Sen bizi iyice masum çocuk yapıyorsun çoğu şeyde üstü kapalı davranıyorum forum kurallarından
Biliyon ha![]()
Sen bizi iyice masum çocuk yapıyorsun çoğu şeyde üstü kapalı davranıyorum forum kurallarından
Biliyon ha![]()
3-4 sene önce böyle değildin şimdi gelmişsin kıvama helalSen bizi iyice masum çocuk yapıyorsun çoğu şeyde üstü kapalı davranıyorum forum kurallarından![]()
O zaman da pek öyle değildik de sonuçta artık daha bilgiliyiz tabiki3-4 sene önce böyle değildin şimdi gelmişsin kıvama helal![]()
O zaman da pek öyle değildik de sonuçta artık daha bilgiliyiz tabiki![]()
Bak üniye göre de masumuz aslında
Üniye geçince böyle oluyor dimi![]()
Ben o fişek dönemlerimde Eskişehirde okusaydım yoldan çıkardım lan skljgklsBak üniye göre de masumuz aslındaEsEs
Ya ben elenir sevdiğim diye kıyamayıp koymadım. 😍 Yoksa adı her türlü söylerdim.Seçenek az maalesef 2 hak var ben hatta Deniz Satar'ı da demeyi düşündüm futboldan da olsun diye de onu başta @TenTen diyecekti![]()
Söyledim zaten adayları bir hakkım daha olsa onu söyleyecektim ama bence sana düşerdi oYa ben elenir sevdiğim diye kıyamayıp koymadım. 😍 Yoksa adı her türlü söylerdim.Ama söyleyebilirsin yinede.
Benim sevgimden birşey değişmez. 🥰❤️
Ben sevdiğimi yarıştırmam. Ama 5 hakkımız olsaydı ortam spor spikerlerine dönerdi.Söyledim zaten adayları bir hakkım daha olsa onu söyleyecektim ama bence sana düşerdi o![]()
Hakemler de insandır hata yapabilirGüzel hakem![]()
Tabi tabi. Yönettiği maçlari izledin mi tiktok var güzel videoları varHakemler de insandır hata yapabilir![]()
İzlemez myim favori hakemimdir kendileriTabi tabi. Yönettiği maçlari izledin mi tiktok var güzel videoları var![]()
Başka hakem tanıyorsa ne olayım. 😁😁İzlemez myim favori hakemimdir kendileri![]()
Başka hakem tanıyorsa ne olayım. 😁😁
Hakem hakem 😂😂
Hakem mi futbolcu mu emin de değilim ki![]()
Kardeş beni etiketleme ceza yemek istemiyorum
Hakem mi futbolcu mu emin de değilim ki![]()
Şu etkinliği benim yürüttüğümü düşün ne kelleler uçardıKardeş beni etiketleme ceza yemek istemiyorum![]()
Sende degisigini yapabilirsin destek var tayfa olarakŞu etkinliği benim yürüttüğümü düşün ne kelleler uçardı![]()