Öyle tabii çok absürt isimler var listede ve onlar tur atlar bak görürsünBazı isimler güzellik değilde oyunculuğunu veya öylesine sevdiği isimler söylemiş gibi geldi bana![]()
Öyle tabii çok absürt isimler var listede ve onlar tur atlar bak görürsünBazı isimler güzellik değilde oyunculuğunu veya öylesine sevdiği isimler söylemiş gibi geldi bana![]()
İlk turlar hayırlı olsunNihayet ilk turu başlatmış olduk.
Şubat bitmeden etkinlik bitecektir.
2. Turun sonunda ikili elemelere geçeceğiz. İşte yarış o an başlayacak@Bully
Ben başta oylarken zorlanırım sandım ama çok öyle olmadıİlk turlar hayırlı olsun
Aynen Şubat bitmeden bitiririz
Asıl heyecan 3.turlarda başlayacak dediğin gibi
Ama ilk 2 turlar da kolay geçmeyecek elbet![]()
Güzellerde şarkılar kadar zorlanmıyorsun gibi görünüyor evetBen başta oylarken zorlanırım sandım ama çok öyle olmadı2. turu oylayamadım daha. Net 2 isim varda işte 5e tamamlayacaksam hangilerini seçsem diyorum. Benim adıma en zayıf grup olmuş
olsada olur olmasada olur dediğim güzeller mevcut
Sonraki tur tüm konular senin.Güzellerde şarkılar kadar zorlanmıyorsun gibi görünüyor evet
2.tur bana çok zayıf gelmedi ama zevkler ve renkler tabiiBakalım kimlerde karar kılacaksın
![]()
Oh hayat sana güzel vallaSonraki tur tüm konular senin.
Pazar günü benim mod:
![]()
Yarın akşama netlik kazanmışsa önden yaparsınOh hayat sana güzel valla
Daha kura çekilecek, ön hazırlık yapılacak ve bunların hepsi Pazar öğlene yetişecek…
Böyle yapacağız artıkYarın akşama netlik kazanmışsa önden yaparsın
Netlik olmayan misal
Hazal
Ece
Sevda/Serpil
Mercan
Gibi falan![]()
Hadi ben 1 isim yazdım sadece de Sinem Kobal'ı kimse mi yazmadı? 😱Evet öneri zamanının sonuna geldik.
Aday listemiz tamamlanmıştır. 2021’de son 16’ya kalan güzellerin yanısıra sizlerin öneri ile tamamlanan aday listemiz.
- Açelya Topaloğlu
- Afra Saraçoğlu
- Aleyna Tilki
- Alina Boz
- Aslı Enver
- Ayça Ayşin Turan
- Beren Saat
- Birce Akalay
- Burcu Biricik
- Burcu Özberk
- Burçin Terzioğlu
- Cemre Arda
- Cemre Baysel
- Çağla Boz
- Demet Evgar
- Denise Capezza
- Devrim Özkan
- Ecem Sena Bayır
- Eda Ece
- Elçin Sangu
- Elif Nur Yel
- Elif Doğan
- Esra Bilgiç
- Fahriye Evcen
- Farah Zeynep Abdullah
- Gökçe Bahadır
- Hadise
- Hande Erçel
- Hande Sarıoğlu
- Hazal Kaya
- Hazal Subaşı
- Leyla Lydia Tuğutlu
- Melike Çelik
- Melisa Aslı Pamuk
- Melis Sezen
- Meryem Uzerli
- Mine Tugay
- Miray Daner
- Neslihan Atagül
- Nesrin Cavadzade
- Nil Sude Albayrak
- Özge Özpirinçci
- Pınar Deniz
- Rabia Soytürk
- Seda Bakan
- Sera Kutlubey
- Serenay Sarıkaya
- Sıla Türkoğlu
- Simge Sağın
- Sinem Ökten
- Sinem Ünsal
- Şafak Pekdemir
- Tuba Büyüküstün
- Tuvana Türkay
- Yasemin Kay Allen
@Bully , @MasacRE , @Angelica , , @Aserat, , @mesmeso , , @The_Erinch , , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar , @Emre Ozansoy , @dreamy , @TenTen , @phoebebuffay , @Damien Duff , @-potterhead- , @S.G.A.T. , , @xemrexxx , , @RüzgarGülü , @cokiyitvci , , @BesaleT , @Royal_Highness , @Alemdar , @Mr.At , , @HollyDemon ☾☆ , , @Doğan , @xdragxx , @Gerekli24
2 hakkın varken önermemişsen hiç şaşırma ama sanki bayadır ekranda yoktu. Kriter dışı olmasın?Hadi ben 1 isim yazdım sadece de Sinem Kobal'ı kimse mi yazmadı? 😱
2 hak sınırı mı vardı? Onu bile şimdi öğrendim. 😱2 hakkın varken önermemişsen hiç şaşırma ama sanki bayadır ekranda yoktu. Kriter dışı olmasın?![]()
Yani sadece 1 hakkınız var desek bu normal mi?2 hak sınırı mı vardı? Onu bile şimdi öğrendim. 😱Exxen'de bu sezon yayınlanan Karşılaşmalar'da oynamıştı, bence kriter dışı sayılmazdı.
![]()
Bu tarz etkinliklere ben genelde ortadan girer, adayımı yazar oyumu verir giderim. Zaman önemli.Yani sadece 1 hakkınız var desek bu normal mi?ne zaman öyle bir şey söylendi @Bully
Ayrıca o kadar konu açan birinin konuyu okumamış olması skandal![]()
@Emre Ozansoy konuyu okumadığı için Sinem yarışamamış olduYani sadece 1 hakkınız var desek bu normal mi?ne zaman öyle bir şey söylendi @Bully
Ayrıca o kadar konu açan birinin konuyu okumamış olması skandal![]()