil tabi ama güzel olmayan birisine kimsenin gözüne sokmaya haklarıda yok serenayın fiziği 0 yüz desen oda çok sıradan bukadarda ünlü yalakası olmak çok yanlış birşey

Deniz'den çok çekeceğimi bilmeme rağmen Serenay dedim. :D Mira'ma ihanet edemem. :bhr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,825
Üyeler
8,482
Son Üye
ysfcr77