Yaşanılmaz anlatılır haniAnkara’da da gezecek yerler var
Günü deniz kenarında maden suyu içerek tamamlarız(çok yemek sonrası iyi gelir) @Bully
Ankara’da deniz kenarını hiç yadırgamadın bakıyorum
Üstteki mesaj senide kapsıyorYaşanılmaz anlatılır hani![]()
Yani çıkmaz ayın son Çarşambası demek istemiş Dosi
Yani çıkmaz ayın son Çarşambası demek istemiş DosiKendisi ile buluşma eyleminin imkansız olduğunu dile getirmiş
![]()
Deniz demissin ben dedikten sonra anladı herkes
30 Şubat olur derdim ilk amacım o olsaydıYani çıkmaz ayın son Çarşambası demek istemiş DosiKendisi ile buluşma eyleminin imkansız olduğunu dile getirmiş
![]()
Mogan gölü iyiyidirOyununa gelmem, göl de olur.
Deniz yazınca anladım zaten.![]()
İsviçreli mi İsveç mi?Deniz demissin ben dedikten sonra anladı herkes
İsvicreliden güzel ironi
Beni neye kapsıyor tam olarak ?
@Yakamoz-Asi 'yi kandırmayı amaçlamışsın o zaman, o da düşmüş30 Şubat olur derdim ilk amacım o olsaydı
Mogan gölü iyiyidir
------
İsviçreli mi İsveç mi?hangimize dedin onu
![]()
@Yakamoz-Asi 'yi kandırmayı amaçlamışsın o zaman, o da düşmüş
Seneler sonra buluşma olabilir diyordun, o konuda umudumuzu koruyoruz o zaman![]()
Direkt imkansız hattaHe he, tabi. Umut 0.000001%![]()
Senin orasi İşte30 Şubat olur derdim ilk amacım o olsaydı
Mogan gölü iyiyidir
------
İsviçreli mi İsveç mi?hangimize dedin onu
![]()
Direkt imkansız hattaSondaki 1 bile fazla oldu
![]()
Öyle mi demiştim?@Yakamoz-Asi 'yi kandırmayı amaçlamışsın o zaman, o da düşmüş
Seneler sonra buluşma olabilir diyordun, o konuda umudumuzu koruyoruz o zaman![]()
He he, tabi. Umut 0.000001%![]()
İsviçreli @Yakamoz-Asi oluyorSenin orasi İşte![]()
@Yakamoz-Asi 'nin ayın üyesi olduğu konularda demiştin seneler sonra olabilir diyeÖyle mi demiştim?
Ya aslında ben bu ara öyle bir modda girmişimki tüm duygular arınmış bendeşimdi ne desem yalan olur
------
İsviçreli @Yakamoz-Asi oluyor![]()
Ya bana parasal şeyler ile gelmeyin. O konuda gözüm hep tokHer ṣey benden demem bile yaramadı yahu, ne diyorsun.@Dosi
@Yakamoz-Asi 'nin ayın üyesi olduğu konularda demiştin seneler sonra olabilir diye
Dosi'nin tüm duyguları arınmış, bunu değerlendirmek gerek, daha iyi fırsat olmaz![]()
Ya bana parasal şeyler ile gelmeyin. O konuda gözüm hep tok![]()
Güzel güzel, sen burdan yürü. Ben de yazın Ankara'da buluşma ihtimalinden yürüyeyimAlina birinci olursa etiket isterim. En İyi Güzel Tahmincisi diye![]()
Sen geç onuAlina birinci olursa etiket isterim. En İyi Güzel Tahmincisi diye![]()
Buluşun ya iyi olur. O Ankara sende Denizli’ye git. Kim kimi daha iyi ağırlayacak bakarsınızGüzel güzel, sen burdan yürü. Ben de yazın Ankara'da buluşma ihtimalinden yürüyeyim![]()
Biz @Yakamoz-Asi ile buluşuruz, yapmayacağımız iş değil. Mevzu seninle buluşmakSen geç onu
------
Buluşun ya iyi olur. O Ankara sende Denizli’ye git. Kim kimi daha iyi ağırlayacak bakarsınız![]()
Güzel güzel, sen burdan yürü. Ben de yazın Ankara'da buluşma ihtimalinden yürüyeyim![]()
Sen geç onu
------
Buluşun ya iyi olur. O Ankara sende Denizli’ye git. Kim kimi daha iyi ağırlayacak bakarsınız![]()