sen yine ne yapar eder kendi bildiğini söylersin2 taraftan tehtid alıyorum. 😛 Bu işler silah zoruyla olmaz! 😡
sen yine ne yapar eder kendi bildiğini söylersin2 taraftan tehtid alıyorum. 😛 Bu işler silah zoruyla olmaz! 😡
Kimseye kanma sen banaaaaa geeeel2 taraftan tehtid alıyorum. 😛 Bu işler silah zoruyla olmaz! 😡
2 taraftan tehtid alıyorum. 😛 Bu işler silah zoruyla olmaz! 😡
Kimseye kanma sen banaaaaa geeeel
nereye kadar karadayı polamiği,Oooooooo citlendik dedin mi zaten akan sular dururKurt Seyit'te izleyecekmissin ben gibi bak ortak noktalarimiz cogaliyor
Ona benzetmeye çalıştım zatenTuba tarafindan kim tehdit ediyor
Bu biraz Hadise gibi oldu
Yakup şaka ya şaka. Bugün de bana gönderme üstüne gönderme.sen yine ne yapar eder kendi bildiğini söylersin
Zaten oyumu kullandım.Kimseye kanma sen banaaaaa geeeel
Aldım tabii. Ama artık çok geç Sıla'ya verdim gitti.Tuba tarafindan kim tehdit ediyor
Bu biraz Hadise gibi oldu
nereye kadar karadayı polamiği,biraz da ortak beğenilerde buluşup ; zevki sefa yapalım. Mesela Farahın güzelliğini konuşmak çok güzel bir zevk.
Ona benzetmeye çalıştım zaten
bence fazla benzeme ona, elinde ki sılacıları da kaybedersinOna benzetmeye çalıştım zaten
Yakup şaka ya şaka. Bugün de bana gönderme üstüne gönderme.
Zaten oyumu kullandım.
Aldım tabii. Ama artık çok geç Sıla'ya verdim gitti.
güzel oluyor ama sana göndermeYakup şaka ya şaka. Bugün de bana gönderme üstüne gönderme.
Zaten oyumu kullandım.
Aldım tabii. Ama artık çok geç Sıla'ya verdim gitti.
sarı da çok yakışmış güzelime, yani @destere nin değil benim güzelim.Aynen
Farah'i ÖBGZK'deki imaji ile cok daha begendim ama yine belli olmaz, @destere begenmis bizde begeniriz
Yapabilmissin
güzel oluyor ama sana göndermeiki göndermeci birbirini incitmez
sarı da çok yakışmış güzelime, yani @destere nin değil benim güzelim.ama dediğin gibi turuncu tonları daha bi iyiydi sanki.
Bakarız. 😎 Ama finalde Zeynep Çamcı olursa ona veririm.Final'de artik Tuba'ya oy verirsin dimi dostum
Vışşşş.güzel oluyor ama sana göndermeiki göndermeci birbirini incitmez
sarı da çok yakışmış güzelime, yani @destere nin değil benim güzelim.ama dediğin gibi turuncu tonları daha bi iyiydi sanki.
o renk çoktandır belli, rengim sıla kalbim farahOrtak noktamiz bu kadar artmis, iyi tartalimFinal'de oyumuzun rengi belli olsun
o renk çoktandır belli, rengim sıla kalbim farah
Bakarız. 😎 Ama finalde Zeynep Çamcı olursa ona veririm.
Vışşşş.O zaman akşamı bekle sana bir gönderme yapıcam.
Abov doğru bugün Yalan Dünya var. .ss Neyse seven katlanır.aslında incitedebilir göndermeler.yanlız bugün izlediğim bir dizi yok. Asıl göndermeleri yalan dünya başladığın da gör.lakin bu akşam da foruma geç giricem büyük ihtimal.
Evet.Emin misin
Evet.Sıla daha güzel bence Tuba'dan. Bu sefer Deniz'le alakası yok yani.Ama dur bakalım belki Serenay atak yapar da Deniz'in planları suya düşer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?