2025 En Favori Güzel 2025 Başlıyor!

Neyi? :A

güzel seçimler.

Konun kendisinde miktar yazıyor. Daha ilk gün senle burda yazışırken aynısını yazdım. Sende cevap verip zorlanıyorum dedin. Şimdi niye sıfırdan yazılmış gibi tepki veriyorsun :A
Ne yapıyor muşuz biz 😱
Aleyna Tilki'nin kazanacağı gün gibi ortadayken hâlâ daha etkinlik yapmak istiyorsunuz. :A 7-8 yıldır TC'nin en güzeli olan bir hanımefendinin güzelliğini tescillemek için bu kadar uğraşa gerçekten gerek var mı? :A

Aleyna Tilki'nin kazanacağı gün gibi ortadayken hâlâ daha etkinlik yapmak istiyorsunuz. :A 7-8 yıldır TC'nin en güzeli olan bir hanımefendinin güzelliğini tescillemek için bu kadar uğraşa gerçekten gerek var mı? :A
Senin desteklediklerin genelde kazanamıyor ki :A Bakalım Aleyna ile şeytanın bacağını kırabilecek misin :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and DarkLegenD
Bu yapıldı ve cezalar havada uçuştu ayrıca Yönetimin izni olmadanda olmaz. Öyle kafaya esen her etkinlik yapılmaz @serhatt
Bizim etkinlik ramazanın başlaması ile biter :A

Siz kendinize bir Dm grubu kurup orda dilediğiniz kadar paylaşımlar yapıp yorumunuzu yapın. Kendinizi frenleme derdinizde olmaz :A
Ben niye etiket edildim anlamadım? :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and DarkLegenD
Senin desteklediklerin genelde kazanamıyor ki :A Bakalım Aleyna ile şeytanın bacağını kırabilecek misin :A
Bu sefer mümkün değil. :A Kadın zaten etkinliği kazanabilecek kadar güzel, ayrıca benim elim kolum da uzun. :A Oy toplamaya şimdiden başladım, çok rahat kazanacağız. :A (ilk turda elendi)

• Güldürdün
Reactions: Bully
Güzel sevmeyen birisinin jüri olmasini istemiyorum malesef @Dosi .🥲 😀

Bu işlerden anlayan birisi olmalı baktığında estetik ile doğal güzel arasındaki farkı anlayabilmeli. :D

Serhat erkekleri seçer :D
1- Güzel severim ama gerçekten güzelse. Sizin sevip abarttıklarınız güzel değil.
2- Bu işlerden sizden çoooook daha iyi anlarım.
:Z :Z :Z

Bu sefer mümkün değil. :A Kadın zaten etkinliği kazanabilecek kadar güzel, ayrıca benim elim kolum da uzun. :A Oy toplamaya şimdiden başladım, çok rahat kazanacağız. :A (ilk turda elendi)
Boldladığım kısımda haklısın, diğer yazdıkların pek itibar edilecek şeyler değil gibi :A Parantez reis genellikle haklı çıkar, bakalım :A

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Ben niye etiket edildim anlamadım? :A
Biraz alıntıladığım mesajların izini sürüp gerilere gidersen anlardın :A şimdi yeni bir kaosa hazır değilim :A
Güzel olduğu için uğraşa değer tabiki :A

Devrim Özkan
Elçin Sangu

Bunlar da benden gelsin o zaman :A
Güzel seçimler. Benim de geniş listemde olan isimlerdi bunlar. İki kişiyi elemiş olduk :A Ama en başta düşündüğüm iki isim hala söylenmemiş durumda. Bence ikisi de final turlarını görecektir. Bakalım benden önce öneren olacak mı yoksa bana mı kalacak sultanlarımı buraya sunmak :A @Dosi @Bully

Biraz alıntıladığım mesajların izini sürüp gerilere gidersen anlardın :A şimdi yeni bir kaosa hazır değilim :A

Güzel olduğu için uğraşa değer tabiki :A
Neyse vakit olursa giderim belki, şimdi anlat desem ne üşengeçsinize bağlayacaksın. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Güzel seçimler. Benim de geniş listemde olan isimlerdi bunlar. İki kişiyi elemiş olduk :A Ama en başta düşündüğüm iki isim hala söylenmemiş durumda. Bence ikisi de final turlarını görecektir. Bakalım benden önce öneren olacak mı yoksa bana mı kalacak sultanlarımı buraya sunmak :A @Dosi @Bully
Biri Afra mı acaba? :A
Neyse vakit olursa giderim belki, şimdi anlat desem ne üşengeçsinize bağlayacaksın. :A
Modellerden ayrı bir etkinlikten bahsettiler kural zorlayıcı tarzdan. Bende yönetim onayı olmadan olmaz dedim. Malum etkinlik önerileri ile gelince yönetimde bunun kararı veriliyor. Kısaca mevzu bu :A
Zaten böyle bir etkinlik varken farklı versiyonlarına gerek olmadığından bahsettim.

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: MasacRE and serhatt
Muhtemelen sana kalacaktır, başka öneri gelmez sanki :A O iki ismi önerdikten sonra için rahat edecek mi peki, aklnda kalan başka isimler olacak mı :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and MasacRE

Modellerden ayrı bir etkinlikten bahsettiler kural zorlayıcı tarzdan. Bende yönetim onayı olmadan olmaz dedim. Malum etkinlik önerileri ile gelince yönetimde bunun kararı veriliyor. Kısaca mevzu bu :A
Zaten böyle bir etkinlik varken farklı versiyonlarına gerek olmadığından bahsettim.
Aaa bana kalsa bunu da yaptırtmam da sen varsın arada. :A

Avuçlarını yalamaya devam etsin o benzer etkinlik isteyenler. :Z

• Güldürdün
İLYAS.png

• İlginç
Reactions: DarkLegenD

Evet biri Afra. Hazır buraya yazılmışken biri görüp yazsa bari :A
Muhtemelen sana kalacaktır, başka öneri gelmez sanki :A O iki ismi önerdikten sonra için rahat edecek mi peki, aklnda kalan başka isimler olacak mı :A
İşim rahat etmez. En az 10 isim daha sunmam lazım aşağısı kurtarmaz o yüzden başkaları önersin istiyorum mümkün olduğunca :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Benim kafamda çok net isimler var. Bence herkes işin sonunda memnun kalacaktır :A @MasacRE
Bir iki tanede yenilerden kesin öneri ile gelinmeyecek isimler mevcut (biri söylendi gibi daha karar aşamasında :A )

• Güldürdün
Reactions: Bully and MasacRE
Listeyi hazırlarken harcadığın efor:

Yok bee hepsi ekranlarda olan isimler aslında. İki dk düşününce bir çırpıda akla gelecek isimler :A
------

Benim kafamda çok net isimler var. Bence herkes işin sonunda memnun kalacaktır :A @MasacRE
Bir iki tanede yenilerden kesin öneri ile gelinmeyecek isimler mevcut (biri söylendi gibi daha karar aşamasında :A )
Kendi iki önerimi sunduktan sonra bakın şunları da ekleyebilirsiniz diye size öneride bulunabilir miyim :A @Bully

Benim kafamdaki isimlerden önerilenler oldu ama hâlâ güçlü bir listem var tabii ki :A

Bu arada konuya geçmiş sezonların şampiyonlarını yazabilirdin sanki? :A

• Güldürdün
Çok beğendiğim bir oyuncumuzu yazmayı unuttum, umarım düşündüğün o iki isimden biri değildir :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE