Yaşanılmaz anlatılır haniAnkara’da da gezecek yerler var
Günü deniz kenarında maden suyu içerek tamamlarız(çok yemek sonrası iyi gelir) @Bully
Ankara’da deniz kenarını hiç yadırgamadın bakıyorum
Üstteki mesaj senide kapsıyorYaşanılmaz anlatılır hani
Yani çıkmaz ayın son Çarşambası demek istemiş Dosi
Yani çıkmaz ayın son Çarşambası demek istemiş DosiKendisi ile buluşma eyleminin imkansız olduğunu dile getirmiş
Deniz demissin ben dedikten sonra anladı herkes
30 Şubat olur derdim ilk amacım o olsaydıYani çıkmaz ayın son Çarşambası demek istemiş DosiKendisi ile buluşma eyleminin imkansız olduğunu dile getirmiş
Mogan gölü iyiyidirOyununa gelmem, göl de olur.
Deniz yazınca anladım zaten.
İsviçreli mi İsveç mi?Deniz demissin ben dedikten sonra anladı herkes
İsvicreliden güzel ironi
Beni neye kapsıyor tam olarak ?
@Yakamoz-Asi 'yi kandırmayı amaçlamışsın o zaman, o da düşmüş30 Şubat olur derdim ilk amacım o olsaydı
Mogan gölü iyiyidir
------
İsviçreli mi İsveç mi?hangimize dedin onu
@Yakamoz-Asi 'yi kandırmayı amaçlamışsın o zaman, o da düşmüş
Seneler sonra buluşma olabilir diyordun, o konuda umudumuzu koruyoruz o zaman
Direkt imkansız hattaHe he, tabi. Umut 0.000001%
Senin orasi İşte30 Şubat olur derdim ilk amacım o olsaydı
Mogan gölü iyiyidir
------
İsviçreli mi İsveç mi?hangimize dedin onu
Direkt imkansız hattaSondaki 1 bile fazla oldu
Öyle mi demiştim?@Yakamoz-Asi 'yi kandırmayı amaçlamışsın o zaman, o da düşmüş
Seneler sonra buluşma olabilir diyordun, o konuda umudumuzu koruyoruz o zaman
He he, tabi. Umut 0.000001%
İsviçreli @Yakamoz-Asi oluyorSenin orasi İşte
@Yakamoz-Asi 'nin ayın üyesi olduğu konularda demiştin seneler sonra olabilir diyeÖyle mi demiştim?
Ya aslında ben bu ara öyle bir modda girmişimki tüm duygular arınmış bendeşimdi ne desem yalan olur
------
İsviçreli @Yakamoz-Asi oluyor
Ya bana parasal şeyler ile gelmeyin. O konuda gözüm hep tokHer ṣey benden demem bile yaramadı yahu, ne diyorsun.@Dosi
@Yakamoz-Asi 'nin ayın üyesi olduğu konularda demiştin seneler sonra olabilir diye
Dosi'nin tüm duyguları arınmış, bunu değerlendirmek gerek, daha iyi fırsat olmaz
Ya bana parasal şeyler ile gelmeyin. O konuda gözüm hep tok
Güzel güzel, sen burdan yürü. Ben de yazın Ankara'da buluşma ihtimalinden yürüyeyimAlina birinci olursa etiket isterim. En İyi Güzel Tahmincisi diye
Sen geç onuAlina birinci olursa etiket isterim. En İyi Güzel Tahmincisi diye
Buluşun ya iyi olur. O Ankara sende Denizli’ye git. Kim kimi daha iyi ağırlayacak bakarsınızGüzel güzel, sen burdan yürü. Ben de yazın Ankara'da buluşma ihtimalinden yürüyeyim
Biz @Yakamoz-Asi ile buluşuruz, yapmayacağımız iş değil. Mevzu seninle buluşmakSen geç onu
------
Buluşun ya iyi olur. O Ankara sende Denizli’ye git. Kim kimi daha iyi ağırlayacak bakarsınız
Güzel güzel, sen burdan yürü. Ben de yazın Ankara'da buluşma ihtimalinden yürüyeyim
Sen geç onu
------
Buluşun ya iyi olur. O Ankara sende Denizli’ye git. Kim kimi daha iyi ağırlayacak bakarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?