2025 En Favori Güzel 2025 | Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim ağlayacağım bir şey yok. Halk durumdan rahatsız cipslerin bile 64 olduğu etkinlikte 30 tane kadınla etkinlik yapacak olan sensin yooo
------

Ah ulan ah :A
Rahatsız olan sen ve Yakamoz.

Bir şey olmaz. Bir etkinliktende memnun kalmayın olur biter

Bir Pazartesiye kadar bekleyelim bakalım ne adaylar söylenmeyecek. Ona göre mecbur 2 aday söyleyeceğiz. :D gönlümüzden bir çırpıda 50 aday falan çıkar da :A neyse :A @xdragxx ama haklısın biri elbet o sultanımızı söyler. :D

Simge Sağın di mi yanlış olmasın :A çok simge var :F
Tabii ki Simge Sağın :A
------

Bir Pazartesiye kadar bekleyelim bakalım ne adaylar söylenmeyecek. Ona göre mecbur 2 aday söyleyeceğiz. :D gönlümüzden bir çırpıda 50 aday falan çıkar da :A neyse :A @xdragxx ama haklısın biri elbet o sultanımızı söyler. :D
Hazal Kaya'nın olup Mine Tugay'ın olmadığı bir etkinlik mi olacak yoksa aman Allahım :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Allah razı olsun ama onu 100% ekleyecektim. İyi bari benim kontenjanıma başka isim eklerim :Z
Eeee bunu desen başta sorun yoktu :A O kadar sordum sadece 20 kişinin önerdiği 2 kişiden 40 kişilik bir liste mi yoksa siz de genişletecek misiniz diye.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Eeee bunu desen başta sorun yoktu :A O kadar sordum sadece 20 kişinin önerdiği 2 kişiden 40 kişilik bir liste mi yoksa siz de genişletecek misiniz diye.
Öneri zamanının sonları soracaktın. Böyle erken sorarsan cevaplamam tabi :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...