En Favori Güzel l Yarı Final l GRUP A

YARI FİNAL l GRUP A - 1 KİŞİYE OY KULLANABİLİRSİNİZ !!!

• Mine Tugay

Oy: 4 7.5%
  • Sıla

Oy: 23 43.4%
  • Merve Boluğur

Oy: 9 17.0%
  • Serenay Sarıkaya

Oy: 17 32.1%

• Kullanılan toplam oy
    53
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oooooooo citlendik dedin mi zaten akan sular durur :D Kurt Seyit'te izleyecekmissin ben gibi bak ortak noktalarimiz cogaliyor :D
nereye kadar karadayı polamiği, :A biraz da ortak beğenilerde buluşup ; zevki sefa yapalım. Mesela Farahın güzelliğini konuşmak çok güzel bir zevk. :d

Yakup şaka ya şaka. Bugün de bana gönderme üstüne gönderme. :T:

Zaten oyumu kullandım. :A

Aldım tabii. Ama artık çok geç Sıla'ya verdim gitti. :D
güzel oluyor ama sana gönderme :A iki göndermeci birbirini incitmez :A

Aynen :D
Farah'i ÖBGZK'deki imaji ile cok daha begendim ama yine belli olmaz, @destere begenmis bizde begeniriz :D

Yapabilmissin :D
sarı da çok yakışmış güzelime, yani @destere nin değil benim güzelim. :d ama dediğin gibi turuncu tonları daha bi iyiydi sanki. :d

güzel oluyor ama sana gönderme :A iki göndermeci birbirini incitmez :A

sarı da çok yakışmış güzelime, yani @destere nin değil benim güzelim. :D ama dediğin gibi turuncu tonları daha bi iyiydi sanki. :D

Ortak noktamiz bu kadar artmis, iyi tartalim :D Final'de oyumuzun rengi belli olsun :D

Bakarız. 😎 Ama finalde Zeynep Çamcı olursa ona veririm. :D

Vışşşş. :D O zaman akşamı bekle sana bir gönderme yapıcam. :D

aslında incitedebilir göndermeler. :A yanlız bugün izlediğim bir dizi yok. Asıl göndermeleri yalan dünya başladığın da gör. :A lakin bu akşam da foruma geç giricem büyük ihtimal. :T:

aslında incitedebilir göndermeler. :A yanlız bugün izlediğim bir dizi yok. Asıl göndermeleri yalan dünya başladığın da gör. :A lakin bu akşam da foruma geç giricem büyük ihtimal. :T:
Abov doğru bugün Yalan Dünya var. .ss Neyse seven katlanır. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...